Ben güncel sayılabilecek bi fotomu buldum ekliyim
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han abi ben koymuştum ama bi kaçtane daha koyayım dedim bi sakıncası yoktur umarım
Shot with SGH-E830
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ozrace ayıpsın...topik sizin takılın kafanıza göre...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bazi kisilerin feci kil olduklari insanin bir yüzü olmasi icin söyle resim cekmek icin aci belirlemeye calisirken bir resmim olsun dedim bari ...
eskilerden 2 foto geçti elime,2 sene önceki halim.o zamanlarda saçlari sıfıra vurmuştuk ve yeni yeni saçlarimiza kavuşuyoduk.
Alkolmetre'yi patlatacak promile sahip olduğumuz akşamların birinde çekilen foto.görüldüğü üzere gözleri dahi açamıyom.hatta foto çekilirken yarı uyuyo vaziyetteydim
Shot at 2007-07-27
biraz terbiyesizim ama olsun o kadar
Shot at 2007-07-27
Güncel fotolarım var ama telefondan pc'ye aktarmak için card reader lazım.pc'ye aktardıktan sonra atarım buraya.Alem karizma görsün
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Tekerde geçerim seni be Gel gel Bu arada çok geç cvp yazdım sanırım r6 hayırlı olsun yeniden...Yalova gemlik arasından gel ama bak çınarcık armutlu falan boşver...Dönüşte orayı kullanırsın.Süper yollar ya hade hade diyor...Hatta yola girişte tehlikeli virajlı yol yazıyor Çok eğlenmiştik o yolda.Hatta ben cıbırıma 155km yaptırmıştım...
En kısa zamanda görüşmek üzere
AKIN FİDAN
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
60la gidince de arkadan bi kamyonun teki gelir bi patlatır yine ölürüz..Napalım dünya döndükçe sıkmaya devam...Bu arada cıbırın gittiği kadar hep tapagaz kesmemeye başladı beni Ben de r6 istiyorum Ama 15-20bin km yapıcam kapı gibi göstericem babama bak...Geçti vakti artık cıbırın die...Ekime girene kadar 12bin falan olur zannımca
AKIN FİDAN
abi bende karizma yok bi kere kusura bakmayın
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)