foto boyutunu nasıl ayarlıyosunuz benim koyduklarım çok büyük oluyor saygılar
ulan gavur kızların içkilerine görevli olduğun kulüpte ilaç katıp Türk turizmine balta vuruyorsunuz bre zındıklar...yıkıl karşımdann...
hocam yaptın şovunu he... taam senden resimci olur....
ben bile korktum...artık yavrucukları düşünemiyorum....
sporcu kardeşim ekliyom ilk sayfaya....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yok be aga kasmadım .kendınden kasılmıs o orda asıl kastıgım kol kası olmus ama dikkatınden kacmıs
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
metehan cım ısrarcı kardeşim al seni kırmıyorum...
ayakta sol baştaki büyük futbolcuyu tanıdınız mı ?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
OOOOoo federalim erkeğim...nabersin...hacı paso tükkanın önünden geçiyom ama rahatsız etmiyim patron sana gıcık kapmasın diye gelmiyom...hayırlı işler kankacım...fotolar harika...Hektora selamlar...Savaş abi kayıp bu aralar...kendi sitesinde...Rızayı hergün sıkıştırıyom Korlasta...*pne bi eldiven verecek ayak yapıyor yav...20 takla attı...yok patron var sonra gel falan...hayın gecke falan verecek...ben öyle kıçıgırık istemem...
kanka bi zamanlar efsaneydik be...
forrap sen ben birde 4.vardı o kimdi la hatırlayamadım...kanka herşeyin bir dönemi tadı var dimi...şimdi istesek o geyiği bi daha yapamayız...virüscüler napıyor...site Yasin agaya Fatihe mörfiye kaldı...kanka dediğim gibi o tayfa seni beni benimsemez...onlar artık olmuş Voltran...sen ben hikaye onlar için...eni en çok şaşırtan ubaykal olmuştur...bi arayıp sormadı...o ince hesap yapmazdı ama...neyse boşver...
bizim yuvamız burası kanka...beklerim...öperim...
KING ayusuna selam iletiver...
fedocum seni seviyorum kardeşim...Aplama selamlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hazir pro yoq piyasada 1-2 topic horlatalim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)