abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...
abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.mete_han adlı üyeden alıntı
sana beğendirmek için mi resim attık la keko. ben buyum, beni seven böyle sevsin
şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filan
biz köylü çocuğuyuk ::acı acı çalan bağlama smileysi::
gerçi saçlarım epey uzundur, efendi bir imaj çizmek için toplayıp arkaya montun içine gizledim de öyle çektim resmi, yoksa klasik rockçı tipi vardır bende
ben en cok alp abide hayal kirikligina ugramistim,simdi onun icin dogal sac cikarma teknikleri ile ilgili bilgiler topluyom
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han
Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasanda,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.
Bilmem anlatabildim mi...
anlatabildin dostum...............
yerim malzemeyi...boşver...dünyanın en çirkin insanı benimdir herhalde...yani en azından öyle düşünüyorum...kendimi hiç sevmiyorum...kaderim daha farklı olabilirdi...yani ilgi hikaye ...doğru insan karşına çıktımı ne mutlu sana...
senden de fazla çekenler var be mete. bu dünya zaten imtihan dünyasıdır. hepsi hepsi 60-70 sene birgün biter, ötesi sonsuz bir alem, ona göre vaziyet almak icap eder.
bunları daha detaylı konuşuruk yeri geldiğinde. mevcut konu dağılmasın, tezgahın önünü kapayalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)