Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Üye Fotoğrafları

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...

Haklısın...Mesela senin sesin gayet kültürlü bir insan imajı veriyo.....Konuşmaların falan gayet kibar.....

Ama aslında sen o diilsin...Ben anladı seni......

Yakından görmek lazım......Tanımak lazım......Dimi yaaaa.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın...Mesela senin sesin gayet kültürlü bir insan imajı veriyo.....Konuşmaların falan gayet kibar.....

Ama aslında sen o diilsin...Ben anladı seni......

Yakından görmek lazım......Tanımak lazım......Dimi yaaaa.....
    nedyon la ...ne kültürü ...biz geyiğe adamışız kendimizi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    tipik bir Anadolu delikanlısı... yok la napam ben senin tipi...
    hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.
    sana beğendirmek için mi resim attık la keko. ben buyum, beni seven böyle sevsin

şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filan
    biz köylü çocuğuyuk ::acı acı çalan bağlama smileysi::
    gerçi saçlarım epey uzundur, efendi bir imaj çizmek için toplayıp arkaya montun içine gizledim de öyle çektim resmi, yoksa klasik rockçı tipi vardır bende

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    ben en cok alp abide hayal kirikligina ugramistim,simdi onun icin dogal sac cikarma teknikleri ile ilgili bilgiler topluyom
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.
    sana beğendirmek için mi resim attık la keko. ben buyum, beni seven böyle sevsin

şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filan
    biz köylü çocuğuyuk ::acı acı çalan bağlama smileysi::
    gerçi saçlarım epey uzundur, efendi bir imaj çizmek için toplayıp arkaya montun içine gizledim de öyle çektim resmi, yoksa klasik rockçı tipi vardır bende
    beni böyle sevv...seveceksennn... ula harbi ciddiyemi aldın... ben takılıyodum sana...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mete_han
    Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasanda,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
    Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
    Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.
    Bilmem anlatabildim mi...

Motosikleti
    Ducati 797
    beni böyle sevv...seveceksennn... ula harbi ciddiyemi aldın... ben takılıyodum sana...
    yok be mete. hem ne farkeder, malzeme ortada
    fazla ilgiden muzdaribim

hem spor ayakkabılarımla çekilseydim daha da karizmatik çıkardım

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han
    Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasanda,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
    Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
    Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.

anlatabildin dostum...............

yok be mete. hem ne farkeder, malzeme ortada
    fazla ilgiden muzdaribim

hem spor ayakkabılarımla çekilseydim daha da karizmatik çıkardım
    yerim malzemeyi...boşver...dünyanın en çirkin insanı benimdir herhalde...yani en azından öyle düşünüyorum...kendimi hiç sevmiyorum...kaderim daha farklı olabilirdi...yani ilgi hikaye ...doğru insan karşına çıktımı ne mutlu sana...

Motosikleti
    Ducati 797
    yerim malzemeyi...boşver...dünyanın en çirkin insanı benimdir herhalde...yani en azından öyle düşünüyorum...kendimi hiç sevmiyorum...kaderim daha farklı olabilirdi...yani ilgi hikaye ...doğru insan karşına çıktımı ne mutlu sana...
    kader dediğinin farklı olabilirdi si yoktur, mevcut olanla yetinmesini bilecen.
    o dediğin işler bi parça jöle bi takım elbise biriki süslü lafla olur da bizim yolumuz o istikametten geçmez.

Motosikleti
    kader dediğinin farklı olabilirdi si yoktur, mevcut olanla yetinmesini bilecen.
    o dediğin işler bi parça jöle bi takım elbise biriki süslü lafla olur da bizim yolumuz o istikametten geçmez.
    kankoo kaderinn güzell olacakk...yani bu dünya imtihan dünyasıymış...vs bilmem ne bana yalan geliyor...biraz sıkıntı çeksen beni anlarsın...belkide çektin...ama benim kadar belki çekmedin...zor günlerim oldu...

Motosikleti
    Ducati 797
    senden de fazla çekenler var be mete. bu dünya zaten imtihan dünyasıdır. hepsi hepsi 60-70 sene birgün biter, ötesi sonsuz bir alem, ona göre vaziyet almak icap eder.
    bunları daha detaylı konuşuruk yeri geldiğinde. mevcut konu dağılmasın, tezgahın önünü kapayalım.

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    tezgahın önünü kapayalım.
    Bu laflari nerden buluyonuz haha koptum
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han
    Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasan da,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
    Dogru soze ne denir

Karizmayi yapan gòrùntù degil, kisiliktir.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dogru soze ne denir

Karizmayi yapan gòrùtù degil, kisiliktir.

Valla doğru diyosun hocam...İşte onu anlatmaya çalışıyom bende.....

Fürek hiç te öyle sanılan biri diil......Yanılıyor insan....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Eksik olmayalım

Motosikleti
    Şu anda motosikleti yok:(

ne motor var ne ehliyet...ama bu topikteki tüm resimleri ve yazıları inceledim.. dedim bende şöyle bıyıklısından bir foto koyayım..tüm hakları saklıdır..bu fotoyu kullanarak netten kız ayarlamaya kalkmayın çok denedim olmuyor

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı erensan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ne motor var ne ehliyet...ama bu topikteki tüm resimleri ve yazıları inceledim.. dedim bende şöyle bıyıklısından bir foto koyayım..tüm hakları saklıdır..bu fotoyu kullanarak netten kız ayarlamaya kalkmayın çok denedim olmuyor
    aga harikasın
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı erensan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

baba niye hakıszlık ediyorsun bir deneyelim belkide tavlanır.bence kızlar kıllı erkekleri seviyor ve bıyıklı
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baba niye hakıszlık ediyorsun bir deneyelim belkide tavlanır.bence kızlar kıllı erkekleri seviyor ve bıyıklı
    erdo yoksa sende killi ve biyiklimisin

16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler