Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
gazmancım ve abilerim ablalarım bayağıdır topiğe bakıp geçiyom ne oluyor ne bitiyor anlamıyorum...yani kaldırılan resimler oluyor...valla herhangi bir yetkim yok...ama yetkilileri bizzat yanlarına giderek şahsen bedenen uyarıyorum...
paylaşımlar için çok teşekkür ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ii ki KüÇüK Photo koyuLSSun denmişş haaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
son düzeltmeler yapılmıştır...bir yanlışım varsa bildirin lütfen... tam istediğim gibi gidiyor...birbirimizi en azından yavaş yavaş tanımaya başladık...
sayın Prenses motor almışsınız haberimiz geç oldu...
bu pazar Darıcaya gel baride motorunu görelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yıllardır en karizması bu 1. liği koruyor.
---TURKISH STUNT---
kont bişey diyimmi dostum...bu hareketi Arif abi bile yapamaz desem acaba çokmu abartırım...Hacı Avrupada bence teksin...
buda yakın çekim
teşekkürler mete_han abim 15 haziranı bekle abi
---TURKISH STUNT---
bekliyrozu bakalım...bombayı patlatıp bi makina yapıcaksın galiba...hayırlısı olsun...
.................................................. ........
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ben ve en değerli varlığım
link kirik
25 karakter
güzel millet herkes foto koymuş ama ben komadım sizden özür diliyorum he mete abi karizma foto bu arada
dewam hadi topic'e.yeni uyelerimiz nerde,basliktaki en karizma ibaresini kaldirdik baksaniza ben bile foto koyduguma gore
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)