mete han abim elime 1-2 foto daha gecti,onlarida atayim.trasimi olduktan sonra temiz temiz cekilmis fotolarim bunlar
Biraz mal bakmisim ama idare eder
Moldovanin baskenti chisinau'da guzel bir gol kenarindaki cekilmis bir fotom.Soldan saga sayiyorum
1:Caglar 2:Ben yani Sinan 3:Ali 4:Alperen ve 5:Firat
alin bu fotoda kadeve'si olsun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
baba biz moldova garılarının resimlerini istiyoz sen gidip ne kadar balta varsa(ve hepsi kıllı) onları yolluyon...lütfen ama ayıp diye bişey var...
tarıkcım topikle ilgilenemedim bi ara halletcem...
alp senide topa koyucam kanka...fişekliycem...bek tüm çamaşırların çıkar ortaya haberin ola...kaşıntın tuttu yine...açarım topikkk haaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu resmi ben yapmadım...Skull yapmış....Ona kızsana....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
goççum benim beee.
elma yanaklı warrior'um.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
valla Erhanmı yapmış...unutmuştum...Kıldiken abi fuarda baktınmı Remzi abine(ramzey)...
ha mondı noldu hayatım..satamadınmı yoksa...ah yazık be...oysaki pempe panjurlu hayalleriniz vardı kt 125 le...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
[QUOTE=Gültekin;603471]
QUOTE]
hihihihihihihihihhhiiii
Mete han abeyyy Bu ne HaL
Kral metehan !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ceku güzel olmuş ama biraz şey olmuş ya...parlak...top gibim...oğlan gibim olmuş...
puhahahahahah mete koptum halinee
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
mete han abi istersen kendim tarafindan cekilen fotolari gondereyim ama o zaman topic kapanir. .mete han abi yengeyi is gezisine gidiyom diye kandir ve gel buraya.ozel tercumanin olurum. .
ama yengenin haberi olursa herhalde ikimizide oldurur herhalde.onun icin ben mesuliyet kabul etmem.
su alp abinin camasirlarini merak ettim.mete han abi bu camasirlarla ilgili ozel bi topic istiyoruz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
abi 1-2 foto kulun kopegin olsun.kisa bi zamanda birkac foto atarim.aslinda cok foto vardi ve arkadasin hard diskte duruyodu.gecen sene 1-2 defa elektrik kesildi ve sonra bizim hard diskle baglanti kesildi.cogu fotolarim salak gibi yedekleme yapmadigim icin uctu.
mete han abiciim,alp abi sana karsi kurulan hacli ordusunun konutanlarindan biri bunu dusun.hem o ankarada sen istanbulda sana ne yapabilecekki
.................................................. ........................
ölesine ekledim ricaya istinaden
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Honda da anlaştık..Elindeki turnada da hem fikiriz....Hatta senin kadar olmasam da kellik aynı...Resim sanki beni anlatıyo.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
topiq guncelleme
(belki baskalarida gorur ve foto koyar)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)