Koyy bathuu koyy gitsinnn
Koyy bathuu koyy gitsinnn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
oke kankaaa ayırt ettim wallaa artık 4 zaman taraftarıyım.. Resimler geç kalmasın da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kar yağıyooo pencerenii örrttt nuwambaaa aç nuwambaaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
la su ne fotoymus oyle acilmak bilmedi,herhalde video indiriyom zannettim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
çok büyük koymayın abicim sonra açılırken ızdırap cekiyoz sayfaları çok foto olsun ama çokta büyük olmasın
......................
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu 1.resme sansur koymusun ama ne oldugu hic belli olmuyo
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ooo tayfa coşmuş...eferin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
heuheuheuheuheuheuheuu
BatHuuuuu berkcan hihih
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz ula dur mertcan dı oo hi hi
Metocuğum özür dilerim en karizmatik fotoğraflarımı yükleyemiyorum, yüklersem bu topic kitlenir anahtarı en derin kuyuya atılır. Şimdilik aşağıdakilerle idare et...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
varmi arttiran
25 karakter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)