Ben her sayfaya 2-3 resm koysam olmas mı metehan abeyyy
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
metehan abi ben basta tek foto koydum.
simdi 2-3 tane daha gecti elime onlarida atayim.
ama motosikletli resimlerimi bulamiyom
ufaktan motorcu boyle olur iste.nasilda tutmusum gidonu ha.suanki halim o zamanlardan belliymis
neyse 1. foto bu.oturan sahis benim ve yukardaki dana benim eski ev arkadasi.
ahaaa buda bizim 2 sene once yaptigimiz bi hatanin fotografi.kafalar guzelken saclari sifira vurduk.ruslarin arasinda psikopat gibi dolasiyodum.kirmizi kazakli benim
buda yine eski ev arkadasimla yaptigimiz gezilerin birinde cekilmis bi foto.hava cok kotuydu o zaman.o yuzden foto biraz karanlik cikmis.sag taraftaki benim yine
iste profilden bi foto ama fotografci arkadas beni karenin icine sigdirmayi basaramamis
Saygilar ve Sevgiler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
cako ve smirno harikasınız beyler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
buda yine eski ev arkadasimla yaptigimiz gezilerin birinde cekilmis bi foto.hava cok kotuydu o zaman.o yuzden foto biraz karanlik cikmis.sag taraftaki benim yine
Burda en karizmaa hangisi
a) smirnouf b)smirnouf'un ew arkadaşı c) isa ... d) yandaki hatunlar (erkek de olabilirler) e)çarmak
Bence 'çarmak' 1 Numaraa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben çarmak biliodm; idare et aga
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valla radikal fotolar bizim için...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han abeyy kaçamak cewaplar veriosn bak..olmuyo böleee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
mete_han ya bu yollanan fotoları arşiv yapıyosun da bu arşivi biz görebilcez mi bi de Benim resmimi aldın mı
hocam senin fotolar burda işte bak...değiştir butonu yoktu bir ara...son fotoları toparlayamadım...bi şekil yapcam ben...hatta tüm kullanıcıların olduğu diğer topiklerden alıntı yapıp şahene bişeyler düşünüyorum...
abicim arşiv dediğim yine burası...kendi özel arşivimde burası yani...site veritabanı ortak paylaşım alanımız...isteyen merak ettiğini incelesin diye yani...
Sen Öle diyosan...
hani yeni arkadaşlarrr nerdeeee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
iiiğş manyak resimler var burda 3. resimleri koysammı acaba
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)