Lütfen topiğimi kilitleycek açıklamalar yapmayın sadece resimle ilgili yorum yapacaksanız yapın lütfen
[ ELAZIĞ-MT ]
Zaten resimle ilgili acıklamalardı.ARapların parayı nasıl carcur ettginden bahsediyordum.Bütün yatırımları petrol üzerine petrol bittimi birlesik arap emirlikleri ve suudi arabistan diye bi ülke kalmaz.
YOk boyle olmuycak.Ustunde ya ingiliz yada amerikan birlikleri olcak.Ama onlar hala şii sünni diye birbirini yemeye dvm etcekler cık cık yazık.
Evet Hepinize Katışıyorum
sen saniyo musun ki onlar yatirim yapmiyo?? yapiyolar. her yil milyonlarca turist gidiyo otellerini ziyarete.. petrol bitecekse fabrikaya ne gerek var? ben mi yanlis dusunuyorum acaba?
ayrica, topic acarsan, dusunur,konusuruz ne bekliyosun? Aaa.. eline saglik, ugrasmissin falan mi diyelim sadece? sakız gibi dile dolanmis zaten..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
20 tane gökdelenle gelişmişmi olunuyo...İstanbul ozaman aşmış....En az 50 tane var....Arka taraflara bakarsan varoşları da görürsün resimde...
Arkadaşın dediği doğru....Petrolden başka neleri var?.....Resim koymuşssun gelişmekten bahsetmişsin ama nasıl gelişmiş sebepleri ne bunları yazmassak ne yazacağız?....Ne yazmamızı istersin...?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ark topiğin kitlenmesi an meselesi buraya yazıyorum iş araplar parayı nereden buluyo tartışmasına döndü
[ ELAZIĞ-MT ]
Arkdaşlar ben sizi yanlış anlıyorum haklısınız özür dilerim korktuğumdan da değil topic kitlenirse kitlensin umrumda değil.Dubainin o halden bu hale gelmesi gelişmişlik değil de nedir o zaman?Tabiki para olacak para olmadan nsl yapsınlar
[ ELAZIĞ-MT ]
Çok haklısın arkadaşım.....Emeğine sağlık. güzel düşünüyorsun....
Güzel konuya temas etmişssin...Evet tek kelimeyle gelişmişlik abidesi....
(nasıl cevap oldu )
mersin cezerye si ark ve alp_tunay sakin ve uslu olun tmm mı?
[ ELAZIĞ-MT ]
Bu da benden olsun. Yine büyük değişiklik...
1995
2006
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)