abi ağzını kapatsaydın bak yavaştan da konu dışı olan topicte iyice konu dışına cıkıyoruz
Arkadaşlar yaptığınız çok yanlış konuyu açan arkadaşa saygınızdan en azından fikrinizi beyan ettikden sonra tastışmayı uzatmayabilirdiniz daha öncede bu tip bir olaydan sonra arkadaşımız forumu terk etmişdi kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok !
paylaşım için teşekkürler paranın bir çölü nasıl teknolojik ve mühendislik harikası bir yer yapabileceğinin en büyük kanıtı
ya siz şeker şeylersiniz be...cezo...kraljames ve alp...oku oku gül yani...ha Gökhanıda unutmamak lazım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Topicte kitlenecek bişey yok şimdilik.Bu kadar abartmayın olayıFotoğraflar için teşekkürler.11 sene gibi bir zamanda bu kadar bile ilerleyebilmeleri güzel.Bi kaç gökdelenle gelişmişlik olmuyor evet ama o gökdelenlerin içi boş değil ve bir tarlayı 11 sene içinde gökdelen yuvası haline getirmek de bir başarıdır.Tabi petrol konusunda haklısınız,bence günü geçirmekten çok ileriye dönük işler yapmalılar.
Küçük yorumlar sorun değil ancak salt siyaset yapılmaya başlanırsa buna maalesef ki izin veremeyiz,bu konuda dikkatli olursanız sevinirim.
Şimdi bir yorum yapmak istiyorum umarım yanlış anlaşılmaz.
1945 lerde 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya'nın halini bilen varmı? Yerle bir olmuştu herşey! O insanlar (tabi Türkiye'den de işçi alarak tabi birkaç ülkeden daha) yeniden dirildiler. Şuan beyaz eşya da dünyanin sayılıları arasında ayrıca yapı ve yaşam şartları bakından da çok rahatlar. Ben kendimi bildim bilelide böyle, en az 20 yıl. Bu demek oluyor ki yaklaşık 40 yılda bu kadar gelişmek...
Bizim Kurtuluş Savaşımız ne zaman bitmişti, kaç yıl geçti ve ne değişti , birbirimizi yemekten başka?
Kusura bakmayın ben resimleri görünce bunları hatırladım.
adamlar çalışmış siyaset yapmamış
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaşlar,garip bi tartışma olmuyo mu sizce?Üzmeyin bu kadar basit şeyler için birbirinizi
Sevgili forrap ben başlatmadım varsın olsun bazı kişilerin nefretini kazanayım hiç umrumda değil!
[ ELAZIĞ-MT ]
Bence cok yanlıs düsünüyosun bir ülke sadece turizmle kalkınamaz zaten turistler onların yaptıgı şaşalı yapılara geliyolar.Günü geldiginde abd tepesine çöktügü zaman napcak.Otellerine yerlestirdigi füzelerimi atesliycek.Sanayisi olmayan bir ülke asla kalkınamaz turizmden kazandıgı parayı dısardan tv,dvd,beyaz esya getirtir eldede para kalmaz.Onun içindirki her ülkenin sanayisini hızla kalkındırmaya ihtiyacı vardır.
@Kraljames her yorumda konu kilitlenmesin demişsin ama burda konunun kilitlenmesiyle ilgili bi yorumda bulunmuyoruz sadece demokrasi ortamında fikirlerimizi beyan ediyoruz.Konu tartısılmıycaksa ozaman konu acmayınız.Burası sadece emegine saglık,paylasım için teşekkürler diye gecinene basit forum sitesi degil biseler tartısma geregi duyuyoruz.Dogru fikirler tartısa tartısa ortaya çıkar bi fikir üzerine ot gibi yetismemek lazım.
bence petrol çarkı döndürmek için ilk harekette kullanıldı ancak bundan sonra dubai gelirinin büyük çoğunluğunu turizm den kazanacak şu palmiye adaları bitsin de şimdiden tamamına yakını satılmış.
yanlışım varsa düzeltin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)