yılbaşını yanlız geçiren ve şu anda internetde olan canı sıkılan bir tek benmi varım çok merak etdim!ve sıkıntıdan patlıyıcam!
Az önce eskişehir turlıym dedim bilenler bilirler eskişehir çok küçükdür
dokorlar caddesi,kızılcıklı,atarük caddesi,hamam yolu'dan ibaretdir ve bir üniversite şehridir.dolaşırken herzamanki gibi yalnız tek başıma kafamı duvarlara vurasım geldi herkkez erkek arkadaşlarıyla kız arkadaşlarıyla şen şakrak dolaşırkenben onlara imrenerek bakıyorum...bi sokakda benim yaşımda mendil satan çocuğa ve sokaktaki serserilere ve kendime hep şu soruyu sordum gezi boyunca abicim bi insanın hiçmi erkek arkadaşı kız arkadaşı olmaz bea bi tek ben sap gibi caddelerde sap sap dolaşdım acayip karmaşık duygulara büründü ruhum bu soğuk havalarda deprasyona girmek hiçden deyil şu an ewde kajumu soslu mısırımı çerezemi çıtır leblebimi aldım bir yandan boş boş tv ye bakıyor bir yandanda atışdırıyorum sorarım size varmı şu anda aranızda bu durumda biri sadece merak etdim!
Ve duygularımı paylaşayım dedim canım MT me iyi akşamlar herkesin bayramı mübarek yeni yıl ları kutlu mutlu olsun huzur içinde olun bakın bu çok önemli HUZUR. . . ne diyoya bu diyebilirsiniz normali sizsiniz