geçen bir motorcu burda bana ezdiği hayvanları anlattı. gülmeden öldüm. size hiç oldumu?
geçen bir motorcu burda bana ezdiği hayvanları anlattı. gülmeden öldüm. size hiç oldumu?
motorla diil ama arabayla eşeğe çarpıldığına şahit oldumm
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hadi hadi sakın o arabayı sen suruyor olmayasıntoblerone adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
keşşkeeee ben kullansamm gene çarpa çarpa öğrendimm derdimm ama hala trafikte kullanamıoom arabayı
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
inşallah kullanırsınız. ama eşşekten ne istiyorsunuz be onu anlamadım. onun suçu ne
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
zaten olan hep hayvanlara olur. insanlarda hiç suç yok
ah ağzı olsalarda konuşsalar bu hayvanlar. o zman herşey ortaya çıkar
bende geçen temde timsaha çarptım,yolunu kaybetmiş heralde
hiç ineğe çarmpmadım ama bi kere hamsiye çarpmıştım hondacığııım ehueuheue
:bestmt:
yaaaa bende gidiyodum boğaziçi köprüsünde denizden bi balina atlayıvermesin mi önüme zavallı balinacığı hasteneye götürürken kaybettik
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
benim çarptığım timsahıda kaybettik sonradan,bende ziyan olmasın diye derisinden heybe yaptım motora
olm nasıl tutturdun hamsini üzerinide çarptın. zor olmadımıXF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
bu arada doğal hayvanlara çarpacagınızı zannettım ama siiznki hep hayali. timsah felan. bunlar ne yaw
kedi köpek yokmu ortalıkta ki
yok senin gibi hamsicuklar olduktan sonra ehueuhe
yok olm yok.
hiç bildiğinizde yokmu hayvana çarpan
mesela arifabinin sitesine girin. www.tektekerarif.com
orada çarptıgı hayvanların adı yazılı. inek köpek. ama hiç değilse Allah tan kendısıne bise olmamış. inşallah başımıza hiç bir zman gelmez.Allah korusn
allahım ya delimisin nesin sen yaw
rahat bıraksana yaw hayvanları
kimse çarpmamış işte
sana çarpsalar güselmi olur
olm tamam benımde bır sey dediğim yok
bende istemem çarpmasını hangi insan isterki. hele ınsana çarpmasını hiç hazmedemem.Allah koruusn böyle şeylerden hepimizi.
hayvan kazası olsaydı olabilirdi ama yok haycan kazası geçirmedim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
birkeresinde kedi haycanına çarpmıştım.
Ama ikimizede bişey olmadı ALLAH'tan
başkada HAYCAN kazası geçirmedim
arkadaslarin haycan fikrine bende katılıyorum.
Ama unutamadığım , gece eskifoça yenifoça arası giderken yabandomuzu çıktı. o koca ZZRnin sesini bastırdı ( ama kalbim korkudan hepsini bastırdı )
Korkup geri döndü , çarpmadım allahtan. Çarpmayı düşünmek bile istemiyorum ne olurdu kimbilir.
topiği açan arkadaş başlığı değiştirip haycan kazası yerine hayvan kazası yazsan daha iyi olmaz mı?
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Bu başlık açılalı 8 ay olmuş...Bilmem anlatabildim mikarakiz adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)