hayir oyle degil ki. sadece sozluk mü kullandin ceviri icin?:D
aslı: erkekler uzerinde yapilan operasyonlar(ki burda arastirmayi kast ediyorum), mantik kurallarina aykiri gelen tablolar verir.
taam?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
en baştaki çok guzeLL nedense bu polislere bi alerjim onları hiç çekemiyorum onlarda beni çekemiyor
ne diosunuz hiç bişi anlamadım
bence bunlar photoshop
==============================
==============================
3. resim
hiç bir şoförün benzin pompasını deposunda unutacak kadar aptal olmaya hakkı yoktur.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Park eden harikaa.. yalnız benm de aralarında olmam gerekirdi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ay ay ay ay ay .. Döwer ablam döver
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pişt, "silgi kafa", ne demek istedin?
Sonuncu resim süper... Dişi ve doğa çok hoş duruyor...
(Not: Bayanlardan ben de çok çekiyorum yaa , hele arabanın içinde saçları platine boyatmış , altın rengi Motorola D&G 'sı ile sürekli ilişki içerisinde olan bayanlardan...)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
vaay:D sacini neye boyattigini da biliyor
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
GorkeM; röfle, match, gölge falan ne demek peki? oksijenli su ne icin kullanilir? "sir" ne demektir;) biliyo musun bunlari da?
@alp_tunay
cezeryenin keşfi ile silgi kafa --> Lindenbaum
(avatardan yola çıkmış )
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ne verildi? hoca kim?
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
laaa kafam karisti.herkes bi seyler yaziyo ama ben ortada bi butunluk bulamadim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)