Arkadaşlar bu araç nası gidio
Bi fikri olan warmı
Arkadaşlar bu araç nası gidio
Bi fikri olan warmı
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
araç yok mu ben mi qöremiorum? konuya ilk qiriş te bi traktör yazio ama yook
walla yok:( hatta freeload un bi qüsel reklami var free 500 yüüüüz mekabayt die..hatta suan itibariyle hiç bişi yonk..
ok bidaha upload ediiim o zaman
kardeşim bidaha yenile sayfayı
buda olmazsa işi bırakıorum
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
işi bırakmana qerek yok bence bnm pc de bi sorun var hala qöstermio baskaları qörebiliosa ben o zmn bu makineye tekmeyi vururum..zaten siteye bi kastı var çook qeç açıo ben aynı sürede 18 farklı sayfaya bakıom kronometre öle dio walla..
Bu resim daha önce verildi. Ama bulamadım bulan olursa yazsın başlığı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
gitmiyor . dururken cekmis dayım karizma olsun diye havalar soğudu tabi motora binemeyip geyik konusunda yardırıyosunuz
ben bile özendim , google dan aratıyorum : keyword: "geyik yurdun insanı" sonuç sıfır nası buluyolar yahu alla alla.. bu arada dayanamıcam soruya da cevap vericem teyzemin ağırlık merkezine katkısı ile gidiyor üzerinde çalışıyorum vektörel bileşkeli çizimini de yapıp yazıcam buraya
amca ve abla motorcu gibi sağa yatmış gidiyolar işTe ne guzel
heh ben biliyom bunu bana ustam öğretmişti makinanın önlastiği patlayınca ustünde gitmemesi için yanındaki tekerin salıncak kısmına takoz koyunca dengesini buluyo teker böylece tek teker gidebiliyoruz amcanda akıl var
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Bu traktör viraj da ne yatıyodur beeaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir denge unsuru olarak Türk kadını...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)