Saatte 300 Km Yapmak Sizce Nasıl Bi duygudur. Heleki Bu süraat ile viraja girmek.
Ben İzlerken Bile Ödüm Koptu. İki Ayrı Video İzleyin
Video 1 İçin Tıkla
Video 2 İçin Tıkla
Saatte 300 Km Yapmak Sizce Nasıl Bi duygudur. Heleki Bu süraat ile viraja girmek.
Ben İzlerken Bile Ödüm Koptu. İki Ayrı Video İzleyin
Video 1 İçin Tıkla
Video 2 İçin Tıkla
bence motorculuk işte bu adrenalin surat ve istek de volunca tam bi motorculuk ortaya cıkıyo işte bu bu işte
Bence biraz tehlikeli olmuşşş amma tabii ki motor sewdası nelere kadiiir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
duygu muygu kalmaz yaa o süratte
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Allah yok etmesin onu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İlk video verilmişti.
İkinci videodaki frenlemeyi gördünüz mü? Frenleri az kötü olsa, girdi öndeki arabaya arkadan. 93-94 SS almak isteyenlere duyurulur
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
adrenalin yuksek 2.video daki iyi gusel hoşta duzluk yol 2 serit cevir gazı gitsin.. 1. videodaki yalnız biraz sakatmıs hele o hızla o virajlara falan giriyor o adam fazla yaşamaz :D
abi bu videolar neymiş öle yaww
Paylaşım için teşekkürler
Çok gusel videolar bunlar
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
eline saglık
Kawasaki z750s O Bir Aşk
bu sadece degisik bi intihar sekli
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Karşı Şeritten gelen araç sürücülerinin yüz ifadelerini görmek isterdim
Bende arkasindan ettikleri kufurleri merak ediyom
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ben karşı şeritten gelen araçların motosikletliyi gördüklerini bile sanmıyom
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
ben arkadaşın arkasındayken ki zaten ömrümde gördüüm en yüksek hızdı 220 km.yol üçgen görünmeye başlamıştı kaskı zor diriyordum.300 düşünemiyorum bile.
motorda 300 km/s görmek sabancı centerdan arkanı bakmadan aşagı atlamak gibi bi duygu sanırım hiç yaşamadım ama olsun
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
videolar çok fenada ilk videodaki adamın göstergesi dijitaldi ve galiba 299 km ye kadar ayarlıydı adam basıyo maxımum 299 km yaptı 300 olmadı
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
2. yi önceden izlemiştim o motorun cbr 1100 xx olduğunu biliyom(yada ben öle sanıyorum )
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Gercı konu eskıymıs ama sız 2.videoda benzın gostergesının nasıl ındıgıne dıkkat ettınız mı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)