yahu klasik varken elektro da neymiş
yahu klasik varken elektro da neymiş
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bizim arkadas aldi 500 tl ye ...bass gitar ibanez amfi fiyata dagil...4 telli o da yeni basladi...gitari ben aldim 2 haftaligina ondan...cok rahat ve ele geliyor...o ladlar 2 gun sonra klasik gitar ladi gibi oluyor...gitarin markasi ibanez ama ama tam olarak hatirlamiyorum RGDX mi oyle birsey idi ...sana diyecegim ben o zamanlar ilk defa elime bass almistim ve tabir yerindeyse cuk diye oturdu elime...ibanezden sasma cortu cekersin :D
oley ya sonunda bir basçı daha önerebiliceğim model washburn dür benimde ilk gitarım ve halen daha kullanıyorum tonları biraz serttir ama 45 lik tel taktınmı amfiden bassı mümkün olduğunca kıstınmı fenderlere yakın bir ton alabilirsin ben 0 aldım fiyatı düşmüşte olabilir 2. el piyasasını bilmiyorum malesef
omaygat, bu grubu niye daha önce görmedim
heavy metal basçısı aranıza katılmıştır (1 senedir çalmıyorum doğru düzgün, paslandım)
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Merhaba 1 ay içinde bende katılmayı planlıyorum size
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Arkadaslar Elimde Cort G-200 Var Yeni Gitar aldıgım İçin Satıyorum Elektro Gİtar Severler İçin Duyurulur.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
arakdaşlar bendede esp b206 6 telli bas gitart var ayrıca xb120 den çevirme perdesiz bas gitar var ikiside satılıktır.
merhaba... 2002 senesinde Washburn xb - 120 ve Marshall bassstate 30 ekipmanlarıyla konuya dahil olmuştum. Daha sonra washburn u fretless e çevirip Yamaha Trb - 1005 f sahibi oldum. ton aralığı geniş, rahat ve şık bir enstrumandır. forumda yeniyim bu arada... ilk motorumu da daha yeni aldım zaten. bir motosiklet forumunda ilk yazdığım forum mesajının da bas gitarla alakalı olması nasıl bir ironidir ben bile çözemedim herkese sevgi ve saygılarımla...
kendime orta halli bas gitar almayı düşünüyorum.
sdgr diye bir marka dikkatimi çekti.
bunun japonları ve eski modelleri alınır mı?
bir de ben terimlerini çok anlamam
ama yumuşak tonlarını severim.
mesela bir kaç kez bas gitar alacağım diye çıktım
sonra fender jazz bass sesi duyunca bunu almadıktan sonra bas gitar almanın anlamı yok diyerek vazgeçtim
uzun lafın kısası ben daha çok anadolu rock ve halk müziğinde arkada çalmak üzere bas gitar alacağım.
sizin bu konuda önerileriniz nedir?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)