kafamm karıştıdurakladımmbi an :laughing5:
kafamm karıştıdurakladımmbi an :laughing5:
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Neyi anlamadın söyle... #-o
Like wild fire
Comes roaring
Mad whirlwind
Burning the road
---------------------
TRANSALP 2000
Hmm nasıl anlatsam ki şimdi... Aranızda hiç Judas Priest, Saxon, Manowar ya da Kreator dinleyen var mı? Sahneye motorla (cruiser - chopper) çıkma olayı Heavy Metal aleminde bir nevi racondur. Düşünsenize Judas Çıkmış babalar gibi Hell Patrol ya da Living After Midnight çalıyor hemen yanlarında motorlara ara gaz verip ritme eşlik ediyorsunuz. Aynı senaryo Manowar ' ın Return of the warlord şarkısıyla da mükemmel olur.... WASP olur, Motley Crue olur, Skid Row olur ne güzel olur offff anlattıkça ağzım sulandı valla . Keşke gerçekleştirebilsem
hiçbirini
şakaa
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
VALLAHI BEN SIZDEN KORKMAYA BASLADIM
INSALLAH O PARA ELINIZE GECMEZ i: YOKSA TURKIYENIN SIZDEN CEKECEGI VAR GERCI EKONOMIYE FAYDANIZ OLUR YA ...
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
arkadaşım. dıyeceklerını sekıllere dokme. kelımelerlen soyle.
daha ıyı olur boyle.
bu sekıllerı ben cozemıyorum sahsen
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ooo abi sende kullanma ozaman anlamıyosan su smileylerı
demek ıstedımkı ekonomiden bahsettın ya dıl cıkardım sana :tongue:
ha tamam. ben su çizgiden bahsetmiştim. o ne oluyor
imzama ne yapcagıma karar veremedım bende çizik attım
aslında parmak bascaktım ama mürekkep bitmiş
olsun onuda yaparsın. veya gerçek ımzanı tarat makınede ekle orya. bu kadar basit. mürekkeb harcamaya gere kyok
zaman ilerliyor
üniversite sınavı yaklasıyor. her halde sınavı kazanamasam bu parayı torpil olarak bir dekana verirdim
senin bu değişik ve ne olduığu belli değil sorularına hala alışamadım doğrusu.swalbard adlı üyeden alıntı
len olum sen sınava çalışıyonmu mu çalışmıyonmu diye sordum çalılmıyorsam çalışmıyorum çalışıyorsam çalışıyorum diyeceksnin tamammı? işte bu sorumun en açık hali dahada anlamamaya gayret göstereceksen orası senı ılgılendırır!
tamam kapansın..
ah bir zengin olsaydım
3 katlı daire alır triplexe dönüştürür
içini döşerdim
motosiklet alırdım her köşede motorum olurdu
sonra da 1500 katlı motor kulesi yaptırırdım gırgırına
olum param olsa en büyük rent a motorcycle açardım 150 tane motor alcak içinde off yaa
:bestmt:
ben buraya yani trabzona motosıkletçılerın kalacagı buyuk bır pansuman da yaparıdım. ayrıyetten bır racıng tourıng cross satıcısı açardım.. burda yok zaten.. pansuman beleş.. forumdakilere ama.. bir dergi çıkarırdım. adını daha bulamadım
pansuman yaraya yapılan, kalınan yer pansiyon olucak senin dediin hamsicim
imza, safrane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)