noktayı koyuyorum bu laf dalası ılerıye gıderse kotu olcak nokta .
noktayı koyuyorum bu laf dalası ılerıye gıderse kotu olcak nokta .
MT ANTALYA
bir de terbiyenizi bozmussunuz.. o noktalari size dis macunuyla yedirmiim!
erfer' in raflar olma ihtimali var mi arkadaslar?;P :D
bu arada sen kimsin, nokta koyuyosun? baslik kitlenmedikce nokta koyamazsin. bunu denemistik zamaninda:D sen ordan küçük sesinle istediğin kadar bagir "nokta" diye:D:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ben bi ara nokta demiştim belki bana demiştir cezerye
bu arada cakalaz ın üzerini de ciziktirmişler nokta
edit
------------------------
erfer e demiş enteresan
Sağlaksanız sol elle fırçalayın,solaksanız da sağ elle fırçalayın ki ters-kullanmadığınız elinizi kullanma yeteneğiniz gelişsin.Bateristlerin genel olarak yaptıkları bir alıştırmadır.İyi bir alıştırma,ama bateriyle ilgi alakam yoktur belirtirim.
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Yine girmişsiniz birbirinize
tammam sakin olun bir fırça yüzünden birbirinize girmeyin :d
___ KILIÇ ___
кαℓємιмι єℓιм∂єη αℓѕαℓαя кαηιмℓα уαzαяιм ѕєηι ѕєν∂ιgιмι.
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Ya konu başlığı ayna mayna falan diyodu ne noktası ya biz konuya geri dönsek
noluyo la burda ne biçim laflar kullanıyonuz bi bayana karşı..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Sadece ortamı tekrar germe dedim
ayrıca insana insan gibi deger vermek lafını sana solemedim _ genel konustum
eger herkes o degeri verirse bişey olmaz dedim
lütfen yazdıklarımı tekrar oku
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
KÜRŞAD_KORKUT, bazen laf anlatmak zordur. sen, kelimeleri her ne kadar dogru secsen de..
saygilar
"Diş fırçalamak" ile ilgili topicde bile laf dalaşına giriyorsunuz... Bence önce toplumda nasıl karşılıklı saygı gösterilir önce onu öğrenmelisiniz... Özür dilerim bunu söylediğim için ama kendinize bir bakın bence. Her topicde ayrı bir tartışma...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
GorkeM, tartismak "kotu degildir". sorun cozmeye yarar.
boyle lanse etmen dogru mu? :D
alp_tunay, himm.. ben de traş köpüğü kullanirim o zaman. ben daha once yemedim ama. tadi güzel mi? yutunca mideye zarar veriyor muymus?:D renkli traş köpükleri var mi?:D ya da, o traş köpüğüne pastalara konulan renklendirici maddelerden koyalim mi?:D yeşil falan:D:D bak, kirmizi da fena degil:D
Dişlerin biraz gıcırdıyor...Dilin tad almaktan vazgeçiyor....Yaklaşık 2 gün kadar ne diş fırçalayabiliyosun ne de yediklerinden tad alabiliyosun...
Ama hakkını vermek gerekirse iyi köpürüyor.....Renklilerini görmedim genelde mavi oluyolar ama köpükleri beyaz....Herşeye varım...Ne koyarsak koyalım...şöööle kırmızı mavili falan....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)