En iisi break dance yaparken fırçalamak ; bi denemeliyim
En iisi break dance yaparken fırçalamak ; bi denemeliyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende yatarken fırçalamayı denicem
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Ayna bize bakamadığı için biz bakıyoruz....Aslında ayna fırçalattırıyor bize...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
lavabo orda da ondan. lavabonun karsisinda ayna olmasa hic de ozellikle ayna aramam. fırcalarken degil, en azindan fircaladiktan sonra bakabilirim.. himm.. evin icinde dolasirken ben oraya buraya dokebiliyorum salyalarimi:D:D
ama en keyiflisi, birisiyle karsilikli fircalamak oluyo:D:D boylee... tukurur gibi yapiosun, o da sana yapio.. canavar gibi baariyo falan:D bi de guldurdu mu:D daha eylenceli oluyo. doke saca lavaboya uzanmaya calisiosun, engelliyo falan:D:D en sonunda ya yutuyosun ya da damlalar halinde oraya buraya firlatiosun:D ben cok eyleniyorum birisiyle dis fircalarken.
benle dis fircalamak isteyen var mi?:D:D:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Ben ben ben ben ben warım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
alp_tunay, bana mi dedin, cakalaza mi? onun yazisindan alinti yapmissin, ama sanki bana cevap yazmissin.
cakalaz,tamam, fircalariz bi gun:D cok pis mide bulandiririm ama:D
alalla ya :D garip oldu) soruyu ben sordum, cakalaz bi cevap yazdi. cakalaz sormasa da, sen cakalaza bi cevap yazdin. biseler kaciriyor olmaliyim gozlerim mi bozuluyor.. yaslaniyor muyum? oyleyse takma dislerimi cikartip onlari mi fircalamaliyim cakalaza karsi :D kkkkk....
Ya tamam gel beraber fırçalayalım....Ben daha fazla köpük saçarım haberin olsun...Kudurmuş zannedersin....Hadi bekliyom.....
Mete_han la yarıştan çıktım o kadar yordu beni...Ondan olabilir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o zaman üçümüz bi gun diş firçalayalim kusmak da serbest
Aynaya bakmayacağızda neremize bakacağız.
@ ALP_TUNAY
Kardeşim korkacak ne war.. Bi sen bi de ben.. Fırçalayacas işte
Şaka kaldırmak mı; hehe üstüme yoktur
@CEZERYE
Burda çoklu cewaplar war.. ii okursan anlarsın kardeşim.. Bu alp_böle işte bana bulaşmasa olmas
Neysee SONUÇ : Üçümüz bi gün diş fırçalayacas birbirimize bakarak..
Kusmak; . . . . . ; . . . . . ve Birbirimize tükürmek serbest .. İsteyen birbiri üstüne de kusabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o "nokta nokata"larin yerinde ne var?? bunu ogrenmeden sartlari kabul etmem acik oynayin olm!
o dis macununa da bagli yav. ayni dis macunundan kullanacas ama. banyo kopugu kullanmak da serbest:D o da aynisindan olacak. ama bilmem siz banyo kopuguyle dis fircalar misiniz?:D
EEeee!!!!.....
Ben yoqmuyuum fırcalayıcı grupta
Bende fırcalamak istiyorum
Ben de nişantası cocuguyuum
Bende .........
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Tamam ok... Sen de gel kardeşim.. Beyler 4 kişi olduk.. 2 li takım kurarız
Ben le alp karşı takımlarda olmalı... Bu arada o noktalı yerlere ne geleceği sürprise olsun
Walla banyo köpüğü traş köpüğü ne bulursak onla fırçalayacaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tabii canm... benm aklıma hiç kötü bişi gelmez zati
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)