Goldwing'e de bunu yapmışlar ya, ben daha ne diim!
Goldwing'e de bunu yapmışlar ya, ben daha ne diim!
Bir kere o egzoz yere sürterken ne kadar gidebilirler?Bir süre kıvılcım çıkmış tam foto çekilirken durmuş.Ayrıca öndeki arkadaş ilk defa tekteker yapıyor gibi.Suratı biraz fazla tedirgin.Ve ve son olarak da ; ya bu motosikletin önü yanlışlıkla kalkmış ve ortada hiçbir artistik değer yok .. Ya da fotoğrafçı olayın sonunu yakalamış.Çünkü sağ eline bakarsanız gazı kesmiş olduğunu anlayabilirsiniz.
Ya da bu kadar geç saatte ben herşeyi karıştırdım. i:
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
bence photoshop bu resim .
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
niye olmasın asagidaki linkde video dosyası var 14mb
http://muenchner-goldwinger.de/modul...sit.php?lid=26
Skullhunter, verdiğin linki açamadım bi daha gözden geçirirmisin ? Merak ta ettim
Arkadaşlar hemen dikkatimi çekti arka cant eğilmiş bence bu elemanlar biyerden düşüyorlar galiba
evet ayçan sana katılıyorum arka cant kırılıyo gıbı eğılmıs bence de fotomontaj bu resım tamam belkı goldvıng teker yapabılır ama bu resımde ayçanın dedığı gıbı arka cantta kırılma var ordan anlasılıyo
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
bence jantta kırılma yok resim dergiden çekilmiş gibime geliyo.tam ortada katlanma izi var. bide tam adamın gazı tuttuğu yerde zımba var gibi.
Başladığı Yerde Biter Tüm Yolculuklar
22somer22, haklı. dergiden alınmış bir resim bu. ama tek teker olayı gerçek galiba.
Evet resim dergiden alınmış derginin ortasına geliyor arka lastik.
Skull Hunter ın gönderdiği sitedede gösteriyor adam sarı Hondanın önünü kaldırıyor.
cant kırılıyo gibi eğilmniyo derginin orta sayfası olduğu için öle oldu
bide bursada goldwing delileri var gelin bakın neler oluyo ön teker bile oluyooo ohooooo
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
millet neler yapıyor be
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
o motor bildiğim kadarıyla 373 kilo üstündekileri de 80 er kilodan hesaba katarsak 373+160=433 kilo ediyo bu motorun tek tekere kalkması zor + kalksa bile geri indiğinde muhtemelen ön takımları dağıtır yada amotisörleri patlatır
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Bu resim fotomontaj bence. Arkadaki çimlere ve tel örgülere bakarak motorun harelet halinde olduğunu söyleyebiliriz hepimiz. Ama ön teker hareketli değil, çitler hareketli çıktıysa ön tekerin de hareketli çıkması gerekmez miydi fotoğrafta?
cko farkli bir resim bencade bu
adamlar motora ön kaldırtmişlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)