Ankara ve eskişehir mt si hariç kimseyle tanışmadım......
Ankara ve eskişehir mt si hariç kimseyle tanışmadım......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hocam iyi güzel diyosun da kimle tanısmayı isterdin seklinde olucak, yani söle bişi oluyo
spiker kadın
-alp bey keske tanısabilseydim dediginiz biri varmı camia da ?
Alp Hoca
-hmm..
spiker kadın
-?
Alp Hoca
- eskisehir ve ankara MT haric kimse ile tanısmadım !
spiker kadın
-Yalnız sey, soru şey di...
Alp hoca
- Neydi soru ne söylemeye calısıyorsunus !?
spiker kadın
-ee.. öö. ehmm. Yani tanısmak iste...
Alp Hoca
- Tamam uzatmayın röportajı bitirelim!.
Comfirmation Bias
Valla biriyle tanışmayı çok istiyorum ama reklam etmiyim kendilerini....
Çok severim de....
Sırf onu ziyarete gidicem 450 km yolu.....
Helal hoca, beni bu kadar sevdigin bilmiyordum
Comfirmation Bias
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
adı çıkmış dokuza inmez sekize: alp, mete-han'dan bahsediyor kesin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bak bu hic aklima gelmedi ,bende hemen kotu dusundum a$k me$k olaylari.
yenge duyarsa en cok 3-4 gun hotelde ya$arsin .
mete_han abinin a$ki icin 450 km yol yapmazmisin yaniii.buyuk a$klar nefretle ba$larmi$.sizde hergun cekisiyonuz forumda.herhalde basbasa gelirseniz buyuk bi a$k ortaya cikar.
Not :alp abi buyuk ihtimal agustos sonu yine ankaraya gelcem vize isi icin Moldova Konsolosluguna.kesinlikle tanismak istiyorum seninle.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ii guzel konusuyon bursalara gidiyorum diye,bak asil senin yenge okumasin yazilari,sen olmadan bu forumun keyfi olmaz abi,sagligina dikkat et
hem alp abinin boyle bi sey yapcagini sanmam,o beni aramazsa ben onu bulurum .
bu topic geyige kacmaya basladi,isterseniz Geyik cafeye gecelim yoksa burasida kiliti yeycek galiba
: alpcim Ağustosa misafirin var...er 5 le gezdir ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)