alpcim herkese pembe gül veriyosun...ben herkimselere dokundum...sevdim okşadım...çoğu elemanı bizzat tanır öperim...sen Ankaradan katılıyorsun yarışmaya...
alpcim herkese pembe gül veriyosun...ben herkimselere dokundum...sevdim okşadım...çoğu elemanı bizzat tanır öperim...sen Ankaradan katılıyorsun yarışmaya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben Barış abiyle (BBRR) tanışmak isterim ama bi ceza hadisesi vardı , motosiklet fuarında şöyle bi uzaktan ( 15 m kadar ) gördüm kendisini ama açıkçası korktum yanlış bi tepki gösterir falan diye... neyse motoshow'a da gelirse bu sefer tüm cesaretimi (!) toplayıp hiç olmassa ayak üstü bi muhabbet ederim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Yawww BenLeN Tanışşmak isteyen yoK Muu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
DONALD DUCK,BBRR,MAKİNE,PATRİOTE ve elbette Müzmin Kekoratör METE_HANDRO...
Shrieker
keşke gelseydin tanışsaydık 1. fuar her ne kadar kalabalık olmasada bir çok üye ile tanışma tanıştıklarımızlada hasret giderme fırsatımız oldu...bir çok defa üyelerle aramızda polemikler tartışmalar olmuştur..olur orda kalır ..kin bize (motorculara) yakışan bişi değildir yarın yolda kalınca duran yine bir motorcu olacak .
en çok meteye kırıldım fuara bi kewre gelmedi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
topic'in altinda en son yazani baris abi gorunce ahaa dedim topic'r kiliti bastilar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Barış abi o akşam hatırlarsan aradım tesadüfen fuarda olduğunu öğrendim...hatta bana 1 km bile uzakta değildin ama patronla çıkmak zorunda kaldım...ertesi gün bi buluşma vardı hatırla...oraya gelcenmi dedim tahminen gelirim dedin...ben orayada gelemedim...abi benim iller bildiğin gibi değil...her an herşey olabiliyor...o gün senide arayamadım...valla kusuruma bakma...saygılar reis...
büyük fuara son geldim...pazar günü akşama kadar ordaydım ama sen yoktun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu arada modumuzun gonlude alindi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ben bugün Ümmet abey le tanışıyorumm heheehh
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tabiki var dostum bende celine dion la tanışmak istiyorum ama oda bu siteye üye değil işte allah kahretsin yaw
dostum çok dehşet yemek yapıyor ümmet abi bizde 1 hafta kadar kalmıştı yemekler süperdi imkan varsa yemeğini yemeden salma ümmet babayı selamlar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Barıs abiye bak ya, hic bisi demiycem buna, alındım cok pis, burda yarıyoruz ne zamandır BBRR forever die, tuttu seker dedi adam
Ama dur bisi diycem, helal
Comfirmation Bias
walaa Ümmet abey ile tanıstık dün ama yemeğini yeemeye fırsatım olmadı
Vaktimiz çok dardı ve çok da yorgundu baskaa zamana inşşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)