Dishy
Prometheus
Skullhunter
Mete_han
Akalteke
Ledo
Dishy
Prometheus
Skullhunter
Mete_han
Akalteke
Ledo
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
illa isim vermek gerekirse. gerçi nick oldu ama
forrap, khutuck, pro, alp_tunay, ledo, mete, olcan, skull, viper, kimi, komtan, water, G-Strider, dishy.. saat 00:25. hatırlamadığım varsa kusura bakmasın..
watercolours
mostwanted_57
cakalaz
SmirnouF
BBRR
Mete_han
en çok merak ettiğim gerçi birkaç tane daha vardı aklıma gelmiyor aha geldi birtane daha bbaday
görmesemde olur dediğim Prometheus
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Benimde merak ettiğim kişiler var tabi örnek
Alp tunay
Dishy
Metehan
Bide rene (hani o sürekli gözüne yumruk atan varya )
Bide dikkat ediyorum merak edilen kişiler hep sitede popüler olan kişiler
Yani bu kişilerde star elektriği var diyebilir miyiz
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
moskova mtolarak..cunku burda mt den baska kimse yok, dishy,smirnoff,adana mtyi tanimak isterdim hepsi sen sakrak guzel insanlar..
ummet abiyi unutuyordum cok tanimak isterdim..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
gazman abi sen olmasan kimse beni umursamaycak.
ama nick'imi smirnoff yazisindan vodkayi sevdigini anlayabiliyorum .
abi turkiyeye geldiginde senle bulusalim.belkide ben yanina kacarim 1-2haftaligina
haa bathu'da merak ediyomus bak simdi gordum.
onunda nie merak ettigini cok ii biliyom.nick cekici geliyo ona
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
@smirnouf he he smırnoff,absolut,nimırnoff,dimırnoff kardeşliği
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
şunu samimiyetimle yazmak isterimki benle tanıştıktan sonra...ne kadar sade...ne kadar sessiz...ne kadar enseye vur lokmayı al...ne kadar sıkıcı bir herif olduğumu anlayacaksınız...sizlere ve sevginize birebir hayatta layık olabileceğimi sanmıyorum...(büyük laf oldu ha...beni aştı valla lafım)
yani demek istiyorumki hayallerinizdeki Mte Han ben değilim...forumdaki zat ile ben farklı iki karakterim...şimdi bilgisayarı kapadığımda Mete Han bitecek...olmayacak...sanalım yani...İnternet mahir gibim...elle tutulamayan şey...sonumda onun gibi olacak ve unutulacağım...
yani namımız yürür sadece...efsane geyikci diye...yoksa siteye teknik öğreti bazında katkı sağladığım yok...dış kapının dış mandalıyım ben sitede...varım ama aslında yoktum...hiç olmadım...
bende hepinizi tanımak isterdim...ama Mercedesle evinizden aldırıp Bebekte kalkacak olan lüks yatımda...
ya biz neden bir Boğaz turu yapmıyoruz bu yaz...dur bi yarın akşam ben bi yokliyim tayfayı...İstanbul dışındakiler için üzgünüm...heleki Ankaradakiler için dahada üzgünüm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tanısmak istediğim kişiler;
1-Modların hepsi özellikle pro
2-Rene
3-CAKALAZ
4-Sitemizin her Hangi Bir Bayanıyla
5-SAVAS ABİ xxL
6- UNUTUKLARIM OLABILIR KUSRA BAKMAYIN... ötekilerde kıskanmasın
yanı neden böyle yanlış anlaşılıyor ben anlmamıyorum...
etrafımda hiç bayan motorcu olmadıgı ıcın merak etmısımdır hep bayan motorcuyu nasıl birisi olur diğer bayanlardan farkı varmı elbette yok ama merak işte
yani mesela bazıları dishy demıs bazıları baska bır bayan ısmı vermıs ozaman onlarla tanısmak ısteyenlerede seni yonjaya alalım kardes deseydın
farketmez valla mtden kim olsa tanışırım ben...
ama alp_tunay(hem kısa boylu hem kel olduğundan birde metehan ile muhabbetlerine hastayım .abi alınma bende kel fodulum)
metehan olur tabiki.
hatta ikisini TV ye çıkartalım okan bayülgene.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
hocam bende senin resimlerine hasta oldum...Benim dayıoğlu var Salihlide...ona çok benziyorsun...oda senin gibi zayıf ve kel...ama o çok erken yaşta sıkıntılı zor bir hayat yaşadığı için böyle saçlar dökülmüş...
birde saçları dökülen arkadaşlar ev içinde çok yoruluyorlar...benim teorimde o...mesela alp kardeşim bilgisayarın başında performansı iyi olduğu için yoruluyor ve saçlar tel tel gidiyor...bide Hanımköylü alpim ev temizliğinde üstüne yok...temizlik çamaşır derken normaldir artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)