Aslında herkesi merak ediyorum ama BUnReCU ile tanışmak isterdim umarım bir gün karşılaşırız hiç konuşmadık ama çok sevdim ben seniiiiiiiiii
BBRR Barıs Abim. İLerde Cruiser ve Chopper lardan olusan bi grup topluycam, logoda barıs abinin foto olucak
(Adam Benim Nirvanam)
Mete_han hocam. Geiklerin efendisi, bunca yıla ragmen hala ilerde benim olacagım modda adam. Hayata bakıs acısı harika. Duruşu. Kendi yaşamımdan cok seyler buluyorum tarzında.
Raflar ın yazılara hasta idim, onuda merak edior idim ?
Skullhunter war Boss. Kafa avcısı türkçesi, MT nasıl olustu, olayın baslangıcına akardık? Server kurulumu, ağ kurulumu falan, dalar giderdik.
Komtan war. Kimdir? Ne yer? ne icer ?
Bide eskiler bilir Stella wardı. ilk izmir bulusmalarına falan katılmıstı. Simdi ortalarda yok. Bi ara baska bi sitede rastlamıstım. Sonra yine kayboldu. Felsefeye gönül vermis saglam bi motorcu idi oda.
Kılıcbalıgı hocam. İmajı cok saglam, İcinde neler war merakım yüsünden?
destinyofrock var. (Rock geciyo rumuzda)
Daha ismini sayamadıgım onlarca insan war. özel mesajla konustugum, msn de yazıstıgım görüstügüm.
Ama ilk hedefimis BBRR usta
Comfirmation Bias
Yoksa beni beyenmiyormusunuz ? ne bu kimse beni merak etmiyo tabi gezilerde bağırırsınız manyak diye
Lolita22 bu arkadaşı bende merak etmeye basladım
ben tanışmak istediğim herkesle tanıştım zaten ama msn de konuşupta yüzyüze gelmediğim 2 kiş var onlarla da tanışmak istiyorum prometheus ve just_life
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Laa karakıs UZAy Lı dostum sen le de tanışmak isterm ben heuehueh
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tanışmak istediğim arkadaş sayısı bayağı fazlalaştı.....Kimi yazayım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
e o zaman bütün arkadaşlar tanışmak istedikleri kişiler arasında bi gün düzenlesinler o gün herkes orada (belirlenen yer/saat toplanır böylece toptan hepimiz tanışırız güsel olmazmı
Aslında bu tür işler için en uygun yerler motosiklet fuarları,Çanakkal Şehitliği ziyareti gibi zamanlar.
Ben kısmetse 2.fuarda İstanbul da olmaya çalışacağım.Birçok yüzyüze tanışma fırsatımın olmadığı arkadaşla tanışacağımdan eminim.
Bence en azından merak edilenler fotoğraf koysunlar
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
"Keşke Tanışmasaydım" listesi de yapalım bari bir ara
@CenkKeskin;Yoksa beni beyenmiyormusunuz ? ne bu kimse beni merak etmiyo tabi gezilerde bağırırsınız manyak diye
Eeee Bizi Merak eden yok mu yaww...? Esikmiyim Ben yaa... ÇaKaL unuttun beni yaw... :D Ben tum MT aiLesini Merak edioyorum arkaDaŞLar. VaLLa yazıları okurken kendimi üvey evlat gibi hissettim
yakinda tum mt ile tanisacam cunku yaza insallah motor ile turkiye turuna cikmayi planliyom
ama onceliklerim Pro ,mete_han abim ,Alp_tunay abim ,rap'ci cako ,BBBR baris abim ve tabiiki ne yapip ne edip raflar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
walla olurda bursaya gelen olursa herkesle tanışmak isterim arkadaşlar.Moderatörlerden tutda tüm üyelere varana kadar.Ama sanırım tatil yörelerindeki arkadaşlarla daha çabuk tanışcam herhalde.Antalya,Muğla.Fethiye vb.Yazları genelde ege ve akdeniz kıyılarındayımda
heee bak aklıma antalya diyince dishy geldi.aartık eczanede bi çay söyler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)