la pro bizi tanımak istiyosan gel YÜKSEKOVA'ya,ama geri dönüşün için garanti veremem kusura bakma....
la pro bizi tanımak istiyosan gel YÜKSEKOVA'ya,ama geri dönüşün için garanti veremem kusura bakma....
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
la pro eminmisin tanışma konusunda
yok senden eminim de kendimden emin olamıyom
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Metehan'ı yanıma alıp maça gitmek istiyorum lan!
Kolpa Adamları
Neden olmasın ki.. Orasıdır orası.. ahan da sölüyorum;
Ben;
gökhan_alp_bathu_ortomoto_dishy_pro_beni banlayan kimdi unuttum o_ blackice_blackice2_marefb_bozkurt war bi tane (kürşad korkut)_ metehan(rap için)
şimdilik bu kadar daha çok war da isimlere bakmama lazım.. Bunları tanımak istiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne kadar çok sevenimiz varmışşş....
Tabii ki olmaz mı.. herkesi sewiyorum wallaa özellikle alp
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Olmas bişi olmaz! Herkes sen mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mete yi 1 ay sonra tanırsın ancak....Çızıktırmışlar....Sebebini de anlamış dağilim...Gene naaptı ki?...Bilen varmı?.....
Eskiden ceza aldığın zaman neden ceza aldığını, Cezaya mahal veren yazıdan alıntıyla duyuruluyordu...Şimdi vazmı geçildi anlamadım....
Aynı hatalara düşmek istemeyen üyelere örnek teşkil edebilirdi....
Sankim konuyu saptırmışım.....Rahatsızlık için özür dilerim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaslar bende cok ıstıyorum aranıza gırmeyı yuz yuze ozellıkle ankara mt uyelerıyle cunku en yakını ama ısım dolayısıyla toplantılara gıdemıorum ınsallah yakında gorusucez cok ısteyınce olurmusss bu arada benımle tanısmak ısteyenler dıkkat uyelık tarıhıme bende yenı fark ettım korktum ya motordan vazmı gecsem
İlk aklıma gelenler:
Makine, viper_1, kuvva, İHTİYAR, forrap ve zeda3000
En kısa zamanda hepsiyle görüşmek, tanışmak üzere
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
birde kıbrısı tanısalar süper olacak, uzatsan zaten süper olacak
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Mete_Han (Geçici bir süre servis dışı kalsa da)
Akalteke (buralardan gitse de)
İhtiyar
Ledo
BBRR
Trenox
Khutuck
Raflar(gönderilse de)
crato
Rezerve
Rezerve
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ilk once tum adminleri tanimak isterim.cunku daha once hicbir forumda bu kadar uyari almamistim
Ayrica watercolours ve raflar(onlar benim silah arkadaslarimdi)
Tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii metehan abi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ben de ben de bak bunu unutmuşum.. Tabii ki yöneticiler baştaa.. Özellikle prome
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben prometheus la tanıştım
yöneticiler de senin benim gibi insan
mete_han, ledo, ,ihtiyar, bbrr, ha bide asya 150 t1 sayfasına şuan yazan herkezle ( zaten 4 - 5 kişi kaldık devamlı yazan )
Ha bide bunların dışında birçok kişiyle daha tanışmak isterim tabe.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)