BU GÜZEL KIZI KiM ALMAK iSTER
Reklamlar
-
14 Haziran 2005, 14:34
Cinsi Tibet Spanyeli. Adı TARÇIN 6 aylık. insanı şaşırtacak kadar akıllı (hatta kurnaz) bir köpek. son derece uysal. boyuna aldanmayın dünyanın en iyi bekçi köpeklerinden biri. tüm aşı ve bakımları yapılmış, kimliği çıkarılmıştır. bu tür özellikle yeni çocuk yetiştiren aileler için çok idealdir. çocuğa sevgisi ile kilitlenir ve her türlü tehlikeden gerekirse ölümüne korur. tuvalet terbiyesi almıştır, ev ortamında güvenle bakılabilir. yanlız yaşıyorum ve çok seyahat ettiğim için köpeği mutlu edemiyorum. değerli bir tür olmasına rağmen onu gerçekten sevecek ve bakacak bir aileye ücretsiz vermek istiyorum. ilgilene arkadaşlarım bana gezgin64@mynet com dan ulaşabilirler. (tarçın, bir internet sitesinin düzenlediği yarışmada 400 den fazla köpek arasında birincilik kazanmış ve güzelliğini de tescillemiştir )
Reklamlar
-
14 Haziran 2005, 14:52
gerçekten çok sevimli bir köpekmiş benimde senin gibi bir durumum var eğer iş değiştirirsem belki senden bu şirin köpeği isterim. gerçekten sempatik ve cin gibi bakan gözleri var.
-
14 Haziran 2005, 16:41
ADALI, bakabilcek biri var. hatta şimdi resmini falan gönderdim yollasın hemen diyo izmirde ama köpeğin buraya gelmesini nasıl sağlarız?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
14 Haziran 2005, 17:52
selam batucan, ilgin ve iyi niyetin için tşk ederim. ama tarçın ı alıcak insanı görmeden ve içime sinmeden veremem. sadece tarçın a daha iyi bir hayat şansı istiyorum. çok acele ve mutlaka kurtulayım demiyorum. arkadaşın eminim çok iyi niyetli bir insandır. ama tanışmadan bundan emin olamam. ist heybeliada da yaşıyorum. tarçın ı buraya gelip şahsen teslim alıcak bir arkadaşa teslim edebilirim ancak.
-
14 Haziran 2005, 17:57
Çok tatlıymış umarım yeni bir ev bulursunuz ona......
-
14 Haziran 2005, 18:09
Bende de siyah bir dişi labrador var arkadaşlar.. yalnız yavru değil 5 yaşında... isteyen varsa bende verebilirim.. köpeğimi sevmediğim için değil, çok sevdiğim için veriyorum.. çünkü ona yeterince zaman ayıramıyorum
-
14 Haziran 2005, 18:16
merhaba selis, tatlı bulduğun için TARÇIN, iyi niyetin için ben tşk ederim
-
14 Haziran 2005, 18:38
bencce ne olursa olsun verme. köpekler 2. sahiplerine pek alışamazlar. küsebilir. bunalıma girer. çok mecbur değilsen verme bence.
-
14 Haziran 2005, 18:43
tarçın daha 6 aylık. jedimaster, şimdilik alışma sorunu yok. 2 yaşından sonrası için bu önemli bir sorun ama. bunda haklısın. şu an tarçın ın sahip değiştirme için en uygun zamanı.
-
15 Haziran 2005, 01:23
söylerim ona istanbula gelebilir mi bilmiyorum
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
15 Haziran 2005, 01:33
batucan, arkadaşın istanbul a gelirse ona adada unutamıyacağı kadar hoş bir gün ev sahipliği benden.
-
15 Haziran 2005, 02:45
ADALI, kopegini vermek zorunda kalmana cok uzuldum. Benim de 7 yasInda bir rottweilerIm var.. ismi Axel.. bi aksilik olmazsa motoru getirdiğimizde onunLa tanIşabileceksin cok sevecegine eminim.. Senin ufaklık da umarIm iyi bir yuva bulur..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
15 Haziran 2005, 04:05
Gördüğüm anda bağlandım böyle tatlı bir surat olabilir.Ama malesef istesem de koşullarım uymaz.Umarım yeni sahibi de onu en az senin kadar sever.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
15 Haziran 2005, 10:30
selamlar, kardeşim 2 aylık bir husky sahibi olmuş ama köpek bakımı ve eğitimi hakknda birşey bilmiyor.. benim şu anki sorum tuvalet eğitimini bu hayvana nasıl vereceğiz ? ne kadar zaman alır öğrenmesi ? sizin tavsiyeleriniz ne ? özellikle bu cins sahibi olanlara soruyorum..
-
15 Haziran 2005, 11:48
merhabanouma, petarkadaş.com adresine bak ihtiyacın olan birçok şeyi bulursun.
-
16 Haziran 2005, 04:33
nerde bu hayvan severler yaa : kızım bu güzelliği ile evde kalırsa çok üzülücek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler