Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BU GÜZEL KIZI KiM ALMAK iSTER

REKLAM ALANI

Cinsi Tibet Spanyeli. Adı TARÇIN 6 aylık. insanı şaşırtacak kadar akıllı (hatta kurnaz) bir köpek. son derece uysal. boyuna aldanmayın dünyanın en iyi bekçi köpeklerinden biri. tüm aşı ve bakımları yapılmış, kimliği çıkarılmıştır. bu tür özellikle yeni çocuk yetiştiren aileler için çok idealdir. çocuğa sevgisi ile kilitlenir ve her türlü tehlikeden gerekirse ölümüne korur. tuvalet terbiyesi almıştır, ev ortamında güvenle bakılabilir. yanlız yaşıyorum ve çok seyahat ettiğim için köpeği mutlu edemiyorum. değerli bir tür olmasına rağmen onu gerçekten sevecek ve bakacak bir aileye ücretsiz vermek istiyorum. ilgilene arkadaşlarım bana gezgin64@mynet com dan ulaşabilirler. (tarçın, bir internet sitesinin düzenlediği yarışmada 400 den fazla köpek arasında birincilik kazanmış ve güzelliğini de tescillemiştir )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ramzey 125 cc scooter
    gerçekten çok sevimli bir köpekmiş benimde senin gibi bir durumum var eğer iş değiştirirsem belki senden bu şirin köpeği isterim. gerçekten sempatik ve cin gibi bakan gözleri var.

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    ADALI, bakabilcek biri var. hatta şimdi resmini falan gönderdim yollasın hemen diyo izmirde ama köpeğin buraya gelmesini nasıl sağlarız?
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

selam batucan, ilgin ve iyi niyetin için tşk ederim. ama tarçın ı alıcak insanı görmeden ve içime sinmeden veremem. sadece tarçın a daha iyi bir hayat şansı istiyorum. çok acele ve mutlaka kurtulayım demiyorum. arkadaşın eminim çok iyi niyetli bir insandır. ama tanışmadan bundan emin olamam. ist heybeliada da yaşıyorum. tarçın ı buraya gelip şahsen teslim alıcak bir arkadaşa teslim edebilirim ancak.

selis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Çok tatlıymış umarım yeni bir ev bulursunuz ona......

Bende de siyah bir dişi labrador var arkadaşlar.. yalnız yavru değil 5 yaşında... isteyen varsa bende verebilirim.. köpeğimi sevmediğim için değil, çok sevdiğim için veriyorum.. çünkü ona yeterince zaman ayıramıyorum

merhaba selis, tatlı bulduğun için TARÇIN, iyi niyetin için ben tşk ederim

jedimaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T Kanuni GT 250 comet
    bencce ne olursa olsun verme. köpekler 2. sahiplerine pek alışamazlar. küsebilir. bunalıma girer. çok mecbur değilsen verme bence.

tarçın daha 6 aylık. jedimaster, şimdilik alışma sorunu yok. 2 yaşından sonrası için bu önemli bir sorun ama. bunda haklısın. şu an tarçın ın sahip değiştirme için en uygun zamanı.

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    söylerim ona istanbula gelebilir mi bilmiyorum
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

batucan, arkadaşın istanbul a gelirse ona adada unutamıyacağı kadar hoş bir gün ev sahipliği benden.

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    ADALI, kopegini vermek zorunda kalmana cok uzuldum. Benim de 7 yasInda bir rottweilerIm var.. ismi Axel.. bi aksilik olmazsa motoru getirdiğimizde onunLa tanIşabileceksin cok sevecegine eminim.. Senin ufaklık da umarIm iyi bir yuva bulur..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    Gördüğüm anda bağlandım böyle tatlı bir surat olabilir.Ama malesef istesem de koşullarım uymaz.Umarım yeni sahibi de onu en az senin kadar sever.
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

nouma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok :(
    selamlar, kardeşim 2 aylık bir husky sahibi olmuş ama köpek bakımı ve eğitimi hakknda birşey bilmiyor.. benim şu anki sorum tuvalet eğitimini bu hayvana nasıl vereceğiz ? ne kadar zaman alır öğrenmesi ? sizin tavsiyeleriniz ne ? özellikle bu cins sahibi olanlara soruyorum..

merhabanouma, petarkadaş.com adresine bak ihtiyacın olan birçok şeyi bulursun.

nerde bu hayvan severler yaa : kızım bu güzelliği ile evde kalırsa çok üzülücek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler