Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşım ben kimseye tecavüzcü demedim ayrıca adı üzerinde özel mesaj bana özel bişey ve aktif olan üyelere toplu mesaj çekmek istiyorsan başlık aç herkes okusun neden özel olan bir yeri kullanıyorsun?
canın sıkıldıysa kendine başka uğraş bul, aklı selim bir erkek toplu özel mesaj atacaksa gidecek kişilerin kim olduğuna bakar, ona göre davranır
cevap verip uzatmayayım diyorum ama insani tahrik ediyorsunuz
Kimseye bişi yaptığımız yok.. tamam ben suçluyum kabuL kusra bakmaa
PESSSSSSSSSSSSSSS
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu kadar gülücük dağıttığına göre çok eğleniyorsun
Çoook.. üstelik bu gülücük değil dil çıkarma ... yanii neyseee
Neysee konuyu uzatmayalım da kapansın.. Yalnız bana haksızlık yaptın :(
Tekrar neyseeeeeeeee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Merhaba dost yanlızlığım;
Hoşgeldin, sefalar getirdin gönül evime. Buyur geç herzaman ki yerine, sana yüreğimin sıcaklığını almış bir fincan kahve ikram edeyim. İçine şeker yerine dostluğumu, süt yerine sohbetimi koyayım. Neler gördük seninle, neler yaşadık yanlızlığım! İhanet hırkasını sırtına geçirmiş ne 'DOST' yüzleri tanıdık. Bilmedik, bilemedik yanlızlığım, bunu bize öğretmediler. Duygu simsarlarının elinde, saf duygularımızın, üç-beş kuruşa satıldığına şahit olmadık mı?
Yüreğimizden her vuruluşumuzda, her kanayışımızda, insana duyduğumuz sevgiye sarılmadık mı?
Dönüp dönüpte yaramızı kendimiz sarmadık mı? İnsanların ikinci yüzlerini sonradan öğrenmedik mi acıyla, hüzünle...
Ahh yanlızlığım! Bilmedik, bilemedik bize bunu öğretmediler. Yüzümüze vuran yalancı güneşe açmadık mı gönlümüzün tüm çiceklerini? Oysa bilemedik yanlızlığım, her yalancı baharın ardından zemheri bir ayaz geleceğini. Kaç kere vurulduk, kaç kere ayaza durduk, üşüdük, titredik, ne boranlara ne fırtınalara verdik yüreğimizi, kanadık, incindik bin acı sözle...
Bilmedik, bilemedik...!
Bunları bize öğretmediler yanlızlığım...
Bunca şeye rağmen gönlümüzde ki filizleri hep canlı tuttuk, saldık köklerini filizlerimizin toprak anaya...
Belki şuan zayıf ve cılız ama direniyor. Biliyorum birgün o da güçlenecek... Tıpkı yüreğimizdeki küçük masum kız gibi, gözleri ufukta hep ileriye ve umuda yürüyecek...!
bu sözleri bir yerlerden hatırlar gibi oluyorum ve gözlerim yaşarıyo.
bayraksızlar bayraksızlar yere düşse BAYRAK SIZLAR,
nerden bilsin kıymetini soysuz sopsuz bayraksızlar,
ne olurdu yazmasaydım ben bu karayazıyı
bilmeseydi namert soysuz içimdeki sızıyı
yıldızların isyanı var hilal taşıyan felek
damla damla kan akıyor delik deşik bu yürek
al rengine karalar bağlar yastadır deli gönül,
aşıkın olmuşum senin hastadır deli gönül,
renginde şehitlik gizli hilalinde mana var,
yüreğimde saklamışım kurbanında kına var,
toprağa düşse yiğit ölüm güç verir bize
inancıma teslim oldum zulüm güç verir bize,
uğrunda ölen yiğit kim ne bilsin ne kadar
geriye ne can kaldı hepsini kurban adar
bayrak düşerken alkışlayan pi.leri kahredecek TÜRK milleti
susmasın ey milletim bayraksızda ar olmaz,
susar ise yiğitler vatan bize yar olmaz.
la mete sen de adamı hasta etme. istanbuldasın bi elin yağda bi elin balda,burası yüksekova öle aradığın herşey bulunmuyo senin dediğin oyunu bulmak için iran'a gitmem lazım. madem kankayız oyunu yükle cd ye kargoyla gönder bilader
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
baba bırak bu işleri ya...yerim romantizmi..bana hayatdan bahset...bana kan kokusundan bahset...bana çiğ et kokusundan bahset...romantizm diye bir şey yok hacım...bana gerçeklerden bahset kankam...Ahmet Şafak kim abicim...tanımam...Bana Orhan Babayla gel...Bana Edip Akbayramla gel...Bana Frank Sinatrayla gel...ülen işine gelmeyeni yazınca hemen tukaka yapıyon be...mızıkcı Kürşad...
bu cansın ne iş kanko...biri geliyor ve kendini konu dışında buluyor...sanal biri olmasın...ben huylanırım agalar...hatunum ayağına yatan abidik gubudik birimi acaba...bence bu eleman sanal sahte biri...ben hissederim babiş...benim 24.hissim guvvatlıdır...
sen bence bizden birisin...bırak name yapmayı...ben kıdemli üyeyim ...ülen Kürşad yoksa senmisin len...valla iftira değil...ama kendi topiklerini canlandırmak içinmi yapıyon len...hadi söyle kankana...bak kızmıcam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ahmet şafak'ı tanımayan ne anlar kan kokusundan,çiğ et kokusundan kanka,
ben o kokuyu 4 ay önce 3 arkadaşım mayına bastığında yeteri kadar tattım zaten,kimseye de tavsiye etmiyom(ruhsal bunalım,psikolojik gerginlik,vb.gibi yan etkileri oluyo)
mete bırak dedektifcilik oynamayı,
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hadi lennnnnn,,,,dediğine kendin bile inanmıyon,sonra da bana kelime oyunları yapıyon kanka,,,reklam kokuyo bunlar.
sence ben onu yazacak inceliktemiyim,dağ başı la burası,istabul la karıştırdın burayı galiba...
Bir de niye hep konu dışına takılıyor?....Hala 0 mesaj....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yeminle bana da gelmedi,cakal cakallığını yaptı gene..
Bende kıllandım haaa....Reisli meisli yazıyo kızcaaz....
Kanka cakalaz halleder o işi...Öğrenir kim olduğunu...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
konseptin içine ettiniz,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)