Aga gerçekten acaip zewkli oluyo kaza yapmak
Denemeyen denesin
Aga gerçekten acaip zewkli oluyo kaza yapmak
Denemeyen denesin
This accident happened in Istanbul, Turkey. Both drivers were women and they weren't sure exactly how the accident occurred.
bu da istanbuldan bir kaza resmi arkadaşın resimleri bulduğu yerden ekleyim dedim
---------
eklemeler
Car:
1992 Citroen XM
Description:
While driving out of a parking lot, the brakes failed and the car got caught on someone's balcony.
--------
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
süper olmuş sağol babacan!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
paylaşımın için saol
önemli olan ders çıkarmak aman dikkat
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sankibilerek öylekoymuşlar pzoluk olsun diye.helebirk. resme hiç mantık anlam veremedim o araba oraya nsl girer
ehehehe, istanbul yaaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ben bu resimleri gormemiştim
ellerine sağlık
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
BUnReCU Koptum hakketten o adama motosiklet şart
abi 3 . resim komedi ya ona aşaştım ben nasıl devirmişler o makinayı ya ?
[QUOTE=TuğrulÖzbek;518915]
This accident happened in Istanbul, Turkey. Both drivers were women and they weren't sure exactly how the accident occurred.
bu da istanbuldan bir kaza resmi arkadaşın resimleri bulduğu yerden ekleyim dedim
---------
zuhahahahhaah kazayaa bakkk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kim demiş uçaklar trafik kazası yapmaz diye
bkz. sondan 1. resim
+ repArkadaşlar, çooooook ilginç kaza resimleri buldum ve sizlerle paylaşmak istedim!!!
Üşenmeyin we hepsine tek tek bakin
EMEĞE SAYGI
sanırım repe en yakını bu
eline sağlık dostum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)