Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gitar ! (Öğrenmek-Çalmak)

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    eric clapton'u unutmuşsun...

Özlem Tekin.İlk öğretimi Fransızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi´nde bitirdi ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı.hacettepe konservatuara girdi.

bak kendin demişsin kardeşim hatun müziğin temelini biliyor.böyle birinin gitar öğrenmesinde ne varki diyorum ya EL YATKINLIĞI.ayrıca yukarıdaki bahsedilen kişiler dünyaca ünlü kendini aşmış,virtiöz kişiler.biz daha viper kardeşimizden bahsediyoruzbunlarla karıştırmayalım lütfen...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Örnekler Artırılabilir.

Volkan AKAN www.motosiklet.net

gibi

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    inşallah sende öğrenirsin kendi başına viper kardeşim senin de ismini prometheus kardeşimizin açıtığı listeye ekleriz böylece örnekler daha da çoğalmış olur dimi saygılar...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    google'da gitar öğrenme diye arattım , orda bile 3. link mt'de çıktı . son zamanlarda gitara merak sardım , çalmayı bilenler anlatsın biraz bakalım , ayrıca bana ders vermek isteyen varmı ?
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben darbukacıyım..2 kez tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi'nde konsserde darbuka çaldım...ayrıca volkan abi benim müzik kulağımda en az sennki kadar mükemmeL...

www.uzman.tv de vardır qaLiba..

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Bendede gitar var ama Süs olsun dıe odada duruyor ogranmek lazım onuda
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

gitar bendede var hatta siyah renk dur foto ekleyeyim..saz bile var

not = darbuka konser verdiğim darbuka değildir..ilk göz agrım..25 ytl ye almıştım zamanında...

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Enes olm patlattın mı darbuka'yı patlak gıbı duruyor
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

pg13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    12 senedir gitar çalan birisi olarak sana tavsiyem iyi bir hocadan ders alarak başlamandır. temel şeyleri öğrendikten sonra ancak kendin geliştirebilirsin. ama kendin öğrenmeye çalışırsan da öğrenebilirsin tabi yapanlar var, ama yanlış alıştığın birşey hep yanlış devam edecek ve bu senin önünü tıkayacaktır. Gitara başlarken ilk 3 ay çok önemlidir, temelin sağlam olmalı iyi bir gitarist olmak istiyorsan..

eğer istediğin 3-4 akord bilip akdeniz akşamları çalmaksa bunun için derse fln gerek yok. ama sözlerime kulak asmanı öneririm

aşağıda çaldığım bi solonun linki var, belki hoşuna gider
    http://video.google.com/videoplay?do...93181800272625

Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enes olm patlattın mı darbuka'yı patlak gıbı duruyor
    evet resimdeki darbuka patlak..ilk darbukam annem ewe gelen çocukların eline oyuncak diye verirse böle olur

ama iyi kide vermişş..patladığı için yeni darbuka aldılarr

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı pg13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 senedir gitar çalan birisi olarak sana tavsiyem iyi bir hocadan ders alarak başlamandır. temel şeyleri öğrendikten sonra ancak kendin geliştirebilirsin. ama kendin öğrenmeye çalışırsan da öğrenebilirsin tabi yapanlar var, ama yanlış alıştığın birşey hep yanlış devam edecek ve bu senin önünü tıkayacaktır. Gitara başlarken ilk 3 ay çok önemlidir, temelin sağlam olmalı iyi bir gitarist olmak istiyorsan..

eğer istediğin 3-4 akord bilip akdeniz akşamları çalmaksa bunun için derse fln gerek yok. ama sözlerime kulak asmanı öneririm

aşağıda çaldığım bi solonun linki var, belki hoşuna gider
    http://video.google.com/videoplay?do...93181800272625
    beraber yaşadığım ve gitar'ı çok iyi bilen dostlarım var ama ancak 2 ay sonra başlayabilcem onlarla çalışmaya . önümde kocaman bir 10 ay olcak çalışmak için . niyetim 2009 haziran'a kadar istediğim şeyleri çalabilmek . sizce bir acemi için 10 ay bu dediklerime kısa bir süremi ??
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

pg13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beraber yaşadığım ve gitar'ı çok iyi bilen dostlarım var ama ancak 2 ay sonra başlayabilcem onlarla çalışmaya . önümde kocaman bir 10 ay olcak çalışmak için . niyetim 2009 haziran'a kadar istediğim şeyleri çalabilmek . sizce bir acemi için 10 ay bu dediklerime kısa bir süremi ??
    istediğin şeylerden kastın ne bilmiyorum ama, iyi çalışırsan 10 aylık bi süre türkçe pop şarkıları çalmak için yeterlidir..
    ama eric clapton, hendrix, pink floyd..vs çalmayı düşünüyorsan çok daha fazla çalışman gerekecek, net süre vermek yanlış olur ama 10 ayda zor diyebilirim.

bu arada klasik ve elektrik gitar farklı şeylerdir, çalış tarzları da farklıdır. hangisini çalacaksan çal, ama gitara klasik gitarla başlanır.
    bir de unutmadan şunu eklemek isterim. hangi seviyede olursan ol, gitar çalışırken mutlaka metronom kullan.. ritm duygusu olmadan iyi gitar çalınmaz.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=444&i=tara0003hy3
    Bunlarda benden.
    Gitarı her zaman solodan başla soloda başarı kattettikten sonra akora geç.Ritim işi herkese göre değişir bazıları doğustan yeteneklidir bazıları benim gibi ritim işinde biraz uğraşırlar.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bilgilendirme için teşekkürler ;)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler