bunun kanatları nerde yaa???
[I][SIZE="2"][/SIZE][/I]ÇOKCA ZEWK;ÇOKCA PARA İLE OLUR..
Trafikte arkasında motorla dursan ne olur?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Allah allah bu jet türbini ama havayı nereden emiyor çözemedim, 0 - 100 ü çok kötüdür ama 100 - 400 ü falan mükemmeldir.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
O aslında araba diil....Voltran....Tek başına bişeye benzemez...Voltranı oluşturmak için jet takmışlar...
Herbiden o araba 300 km geçsin sapıtır yolda tutamassın....o -100 o kadar iyi olmaz bence...sapıtır yaaa.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Rollcage'e bak maşallah dökme demirden yapmışlar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hehehe...topiğin bayağıdır duruyor...konu dışına alınmamış valla...Abi sen modları bile yıldırmışın yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ErTech +1
Araba o kadarda güzel değil yol tutusunu filan merak ettim bu makinanın ni tekim tekerleklerden cok arkadaki jet motorlarının itişi ile giden bişiye benziyor araba sınıfına koymak bunu Anadola hakarettir
iyide bunu yolda göremessinki!!Çünkü bu yolda gitmez uçarJet motorumu neyim takmıslar buna ilginç.Gelecegi donusteki arabaya benziyor.
o nneeeeee bea füze gibi mübarek
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
toyota bu. aynısı bizim eniştede vardı. otobanda 200 okur.
==============================
==============================
Back to the Future filiminden cikmis gibi. Ben arabanin arkadasinda parasut aksamini goremedim..Umarim bu dostumuz o disk frenler ile durmayi dusunmuyordur.Son durak tahtali koy olur cunku
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Maşşallah da bu kadar şatafata ne gerek war
oahahahah uçar bu uçar
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Fotoğraflar bölümü motosiklet konulu fotoğraflar içindir.Motosiklet fotoğrafı olmayan başlıkların konudışında açılması gerekmektedir.Başlık Fotoğraflar bölümünden konu dışına taşınmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: forrap ****************
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)