Sevgili alp kardeşim sana verdiğim söz üzerine nikimi değiştirdim ve öz benliğime döndüm artık TÜRK'çe takma ad kullnacağım.
Elveda BY_SHADOW
Hoşgeldin KÜRŞAD_KORKUT
Yöneticilerden by_shadow takma adını silmelerini rica ediyorum..
Sevgili alp kardeşim sana verdiğim söz üzerine nikimi değiştirdim ve öz benliğime döndüm artık TÜRK'çe takma ad kullnacağım.
Elveda BY_SHADOW
Hoşgeldin KÜRŞAD_KORKUT
Yöneticilerden by_shadow takma adını silmelerini rica ediyorum..
Hayırlı olsun abicim yeni ismin.En güzeli Türkçe napcaksın yabancı ismi
hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sağol erol dayı,ellerinden öperim..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Verdiğin değerden dolayı teşekkür ederim ...Çok duygulandım...Ama sen sözü Türkçe ye vermiştin...
Hayırlı olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ooo çok ii olmuş. Hadi hayırlı olsun! Aramıza Tekrar Hoşgeldin!
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın...
Seninle işim olmaz, Shadow'u çağır..
eyvallah...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
kanko sen bizle dalgamı geçiyon ya...kendi ismini doğru yazamıyon sonra name yapıyon...nickde KÜRŞAD..diyor...kendin KÜRŞAT diyosun...bir harf için kalbini kırmak istemem ama bu harf adında olursa affetmem...
bu arada dün yeni nickle 50 mesaj attın (lafın gelişi) mesaj sayın halen 4 te kalmış...garip yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Konu dışına atılanlar sayılmıyor.....Mesaj dışı kabul ediliyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi yeni hatırladım ya...Alzheımer ellerinden öper amcası...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)