Bu da istek üzerine 2.video made in Japan
Bu da istek üzerine 2.video made in Japan
Pauhauhuah hasta bişiy! Manyak caponlar
Sonunda adam takma dıslerini cıkartıp japanın kulagını ısırıyor ya orda koptum yav
oof hocam yarıldım gülmekten
gözlerimden yaşlar geldi
o zenci adam Ernesto Host kickbox şampiyonu
başka yokmu başka ooof
paylaşım için saol
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Buna benzer bi video daha ekliyorum.Pek aynı degil ama made in japan
buda güzel di 2.si
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
daha önce verilmişti
ama olsun
eline sağlık kardeş akşam akşam güzel geldi
Kask tak!
zauhauha çok sağol
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
iğrenç bence.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
"kitaplara zevk için tüfekle ateş eden, ama şu anda mesleğini çok seven bir kütüphaneci olarak"
ben de ateş ediyorum ama eğlence olsun diye
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben ilk defa izledim benim de gozlerimden yaslar geldi gulmekten:D kahkahalarima uyanmadi umarim kimse gece gece:D
yahu o "wasabi roll" u nasil yedi ya.. kokusu bile igrenctir. öah.. adam yerken bakamadim. ustune bir de pis koku.. ya hepsi cok komikti:D
"kick box" sampiyonunun burnundan kil almalari da cabasi:D hele o yasli adamin benim kulagima yaklastigini hic dusunemiyorum.. off.. korkunc:D:D:D:D:D hele bi de bulundugun mekan dolayisiyla ses cikarmamaya calisiosun.
daha fazla oynasinlar
hatta var ya:D biz oynayalim?:D:D:D
khutuck 1- cezo 2- .... daha?:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Japon değilmi ne yapsa yeridir
Mustininde acmadıgı konu kalmamısNeyse izlemeynler izledi iste
bu adamlar siyirmis.allah bunlara akil versin.
Ayrica Bathu imzani cok sevdim.Vodkanin insanlari guzel gosterdigi dogru.basima cok geldi ama sabahlari yaptigin hatanin farkina varinca kotu oluyo.vodka+sampanya = erkegi bile kadin gosterir,bi dene istersen
Hadi ben bugun gider buradan.simdi sinavim var.bana sans dileyin.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)