kadın programlarındaki mağdur kadınlar.
Reklamlar
-
01 Aralık 2006, 18:04
alp kardeşim mesele hıyar,zibidi meselesi değil,
Rafi sitede değilden kütüğün gelip böle yazı yazması benim hoşuma gitmedi,ya yazı sahibi sitedeyken yazacaksın yada hgelmesini bekleyecen,,kütük fitili ateşliyo sonra da kenara çekilip izliyo.
Arkadaşlarımın arkasından bu türşeylerin yazılmasını hoşgöremem,ben asabiyim bu konularda biraz..
Reklamlar
-
01 Aralık 2006, 18:04
Hammer adlı üyeden alıntı
Yani adamlara hak verdim bazı mevzulardaki davranış ve hükümlerine.Susayana verecen abi kutsal şaraptan
Böyle TDK falan iyi olmuş,devam.
Forumun resmi şarabı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
01 Aralık 2006, 18:08
BY_SHADOW adlı üyeden alıntı
Rafi sitede değilden kütüğün gelip böle yazı yazması benim hoşuma gitmedi,ya yazı sahibi sitedeyken yazacaksın yada hgelmesini bekleyecen,,kütük fitili ateşliyo sonra da kenara çekilip izliyo.
Arkadaşlarımın arkasından bu türşeylerin yazılmasını hoşgöremem,ben asabiyim bu konularda biraz..
Yav abi ne alakası varki simdi arkasından konusmakla .Sahsen ben cvp verdigim kisilerin cevrim icimi dısımı olduguna bakmam biraz sacma olmus sanki
-
01 Aralık 2006, 18:11
ya arkadaşlar hala olayı anlayamadılar,
bu akşamki polemik iştahımı söndürdüm,darısı başka akşamlara,,
pro pek katılmıyo benim de yazasım yok
-
01 Aralık 2006, 18:16
Süper Moderatör (BBRR)
shadow kardeşim burası msn değil ki yazılanlar uçup gitmez raflar gelir yazar cevabını merak etme kimsenin kimseye bodyguardlık yapmasına gerek yok burda ..ham maksadını aşan bir yazı olduğunda gereken ceza verilir için rahat olsun..
Zaten bu aralar elde kutsal şarap susuzluk çekeni arıyoruz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
01 Aralık 2006, 18:20
Yazılan herşey burda kalıyor...Arkadan konuşmak sayılmaz...Böyle sayıyosan eğer sen formda durma bence...24 saat aralıksız kalamıyacağına göre sana yazılan her cevabı arkadan konuşma algılayacaksın...Polemik çıkıcak...
Haa polemiğin ustası yok burda birazdan gelir dersen o zaman tamam...Kulakları çınlamıştır....
BBRR adlı üyeden alıntı
shadow kardeşim burası msn değil ki yazılanlar uçup gitmez raflar gelir yazar cevabını merak etme kimsenin kimseye bodyguardlık yapmasına gerek yok burda ..ham maksadını aşan bir yazı olduğunda gereken ceza verilir için rahat olsun..
Zaten bu aralar elde kutsal şarap susuzluk çekeni arıyoruz ..
Ben alkol kullanmam.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
01 Aralık 2006, 18:28
Buradayım, raflar'ın cevabını bekliyorum.
-
01 Aralık 2006, 18:30
Onur Yollarda
-
01 Aralık 2006, 19:38
aynı konularda sana cevapta yazılmış be pro..
-
01 Aralık 2006, 21:21
Bu programlara çıkmak çok anlamsız bence
-
01 Aralık 2006, 22:09
rafi kanka bişey soracam;
Bu ahu tuğba ile meriç arasında yaşanan aşk skandalın da kim mağdur taraf ben bunu anlamadım,, bana kalırsa bütün türkiye mağdur durumda sen ne düşünüyon...
meriç ,caner,,,aciz erkeği, ahu,tülin aşırı ilgiden ruh hastası olmuş kadını canlandırmaktadırlar. türk gençlerine çok ama çok kötü örnektir.iyiki yayından kaldırıldılar.
Khutuck adlı üyeden alıntı
raflar, bir motosiklet forumunda eline geçen her fırsatta kadınlara hakaret etmen pek anlaşılır bir davranış değil. Ben de bu sitenin temel amacının motosiklet konusunda bilgi paylaşımı olduğunu biraz geç anladım, ama sen anlamamakta çok ısrarcısın. Bayan motorcuları forumdan soğutmak gibi bir misyonun varsa takiye yapmayı kes, yoksa da yazılarına dikkat et. Burası motosiklet sitesi, kadınlara hakaret platformu değil.
buranın ne sitesi olduğunu anlayacak kadar okuma yazma biliyorz. çoban değiliz. ama sen de sitenin hangi topiğinde olduğunu bi hatırla istersen. hatta ben hatırlatayım burası konu dışı topiği.ilk başta buraya girme amacım kafamda tasarladığım aracı yapabilip yapamayacağımı öğrenmekti.(genelde tatil yörelerinde kadınların sürdüğü 3 tekerlekli bisikletlere motor ve direksiyon takılıp takılamacağı) genel olarak biraz da bilgi edindim. atvlere meraklıyımama onunla ilgili pek bir bilgi edinemedim. sonra bu konu dışı formunu gördüm ve egrçekten makara bir ortam olduğunu gördüm.zaten hep aynı arkadaşlarla konuşuyoruz bir samimiyet bir sıcaklık oluşmuş.yazılarımda hakaret falan yok sadece yerine göre eleştri var.bence mesajlarımı tam okumuşsın.
kuraltanımazlığa yani anarşizjizme karşıyım .evet zaman zaman geyiği abarttığımız oluyor. moderatör arkadaşlar de işlerini yapıyorlar. bu konuya bir itirazım yok. kural varsa uygulanır.
ancak bazen bazı duyguları ifade ederken o kelimeler öyle bir cuk oturuyorki yerine başka ne koyarsan koy o duyguyu veremiyorsun.(işsiz güçsüz,at yarışı oynayan, bira içen zamparalık yapan adama kaçıp ömür boyu dayak yiyen kadına söylediğim kelime hoş değildi ama düşünceyi hakkaten iyi ifade ediyordu)
-
01 Aralık 2006, 22:47
-
01 Aralık 2006, 23:06
-
01 Aralık 2006, 23:28
hocam eyvallah saol.bu iğrenç programlar kaldırmışlar gçya. ama ben o yasağın çok da uygulanacağını sanmam.
-
02 Aralık 2006, 01:02
raflar adlı üyeden alıntı
ama sen de sitenin hangi topiğinde olduğunu bi hatırla istersen. hatta ben hatırlatayım burası konu dışı topiği
Son dönemlerin en popüler söylemi. Erhan duy Erhaaaan
Onur Yollarda
-
02 Aralık 2006, 01:31
Hoca O Deİlde
Kac Ay Sonra Bİ Mesaj Attim, 5 Dakka Durmadi Sİlİnmİs ?
Bİde Sİmdİ Tdk Olayi Cikmis Sİtede. Yandim Kİ Ne Yandim ?
Renklİ Yazi Kalin Yazi Derken Bİde Dİlİn Sadelestİrİlmesİ, İmla Hatalari Falan Dİyerekten Romanimsi, Makalemsİ Bİ Moda BÜrÜnÜyo Sİte ?
Comfirmation Bias
-
02 Aralık 2006, 01:39
-
02 Aralık 2006, 01:52
Nikini deiştirecektin şadovcan dimi...Konu ordamıydı....
-
02 Aralık 2006, 03:52
bu kadar polemik ve geyik potansiyeli olan konuda mete_handroyu göremedim adam f1 oynaya oynaya siteyi boşlamış anlaşılan
ahu ile meriç kaldırıldı demekki hemen aklıma şu soru geliyor o programlara seyirci olarak katılmak için sabah 5 de kalkıp programa katıldıklarını hatırlıyorum o apla'lar teyzeler ortada kaldı eyy rütüK duy sesimi aplaları ortada bırakma yeniden yayına koy olmazsa imza kampanyası başlatırız yediden yayınlatırız
-
02 Aralık 2006, 12:29
Valla hemen bi acıklama yapıyım.Hıyarda zibidide forumda kullanılmayacak kelimelerdir.Simdi yazılanlardan anlıyoruzki zibidiyi büyüklerimiz genelde kucuklerini sevmek amacıyla kullanır.Tamam burası dogru ama sahsen yasıtım bi insan veya tanımadıgım bi insan bana zibidi derse hosuma gitmez ve olayın sonu pek iç açıcı olmaz karartıcı olur.Bence zibidi ve hıyar kelimeleri forumda uyeleirn birbirine konusma sekli olamaz.İkiside dogru sözcükler değildir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler