bir kaza daha ama bu sefer araba!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
-
-
-
Bu bişi deil ... Yine de geçmiş olsn...
-
bikerboi geçmiş olsun
allah korumuş
babanı araba cipmiış
normal bi araba olsa allah korusun ...
-
Dostum ben o yolun sonunda oturuyorum(Bahceköy de GOP market var bilirsin o civarlarda).Maslağa gelip giderken hergün o yol üzerinden geçiyoruz.Gercekten cok sakat bi yol ve birçok kaza olayına şahit oldum.Önden birileri yavas yavas gidiyor arkadakiler dayanamıyor o yolda solluyorlar gercekten babanın kazası savusmus ikisinede çok büyük gecmis olsun.
-
Gecmis olsun. Zekeriyakoy yolu gercekten cok dandik. Orada yerlesik o kadar site, villa, o kadar yasayan insan varken, her haftasonu binlerce kisi o yoldan gelip giderken hala kimsenin aklina o yolda bir iyilestirme yapmak gelmiyor!
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
-
01 Aralık 2006, 13:12
geçmiş olsun arkadaşım..
babanın arabasının hava yastıklarının açılmamasının sebebi
tamponla far gitmiş eğilme göçme olmamış sağlam araba olduğundan
açılmamış kaya gibi arazi aracı aslında güvenlik en üst seviyede ama
işte kötü yanı buu göçme eğilme olmadıkça havayastığı sensörleri neyazıkki çalışmıyor sizin arabanızda bu bölüme ulaşmamış yani bu yüzden açılmamış
kaza nekadar şiddetli olursa olsun o bölüme egilme göçme olmadıkça açılmas
bu araçları işte güvenli diye alıyorsun kaya gibi bişey olmuyor ama yine olan sana oluyor tekrar geçmiş olsun
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
01 Aralık 2006, 19:29
geçmiş olsun. ama amerikan arabası fazla bişey olmamış, dandik bi araba olsaydı daha kötü olabilirdi kamyon çarpınca
-
04 Aralık 2006, 02:00
-
04 Aralık 2006, 09:38
kardes gecmis olsun..ama bazi gercekler var..oncelikle emniyet kemeri eger takili olsaydi kafasini torpidoya carpmasi imkansizdi..ikincisi ise kemer eger takili degilse hava yastiklari acilmaz..yani kemerini taktin ise hava yastiklari devreye o sekilde girer..yani netice baban kemer takmiyordu..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
04 Aralık 2006, 09:43
-
04 Aralık 2006, 10:06
gazman adlı üyeden alıntı
kardes gecmis olsun..ama bazi gercekler var..oncelikle emniyet kemeri eger takili olsaydi kafasini torpidoya carpmasi imkansizdi..ikincisi ise kemer eger takili degilse hava yastiklari acilmaz..yani kemerini taktin ise hava yastiklari devreye o sekilde girer..yani netice baban kemer takmiyordu..
Valla tıpa tıp aynısını yazcaktım şimdi ayıp olur diye yazmadın.Aynen katılıyorum 100 milyara araba alcam carpmada hava yastıgı acılmıycak ama kemer takılı olacak ve çarpmayla kemerde sıkısmıycak ilginç
-
04 Aralık 2006, 11:02
Gokhan2433 adlı üyeden alıntı
Valla tıpa tıp aynısını yazcaktım şimdi ayıp olur diye yazmadın.Aynen katılıyorum
100 milyara araba alcam carpmada hava yastıgı acılmıycak ama kemer takılı olacak ve çarpmayla kemerde sıkısmıycak ilginç
birileri birilerine yalan soylemis dostum.. onemli olan tek dogru..kemer hayat kurtarir..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
04 Aralık 2006, 19:02
geçmiş olsun
orman yolu kadar varyant yoluda çok tehlikeli özellikle kışın iniş istikametinde buzlanma olduğunda hiç bir araç duramıyor.
ek: bu arada o yolda ne zaman 60 km altına insem millet arka tampona yapışıyor illaki 80 - 100 gitmem için insanların acelesi olduğunda diğerlerine kaza yaptırabiliyorlar
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler