Başlıkdada yazdığım gibi aslında bazen dünyanın ne kadarda küçük olduğu şaşırtıcı olsada karşımıza çıkıyor birkaç gün önce rusyadan CD aldım 2005'de alanyada tatil yapan ve orada tanıştığımız bayan arkadaş bu sene marmarise tatile geldiğini bana bildirmişti Birkaç gün önce bana türkiye de yaptığı tüm turların ve gezilerin resimlerini ve videolarını yolladı.
Olağan bir şekilde resimlere bakarken bide ne göreyim biraz hacimli bir abimiz ve etrafında dövme ile ilgili afişler kendi kendime dedim bu barış abi olabilirmi diye hatta resimde bir kutuda honda yazıyor gibi geldi yakınlaştırdığımda ronda yazdığını farkettim çin malı'mı yoksa
ilerleyen fotolarda resimlerdekinin barış abi olduğu ortaya çıktı barış abinin elinde hijyen açısından eldiven olması dikkatimi çekti
Bu arada barış abi konuyla alakasız ama senin dükkana yakın olduğunu belirttiği su sporları merkezi 4 kişi için para verip daha sonrasında diğerlerinin korkmasıyla vazgeçtiği halde para iadesi yapmadığını belirtti hatta o kişinin üzerinde FB forması vardı tesafüfe bak marmarisde hersek FB li anlaşılan
neyse işte birkaç foto barış abi mesleğini icra ederken
Bu motosiklerlerin günlüğü 20 ytl imiş alanyada 25 den aşağı değil