Dünya ne kadarda küçük! BBRR (Barış) abinin fotoları Rusyadan elime ulaştı
Reklamlar
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
sato,satma laa bizi
yok kanka biz kardeşiz olm aynı toprağın çocuklarıyız avrupalıyız(trakya)
bbaday adlı üyeden alıntı
Valla çatı var spora başlarsan 10 numara fizik yaparsın ama önemli olan istekli olman olay sende bitiyo fiziksel olarak avantajlı başlarsın bu spora bence yapmayı düşün..
spor salonuna felan yazılayım mı bora abi edirnede 1-2 tane salon var zaten
çalıştığın yerler harbi süper olay felan çıkıyomu hiç
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Reklamlar
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
mevcut oldugun kudret damarlarinda dolasan %20 asil alkolde mevcuttur,o soguklarda ayakta kalmanin yegane temeli budur
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
spor salonuna felan yazılayım mı bora abi edirnede 1-2 tane salon var zaten
çalıştığın yerler harbi süper olay felan çıkıyomu hiç
Bence hiç oyalanma yazıl dediğim gibi bizim sporda çatı ve kemik önemlidir +1 avantajla başlarsın sendede bu avantajlar mevcut
olay bazen çıkıyor ama ufak tefek olaylar büyütülecek şeyler değil kafayı bulan yabancı bayanlar taşkınlık yapabiliyor bazen bizde gerekeni yapıyoruz (not bu arada ben bodyguard değilim) olay çıkıyormu diyince aklıma o geldide
-
mevcut oldugun kudret damarlarinda dolasan %20 asil alkolde mevcuttur,o soguklarda ayakta kalmanin yegane temeli budur
ainen kanka balkan buraları motor dışardaydı çıktım bi bakim diye heryeri buz tutmuş motorun direksiyon bile dönmüyo acayip bi soğuk. çek şarabı öp arabı
Bence hiç oyalanma yazıl dediğim gibi bizim sporda çatı ve kemik önemlidir +1 avantajla başlarsın sendede bu avantajlar mevcut
olay bazen çıkıyor ama ufak tefek olaylar büyütülecek şeyler değil kafayı bulan yabancı bayanlar taşkınlık yapabiliyor bazen bizde gerekeni yapıyoruz (not bu arada ben bodyguard değilim)
olay çıkıyormu diyince aklıma o geldide
şu taşkınlık çıkaran bayanlarla ilgilenmek isterim. sen şu anda türkiyedemisin abi avrupai gördüm seni
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
şu taşkınlık çıkaran bayanlarla ilgilenmek isterim. sen şu anda türkiyedemisin abi avrupai gördüm seni
Evet türkiyedeyim ama birkaç ay için de avrupaya geçeceğim abim trakyada evli onu ziyarete tekirdağa gideceğim nede olsa boğazın karşısı avrupa değilmi
-
-
-
tamam nasip olursa haberleşiriz way artık çatışma yok baksana şimdiye kadar herkesin damlaması lazımdı buraya ateşkesmi imzalandı yoksa 2 taraf arasında
yok biz sadece seni seviyoz geri kalan herkez yine birbirine düşman
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
yok biz sadece seni seviyoz geri kalan herkez yine birbirine düşman
Sağol duygular karşılıklı mete_han'ın sizlere yaptığını ben yapmım ne güzel dostu düşmanı tanımışsınız böylelikle barış sağlanmıştır
-
soyliyim bastan arakadaslarada tyrakya yolunu kessinler,sana avrupa yasak janim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
raflar adlı üyeden alıntı
hatun da bi içim su be kardeşim. yok baba ben rusla evlenicem kesin yane.bir vücut bu kadar kusursuz olabilir mi yea.
adam bu yüzdenmi çizildi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
adam bu yüzdenmi çizildi
o adamcagiz kizlarin darbe girisiminden sonra bok yoluna gitti
-
o adamcagiz kizlarin darbe girisiminden sonra bok yoluna gitti
uyku saatin gelmedimi senin evladım
-
uyku saatin gelmedimi senin evladım
zincirini galiba biraz fazla uzun birakmislar senin,yine baslamisin saga sola saldirmaya
-
zincirini galiba biraz fazla uzun birakmislar senin,yine baslamisin saga sola saldirmaya
Sato zaten benden fürek ilede yollarınız ayrılmış ben sitede yokken ..
Alp , tiger ve benim kucağıma oturdun şimdi
bekliyorum zamanı gelince siteye rezil maskara edecez seni iyi günlerin tadını çıkar
-
Sato zaten benden fürek ilede yollarınız ayrılmış ben yokken
alp , tiger ve benim kucağıma oturdun şimdi
bekliyorum zamanı gelince siteye rezil maskara edecez seni iyi günlerin tadını çıkar
Sato'nun satisina pis bozuldum,ayrica alp kekos ile ikiniz ancak ayagimin altini gidiklarsiniz,sizin capiniz yetmez benle dala$maya
ayrica nasil maskara edecen cok merak ediyom,
sen bomba topic'i bekle,bakalim kim madara olcak siteye bakcaz
-
Sato'nun satisina pis bozuldum,ayrica
alp kekos ile ikiniz ancak ayagimin altini gidiklarsiniz,sizin capiniz yetmez benle dala$maya
ayrica nasil maskara edecen cok merak ediyom,
sen bomba topic'i bekle,bakalim kim madara olcak siteye bakcaz
çapları görürüz yakında
-
çapları görürüz yakında
merakla bekliyorum boracigim
-
-
tam ortamın motorları ammaaa
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler