muehehehe yine bir raflar yorumu.--PERFECT-- yürü bea
muehehehe yine bir raflar yorumu.--PERFECT-- yürü bea
kadınları mutlu edemezsiniz uğraşmayın boşuna
kendileri isterse mutlu olurlar istemezlerse olmazlar
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
çok da mutlu olmak istemiyolar bence.eziği oynamak ve hakkaten ezilmek de mutlu eder mazoşist bünyeleri.
köpek gibi hoşlandığınız ve eylerce nasıl bağlarım diye kafa patllattığınız , size "bir arkadaş, hatta bir eabi" ayağı yapan kızın ortamdaki en yalancı en zampara adamı seçip de 5 ay sonra ya aldatıldım deyip sizden teselli beklediklerinde anlarsınız. o ise bi iğrenç aldatılma deneyimine AŞK hatta EAŞK der.
bu yüzden kadını çok da mutlu etmeye gelmez . o zaten çok mutlu olmak istemez.kasmayın o kadar.
ben cok mutlu olmak istiyorum. ezigi oynamayi hic sevmem. guclu olmak isterim...
yorum alalim raflar bey:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Saldırı geliyor!! toplar hazirmii!! ateşşş
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Yani arada karısıyor cezerye gibileri araya
Kadını uğraş mutlu edersin ama mutluluğu 2 bilemedin 5 dakikadır, Çiçek alırsın çok mutlu olur bir bakmışın 3 dakika sonra kavgaya tutuşmuşun Zor bir olay.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Herşey karşılıklı anlayışta, birbirini anlamada yada anlamaya çalışmada biter. Kadın erkek iki taraf içinde bu geçerli!!!
raflar, sizde sevgiyi hep yanlış yerlerde ve yanlış insanlarda aramışsınız, üzüldüm sizin adınıza
Kadına anlayış gösterirsen kendinden taviz vermeye başlarsın çünkü anlayış istemeside sınırsızdır.
biraz objektif olsanız çok daha iyi olacak aslında, sonuçta karşılıklı anlayış derken iki tarafıda içine alarak yazdım, ama illede feministce yazmamı isterseniz o ayrı
Bir kadını aslaa mutluu edemezsin ...
sevgilim istanbulun balkanlara yakın bir yerinde oturuyor.(beylikdüzü). ben ise anadolu yakasındayım.kız akşam eve geç kalmasın ailesinden laf işitmesin diye avcılara gidiyorum.nerden baksan 80 km gidip 80 km dönüyorum.dün doğumgünüydü.oraya iş çıkışı ölü gibi gitmem bile bir mucizeydi.ama gittim.bursaya atandığım için sıkışığım ev taşicam param da yoktu hediye alamadım.(zaten hediye verme huyum hiç yoktur anneme babama ancak)
dünden beri aramıyor ve demin aradım arkadaşlarıyla yemekteymiş.tabi içlerinde hiç sevmediğim bir erkek kankisi de var.o yavşak çocuğu hiç sevmediğimi bildiği halde gitti hem de.gel de bunu aldatma birader.
valla ne diyim.
kimse ezmesin.
kimse ezilmesin ,
kimse de EZEMESİN
önemli olan iyi niyet.insanlar mutlu olsun isteriz. sen de delikanlı bir arkadaşımzısın. sen de mutlu ol.kimseye garezimiz yok.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yasin08 arkadaşımız zahmet etmiş yazmış ama onların hepsini yapma ihtimalimiz yok öyle bir ihtimal olsada yine mutlu olmazlar. raflar'ın iyi bir tespiti var. monotonluk. evet herşeyin yolunda gitmesine bile sinir olurlar biraz kavga ararlar. her istediginin eşi tarafından onaylanmamasını isterler. ayrıca ilgilenmek üzerine düşmek fena şekilde onları kaprisli çekilmez yapıyor. ögrendigim birşey daha var. ne olursa olsun kızın aşkından ölsende asla kendi yaşında biri ile olmuycan . evlencen kişi senden en az 4-5 yaş küçük olcak. inanın bu böyle. çevreme bakıyom evliligi mutlu bir şekilde gidenlerin % 90 nın eşi kendisinden en az 4-5 yaş küçük.
Bu yazıyı dişi bir arkadaşıma yolladım, kızdı ama "haklısın" dedi
Siz hiç gördünüz mü bir bayanın "Bir erkek nasıl mutlu" edilir diye bir başlık açtığını ya da böyle bir şeye kafa yorduğunu ve sayfalar dolusu yazı yazdığını.
Önce kendimiz bir mutlu olalım.Yanımızda o an için olanlar da biz mutluyuz diye mutlu olsunlar.Kasmayın,zorlamayın kendinizi.Bir defa geliyoruz dünyaya.
Yani raflara hak verdiğim yerlerde az değil hani.Adamın bir bildiği var ki yazıyor böyle. )
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
kardeşim dünyaya bir kere geliyoruz.
sağlığınıza dikkat etmek şartıyla eşşekler gibi çalışın, aslanlar gibi yiyin.hayatın özü bu.
çevrenizdeki kadınlar adam gibiyse saygı duyun,nuri alçoluk yapmayın, (onlar da insan evladı sonuçta) ama uyuzlarsa ,kazandığınızı aslanlar gibi yerken onları da çerez yapın. benim düşüncem bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)