Resim eğer çıkmış olsa cevap hakkımız doğacak ama
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
YEni hayabusamı radbusamı ne ddiyorlardı yoksa alt model suzuki lerden sanırım
Ben arka kuyruktaki yazıyı hondanın motosikletlerinde görüyorum. Büyük ihtimalle honda.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
biraz daha tahmin, söz sonra söylicem (bu arada bir ipucu:eski bir model değil sıfırı var)
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
MZ olmasın
ERASER WİLL COME BACK
Dur tahmin edeyim Yoksa KANUNİ mi?
kesin Mondial filan çıkar şimdi
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
zortiyao çin malı
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Aprilla olabilir mi?
Tebrikler powerbyaydin, evet bu bir MZ. Motoru 999 cc / 117 ps / 95 nm iki silindirli DOHC. 6 vites, 197 kg. Amerika'daki fiyatı : 10.995 $. Waybe MZ'e bak http://www.muz.de/
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
MZ ne makinalar yapmış öle yaaa,helal olsun walla...
bak bildim 1000 lik bir ducati nasıl ama doğru demi
MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...:)
camur kardeş neyi bildin? MZ dedik ya
eski MZcilerden kim kaldı
ERASER WİLL COME BACK
arkadaşlar bu MZ de sanki photoshop la sanki oynamışlar egsoz da yazı vardı onumu sildiler acaba ama harika alet i: sasırdım valla
bak bildim 1000 lik bir ducati nasıl ama doğru demi
ya bu mz kanuniyle birleşen şu mz mi? Millet uzaya çıkar bizimkiler çin mallarını kakalamaya çalışır
murat_by
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)