Allahaısmarladık Çine gidiyorum
Reklamlar
-
Dün akşam mail geldi,
yani görev çıktı,
sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum.
---------------------------------------------------
Hi Orhan,
I know you are looking for some Eton installation work.
We can offer you 3 weeks work in China, travelling out December 3 and returning December 21.
The delivery is still in the custom clearance, but will hopefully be delivered to the factory next week.
Please start to apply for the Chinese visa. If you want Eton to arrange the ticket or help with your visa, let us know.
Anyway, don't confirm and buy the air ticket before you got confirmed from Eton that the container is delivered to the factory.
The airport you are flying to is Jinan, Shandong Province, China.
This is the name & address to the factory in China.
Lu Thai Textile Co. Ltd.
No. 11 Mingbo Road
High-New-Tech Develop Zone
255100 Zibo, Shandong
China
Let me know a.s.a.p if you are available and can go for this job.
Best regards,
Sven
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Yolun açık olsun.Yeni görevinde başarılar.Aman çin motorlarından uzak dur.
-
Yolun açık olsun ihtiyar. Selametle.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
İyi yolculuklar dilerim...
-
İyi yolculuklar, bu eton nedir? gitmeden bizi bilgilendirebilirmisin?
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
-
-
Thank's your fast responses, but I do not understand well, see you...
-
yolun ve bahtın açık olsun ihtiyar,dikkat et kendine..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güle güle git, koşa koşa gel..
-
yaww 3 hafta 3 ay değilya göz açıp kapayana kadar biter allah kaza bela vermesin
anladığım kadarı ile tekstil üzerine isveçlilerin çinde kurduğu fabrikaya gidiyorsun ben bu sonucu çıkardım
-
Tüm yakınlarım,oooh ne güzel geziyorsun diyor.
Ama ben evden çıktıktan sonra,günde 10-12 saat makina kuruyorum,otele pestilim dönüyor.
Bu güne kadar,İngiltere,Almanya,İrlanda,İsviçre,İsve& #231;,Danimarka,İspanya,İtalya,Romanya,Bulgaristan ,Pakistan ,Hindistan,Güney afrika cum.Brezilya(geçtiğimiz şubatta karnavalı kaçırdım ona yanıyorum)Mısır,Tunus,Fas,Dubai,Suudii arabistan,Suriye,ürdün Ve daha hatırlayamadığım bir çok ülkeye iş seyahati yaptım.
Fakat ne acıdır bir turist kadar gezmeye zaman ayıramadım,ancak çok kısa algılarım oldu.
Tek cazip yanı,evden çıktıktan sonra dönene kadar saatine 15 usd fatura kesiyor olmam.
-
gitmişken motorda al bari
-
MAO'ya selamlar
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Tek cazip yanı,evden çıktıktan sonra dönene kadar saatine 15 usd fatura kesiyor olmam.
Abi ben hesabı yapamadım 3 hafta saati 15 usd
-
Yolun açık olsun dostum.
Gitmişken Şu bizim motorları üretenlere 2-3 tokat atabilirmisin tün mt için insan biraz emek harcar ya üstünde
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
kolay iş değil, parayı peşin al, bunlar çin'li walla korkulur
Kolaygelsin...
-
İyi yolculuklar arkadaşım. Ben de bir kaç kez Çin'de bulundum. Şunu diyebilirim ki yemekleri berbat. İnsanları güleryüzlü, özellikle batılı tipte olan insanlara hayranlar. Şehirler öyle sanıldığı gibi de pek ucuz değil. Eğer birçok Türk gibi yemeği ekmekle yemek alışkanlığın varsa orada ekmek kolay bulunmuyor.
Ama Çin muhakkak görülmesi gereken bir yer bence. İyi yolculuklar
-
iyi yolculuklar
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler