sakarlık para ile değil yolların kaymak gibi olduğu hollandada bu olay olursa gerisini varın siz düşünün
sakarlık para ile değil yolların kaymak gibi olduğu hollandada bu olay olursa gerisini varın siz düşünün
geçmiş olsun demekten başka ne denir motosiklet sahibinin yerinde olmak istemezdim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bu römork işi bayağı tehlikeli demekki
Yaw yok. Kolayı var o işin!
Motorun iplerini çözersiniz. Sonra bir kaskı çizip , yere atarsınız.
Montunuzun birkaç düğmesini de koparıp , polis çağırdıktan sonra yapılacak tek şey ; yere biraz yağ dökmek... Sonra hanımla arabayı yollayın gitsin biryerden sizi izlesin...
Polis:Ne oldu?
Siz:Yolda yağ varmış.
Sigortacı:Tamam abi biz öderiz.
Nasıl senaryo ama. Bu Türklerden korkulur walla... Benden de korkun o zaman......
viper_1 seni hain seni bi hinlik lazım olursa seni arıyalım
Arayın abi , her zaman beklerim...
arabayı süren vatandaş ordaki bayansa motor da benimse bayanın kafasını asfaltla bir ederdim sanırım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Kazaa işte napıcan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yok yaa ben vazgeçtim.
Bence kazayı , bayanın yaptığını söylesek , hiç itiraz etmeden ; sigorta tüm masrafı karşılar...
zaten yakın tarihte bayanların kullandıgı motorlu taşıtlara kasko olayı kalkacakmış. sigorta şirketlerinin söylediklerine göre zarar etmeye başlamışlar
Yol ve çevreye bakınca pek Hollanda'ya benzemiyor. Sanırım olay Fransa'da olmuş.
Remork motosiklet taşımak için özel üretilmiş bir remork. devirebilmek için bayaa uğraşmak lazım ama demekki oluyormuş.
Bana başka bir şehirden aldığım bir motosikleti taşıdığım günleri hatırlattı.
Bütün yolu yukarıdakine benzer bir olay olmaması için dua ederek geçirmiştim.
viper 1 ya kaskosu ve sigortası yoksa motorun nolcak
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Valla otursun ağlasın....Zaten akşam ağlatırlar onu eve gidince.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hollandada fransada olsa yola baksanıza kaymak gibi o yolda büyük beceri bu olayın olması
ben motoru aldığım zaman ewe kamyonet ile götürmüştük..
bağladık guzelcene sonra rapmadan çıkarken
aynen böle düştü
kötü bir durum
allah kimsenin başına vermesin
anaaaaaaaaa.... yazık motora yaws... fazla mı geldi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)