UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
bencede var ama bu ara hiç ortalıkta görünmüyolar
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
bence var
bence var ama bu kaarım bazen gorunduklerı ıcn dııl cunku onlara ınanmıyorum neden gıdıp bu ısın uzmanlarına onemlı kısılere gorunmuolar da halka yok bılmem savas pilotuna bilmem elektrık tesısatcısına yada anadolunu bı koyunde hatıce teyzeye ali dayıya gozukuolar yalan tabi bunlar gundem olusturmak ıcın yapılan ucuz numaralar ama ben yınede ıanıorum vardırlar ama aramızda boyut farklılıkları olabilir ve onları algılayamayabiliriz diye dusunuyorum.yanı bence onları algılayabilmemiz ıcın bıraz daha gelismis olmalıyız sadece görmeyle ve duymyla yada koklama ve ya dokunmayla deıl beynımızle aklımızla onların oldugunu algılayabilriz ancak bılmem anlatabildimmi...
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
-
walla bzm uzay araçlarımıza, uydularımıza vs. ordakilerde ufo dio olabilir
neden olmasın, hiçbişey sadece insanlar için yaratılmadı bence, sadece dünya'ya kalacak deil koca evren! bu adaletsizlik olur. War ama korkuolar göstermiolar kendilerini
e tabi şöle bişeyde var; dünya nerde? e uzakda, o da evrenin içinde diğer gezegenler gibi, e o zaman bizde bu durumda uzaylı oluoruz. fazla uzakta aramaya gerek yok! aramızda çeşit çeşit yaratıklar var! şekil itibari ile benzeriz ama ....
-
Bize faydası olmadıktan soona olsa ne olmasa ne??
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
arkadaşlar discovey channelda bilimkurgu bölümleri yayımlanıyor izleyeniniz olmuştur bu program kapsamında başlatılmış projede ilginç şeylerde var::
mesela aşağıdaki linkte vericeğim sayfadan yazdığınız mesaj discovery uydularıyla uzaya yollanıyor belki ufolara mesaj yazmak istersiniz
http://www.humansneedhelp.com/Englis...ctAnAlien.aspx
-
-
-
bu topicte nasıl bi sonuca varacaız çok merak ediyorum
ben hem olduklarına hemde bu konunun suyunun çıktığına inanıyorum.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
ya bir varlar bir yoklar.kimisi beni kaçırdı der bir tanesi biz telepatik sohbet ediyoruz der...yüzlerce söylenti yüzlerce doğruluğu tartışmaya açık resimler ve görüntüler...ama bana kalırsa gündem değiştirmek yada insanları oyalamaktan ibaret asparagaz haberler.tamam koca evrende yalnız değiliz belki ama çıkacaksanız çıkın karşımıza nazlı gelinler gibi bir görün bir kaybol???
-
UFO denen şey bir gerçek
-
-
Kedidir o kediii
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
yalan onlar sevgili kardeslerım fotomontaj yok oyle fotolar kabul etmıolar onları maalesfe
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
Eğer "UFO Gerçeği" varsa neden başlığın devamı "Sizce UFO War mı", eğer UFO'ların varlığından şüpheliysen neden başlığın başı "UFO Gerçeği"???
UFO'lar konusunda gökbilime olan ilgim nedeniyle çok okumuşluğum var. Uzaylı bir türün varlığını da (aklıllı olsun veya olmasın) öğrenmeyi çok isterim. Ama maalesef şu ana kadar gözlendiği iddia edilen uçan daireler [Geyik](UFO:Unidentified F*ckin' Objects/Türkçesi:KUŞ, Koduğumun Uçan Şeyleri)[/Geyik] arasında kanıt olarak kabul edilecek denli "uzaylı" ve "sıradışı" bir örnek yok.
Uzayda akıllı varlıklar olduğunun en büyük kanıtı da Dünya'ya gelmemeleri
-
Uzayda belki hayat vardır ama Mesleğim havacılık ve amatör olarak astronomi ile ilgileniyorum. Medyada anlatılan uzaylı ziyaretçiler hikayesi sadece sahtekarlıktır, masaldır.İNANMAYIN. Eger bu konular ilginizi çekiyorsa, her yıl Antalya da astronomi şenliği yapılıyor, katılınız. Çekildiği söylenen ufo resimleri , film hilesi, uçak, balon ,gezegen, yıldız vs olabilir. Fizik kuralları geregi bir cisim ışık hızını geçemez.Hadi ışık hızında hareket eden bir uzay gemimiz olsa, en yakın yıldızdan buraya 4.3 yılda gelir.Yüzlerce binlerce mılyonlarca ışıkyılı uzakta olan yıldızları hesaba katarsak, potansiyel uzaylıların buraya gelmeye çalışmalarının hiçbir pratik değeri olmadığını anlarız.
Kısa bir hesap :
Mars gezegenine sinyal yollamanın ortalama maliyeti: 5 dolar
Mars gezegenine uzay aracı yollamanın ortalama maliyeti: 500 milyon dolar
Mars gezegenine astronot yollamanın ortalama maliyeti: 500 milyar dolar olarak hesaplanıyor.
Sinyal yollamanın pratik bir değeri yok.
Uzay aracı ulusal prestij ve teknolojik gelişimin önünü açmak için yollanır.
Astronot yollamanın amacı ise politiktir.(Ay yarışı gibi)
Benim şahsi düşüncem Bu uzaylı masalının , uzay çalışmalarına harcanan milyarlarca doların boşuna harcanmadıgına kamuoyunu ikna etmek ve bu çalışmalara destek saglamak için uydurulduğu yönündedir. Yine bana göre uzay çalışmalarının en büyük faydası bilim ve teknolojiye inanılmaz katkı sağlamasıdır.
-
-
Bi gün göstercekler kendilerini inanıyorum!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler