Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum.2-3 post önce söylediğiyle çelişti şimdi eftelya..Ayrıca insanların cinlerden üstün olduğuna katılmıyorum.Benim göremediğim ama beni gören-Müdehale edemediğim ama edebildiği söylenen varlıklardan nasıl üstün olabilirim ?

Biraz daha incelesen evrenin sırrını da bulacaksın be cengizim

evrenin sırrını da bulacam dostum az kaldı şimdik isoylan yeni merakımız BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ ne ayak mış onu araştırıyoz
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evrenin sırrını da bulacam dostum az kaldı şimdik isoylan yeni merakımız BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ ne ayak mış onu araştırıyoz
    Siz ondan önce isonun motor alma yollarını araştırın
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Siz ondan önce isonun motor alma yollarını araştırın
    vala dostum onu bunu boş verde araştırdım ve bişey buldum da az sonra bir link açacam bişey deneyecem ve herkez deneyimlerini yazsın diyecem ortaya ne cıkacak çok merek ediyorum akşam bende deneyecem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben niye kendimle çelişeyim arkadaşlar. yazılan şeyleri buraya aktarıyorum. ben yazmadım o yazıları

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    En son 2006da yazmıştım buraya

Bilader sen cinlerden üstünmüsün ?

Kuranda sözü geçmiyor diyen arkadaşlar acaba kuranı tamamıyla okumuşlar mı merak ettim ?
    Ben okumadım.. Ama okuyanlardan dinlediklerime göre Allah için "Dünyaların yaratıcısı" diye tabirler geçiyor.. Ufo uçan daire uzaylı tarzı kelimeler geçmiyor evet-Ama bunlar insanoğlunun bulduğu kelimeler.. Dış dünyadaki yaşam için farklı kelimelerle bahsediyor.Çoğunu unuttum.Hatırlayabilirsem yada araştırıp bulabilirsem yazarım buraya
    birader ben kimseden üstün görmem kendimi..sadece kur-anı kerimde yazanlardan yola çıkarak yorumda bulunuyoruz sadece...ve evet kur-anı kerimin türkçesini okudum..biz ne ulemayız ne din adamı sadece okuduğumuzdan ne anlıyosak acizane bir şekilde kendimizce yorumluyoruz.ben uzayda bizden başka bir yaşam formu olduğuna inanmıyanlardanım.bir başkası inanabilir saygı duyarım .

Motosikleti
    yaw az öncew gazetede okudum kızıl gezegen marsta da hayat yokmuş yaw yaşlanmadan bir uzaylı görseydim bareee kendim ve mali hariç

Motosikleti
    4x4
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birader ben kimseden üstün görmem kendimi..sadece kur-anı kerimde yazanlardan yola çıkarak yorumda bulunuyoruz sadece...ve evet kur-anı kerimin türkçesini okudum..biz ne ulemayız ne din adamı sadece okuduğumuzdan ne anlıyosak acizane bir şekilde kendimizce yorumluyoruz.ben uzayda bizden başka bir yaşam formu olduğuna inanmıyanlardanım.bir başkası inanabilir saygı duyarım .
    güzel kardeşim şahsi alma Sen cinlerden üstünmüsün derken sen diye insanlıktan bahsediyordum
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

sadakat777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    allah nasip ederse alacam alınca yazsam olurmu:D
    ufyu boşverinde ölünce nolıcık bakim münker ve nekirin topuzunu yedik mi gayri gendimize gelirik ama amması var işte
    ŞU CUMHURİYET İNKİLABININ İÇERİSİNDE Kİ EN GÜR SEDA İSLAMIN OLACAKTIR

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    –ışık yansıması ve montaj olup olmadığı tartışmalı da olsa- bazı görüntüler ve kanıtlar var ama Ademoğlulları’nın Ufooğulları’nın yaşadığı yere / boyuta / tabakaya / bucaklarına gidip, onlarla iletişim kurmaya çalıştığına dair bir “iddia” bile yok… Bunun anlamı şudur: Ufooğulları, Ademoğlulları’ndan –Kur’an’ın atıf yaptığı- “bilgi ve güc”e daha çok sahiptir, yani üstündür!
    Tabiki olmaz kız biz onların yanına gitsekte nerden bilcez onlarında bizim hakkımızda dedikodu yaptıklarını
    Belki onlarda bizim uyduları v.s. ufo olarak görüyorlar
    Belki onlar çok salaklar bizden daha gerideler
    Yada belki onlarda bizim gibi ama teknolojiye bakış açıları farklı olduğu için onların gemiler yuvarlakken biz yeni sezona uygun olarak daha üçgen hatlar yapıyoruz.
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    4x4
    Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bu resimdekiler uzaylı mı oluyo Cin ali ve tayfasına benzettim ben daha çok
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi bu resimdekiler uzaylı mı oluyo Cin ali ve tayfasına benzettim ben daha çok
    Saturn var fotoda.Hemide kocaman...Şaşı bak şaşır yani.

Eğer onu görebiliyorsanız ufoyu da görme ihtimali var demektir..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    En son 2006da yazmıştım buraya

Bilader sen cinlerden üstünmüsün ?

Kuranda sözü geçmiyor diyen arkadaşlar acaba kuranı tamamıyla okumuşlar mı merak ettim ?
    Ben okumadım.. Ama okuyanlardan dinlediklerime göre Allah için "Dünyaların yaratıcısı" diye tabirler geçiyor.. Ufo uçan daire uzaylı tarzı kelimeler geçmiyor evet-Ama bunlar insanoğlunun bulduğu kelimeler.. Dış dünyadaki yaşam için farklı kelimelerle bahsediyor.Çoğunu unuttum.Hatırlayabilirsem yada araştırıp bulabilirsem yazarım buraya
    ewet güzel kardeşim hemde kaç kez okudum hemde 6 yıl bunun okulunda okudum

kuranda ''biz insaları herşeyden üstün kıldık''

buna senin kendinden üstün kıldığın cinlerde dahil çünkü insan birtakım işler yaparak cinleri kendisi için kullanır buna en iyi örnekte hz. peygambere yapılan buyudur bunun üzerine felak ve nas sureleri inmiştir

sevgili eftelya sen demekki kendinden gördüğün varlıklar ölemi nedir peki bu varlıklar bana söylermisin
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    4x4
    Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewet güzel kardeşim hemde kaç kez okudum hemde 6 yıl bunun okulunda okudum

kuranda ''biz insaları herşeyden üstün kıldık''

buna senin kendinden üstün kıldığın cinlerde dahil çünkü insan birtakım işler yaparak cinleri kendisi için kullanır buna en iyi örnekte hz. peygambere yapılan buyudur bunun üzerine felak ve nas sureleri inmiştir

sevgili eftelya sen demekki kendinden gördüğün varlıklar ölemi nedir peki bu varlıklar bana söylermisin
    Bi peygambere bile musallat olabiliyorlarsa bizden üstün olduklarını gösterir bu..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    innova (şimdilik)
    arkadaslar babaannede babasınn dedesınden kalma bı kuran vardı onu okumus bundan belkı 15-20 yıl once 3-5yıl once 1 kuran daha aldı pazardan ve arasında o kadar cok fark varkı anlatamam sıze onu bıle değıstırmısler yanı.. nys konuyu sapıtmayalım bence uzaylılar var uzaylılar olmasa marsta su bulunmazdı (nasıl yaklasım ama)

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Bi peygambere bile musallat olabiliyorlarsa bizden üstün olduklarını gösterir bu..
    dostum o zamanlar hz. MUHAMMET (s.a.v) efendimize zaten çoğu insan inanmıyordu buna cinlerde dahildi o yuzden

peki ben sana sorayım o zaman senden üstün olan bi varlığa sen nasıl emir verebiliyorsun veya istediklerini yaptırabiliyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    neyse vazgeçtik bilimsel araştırmalara dini karıştırmayalım artık somut kanıtlar gösterelim arkadaşlar, hazır tequ da yoldan çıkmaya başlamışken değiştirelim biraz konuyu
    ben bir tane göstereyim mesela. http://foto.eksenim.mynet.com/eruda/foto/892187 <<< buyrun

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ohooooo ; Bi kaç Saat yok olduk Cosmus buralar

Eftelya o benim amcamın uçağı Haber olsun diye UFO gibi tasarladık
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyse vazgeçtik bilimsel araştırmalara dini karıştırmayalım artık somut kanıtlar gösterelim arkadaşlar, hazır tequ da yoldan çıkmaya başlamışken değiştirelim biraz konuyu
    ben bir tane göstereyim mesela. http://foto.eksenim.mynet.com/eruda/foto/892187 <<< buyrun
    kusura bakma konuyu buraya getirmek istememiştim ama dediğim gibi şirk'e girip kimsenin dinden çıkıp cehennemde yanmasını istemem hele bu birde motorcu kardeşimse

şahsen kendi gözlerimle görmezsem inanmam bence hava civa bunlar

attraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs250
    bence de var oldugunu görmedim ama olmadıgını da görmedim
    ya aslında cıkıp bi bakmak lazım ama masraf cok olcak elbisesidir kafaya fanustur oksijen tüpü filan ugraşılmaz
    bide benzin pahalı bide buji filan çapak yapar ne bilim sonra asılı kalırız bi oraya bi buraya avareler gibi dolaşırız uzayın derinliklerinde
    belki bi gün benzin filan biter de inerler dünyaya benzin almaya
    .....

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler