UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?
Reklamlar
-
06 Ağustos 2008, 16:18
Tequ adlı üyeden alıntı
Katılıyorum.2-3 post önce söylediğiyle çelişti şimdi eftelya..Ayrıca insanların cinlerden üstün olduğuna katılmıyorum.Benim göremediğim ama beni gören-Müdehale edemediğim ama edebildiği söylenen varlıklardan nasıl üstün olabilirim ?
Biraz daha incelesen evrenin sırrını da bulacaksın be cengizim
evrenin sırrını da bulacam dostum az kaldı şimdik isoylan yeni merakımız BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ ne ayak mış onu araştırıyoz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
-
06 Ağustos 2008, 16:21
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
06 Ağustos 2008, 17:04
Tequ adlı üyeden alıntı
Siz ondan önce isonun motor alma yollarını araştırın
vala dostum onu bunu boş verde araştırdım ve bişey buldum da az sonra bir link açacam bişey deneyecem ve herkez deneyimlerini yazsın diyecem ortaya ne cıkacak çok merek ediyorum akşam bende deneyecem
-
06 Ağustos 2008, 18:46
ben niye kendimle çelişeyim arkadaşlar. yazılan şeyleri buraya aktarıyorum. ben yazmadım o yazıları
-
06 Ağustos 2008, 18:55
Tequ adlı üyeden alıntı
En son 2006da yazmıştım buraya
Bilader sen cinlerden üstünmüsün ?
Kuranda sözü geçmiyor diyen arkadaşlar acaba kuranı tamamıyla okumuşlar mı merak ettim ?
Ben okumadım.. Ama okuyanlardan dinlediklerime göre Allah için "Dünyaların yaratıcısı" diye tabirler geçiyor.. Ufo uçan daire uzaylı tarzı kelimeler geçmiyor evet-Ama bunlar insanoğlunun bulduğu kelimeler.. Dış dünyadaki yaşam için farklı kelimelerle bahsediyor.Çoğunu unuttum.Hatırlayabilirsem yada araştırıp bulabilirsem yazarım buraya
birader ben kimseden üstün görmem kendimi..sadece kur-anı kerimde yazanlardan yola çıkarak yorumda bulunuyoruz sadece...ve evet kur-anı kerimin türkçesini okudum..biz ne ulemayız ne din adamı sadece okuduğumuzdan ne anlıyosak acizane bir şekilde kendimizce yorumluyoruz.ben uzayda bizden başka bir yaşam formu olduğuna inanmıyanlardanım.bir başkası inanabilir saygı duyarım .
-
06 Ağustos 2008, 19:00
yaw az öncew gazetede okudum kızıl gezegen marsta da hayat yokmuş yaw yaşlanmadan bir uzaylı görseydim bareee kendim ve mali hariç
-
06 Ağustos 2008, 19:55
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
06 Ağustos 2008, 20:10
ufyu boşverinde ölünce nolıcık bakim münker ve nekirin topuzunu yedik mi gayri gendimize gelirik ama amması var işte
ŞU CUMHURİYET İNKİLABININ İÇERİSİNDE Kİ EN GÜR SEDA İSLAMIN OLACAKTIR
-
06 Ağustos 2008, 21:22
eftelya adlı üyeden alıntı
–ışık yansıması ve montaj olup olmadığı tartışmalı da olsa- bazı görüntüler ve kanıtlar var ama Ademoğlulları’nın Ufooğulları’nın yaşadığı yere / boyuta / tabakaya / bucaklarına gidip, onlarla iletişim kurmaya çalıştığına dair bir “iddia” bile yok… Bunun anlamı şudur: Ufooğulları, Ademoğlulları’ndan –Kur’an’ın atıf yaptığı- “bilgi ve güc”e daha çok sahiptir, yani üstündür!
Tabiki olmaz kız biz onların yanına gitsekte nerden bilcez onlarında bizim hakkımızda dedikodu yaptıklarını
Belki onlarda bizim uyduları v.s. ufo olarak görüyorlar
Belki onlar çok salaklar bizden daha gerideler
Yada belki onlarda bizim gibi ama teknolojiye bakış açıları farklı olduğu için onların gemiler yuvarlakken biz yeni sezona uygun olarak daha üçgen hatlar yapıyoruz.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
06 Ağustos 2008, 21:43
-
06 Ağustos 2008, 21:51
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
06 Ağustos 2008, 22:07
-
06 Ağustos 2008, 22:36
Tequ adlı üyeden alıntı
En son 2006da yazmıştım buraya
Bilader sen cinlerden üstünmüsün ?
Kuranda sözü geçmiyor diyen arkadaşlar acaba kuranı tamamıyla okumuşlar mı merak ettim ?
Ben okumadım.. Ama okuyanlardan dinlediklerime göre Allah için "Dünyaların yaratıcısı" diye tabirler geçiyor.. Ufo uçan daire uzaylı tarzı kelimeler geçmiyor evet-Ama bunlar insanoğlunun bulduğu kelimeler.. Dış dünyadaki yaşam için farklı kelimelerle bahsediyor.Çoğunu unuttum.Hatırlayabilirsem yada araştırıp bulabilirsem yazarım buraya
ewet güzel kardeşim hemde kaç kez okudum hemde 6 yıl bunun okulunda okudum
kuranda ''biz insaları herşeyden üstün kıldık''
buna senin kendinden üstün kıldığın cinlerde dahil çünkü insan birtakım işler yaparak cinleri kendisi için kullanır buna en iyi örnekte hz. peygambere yapılan buyudur bunun üzerine felak ve nas sureleri inmiştir
sevgili eftelya sen demekki kendinden gördüğün varlıklar ölemi nedir peki bu varlıklar bana söylermisin
-
06 Ağustos 2008, 23:16
melocann adlı üyeden alıntı
ewet güzel kardeşim hemde kaç kez okudum hemde 6 yıl bunun okulunda okudum
kuranda ''biz insaları herşeyden üstün kıldık''
buna senin kendinden üstün kıldığın cinlerde dahil çünkü insan birtakım işler yaparak cinleri kendisi için kullanır buna en iyi örnekte hz. peygambere yapılan buyudur bunun üzerine felak ve nas sureleri inmiştir
sevgili eftelya sen demekki kendinden gördüğün varlıklar ölemi nedir peki bu varlıklar bana söylermisin
Bi peygambere bile musallat olabiliyorlarsa bizden üstün olduklarını gösterir bu..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
07 Ağustos 2008, 00:01
arkadaslar babaannede babasınn dedesınden kalma bı kuran vardı onu okumus bundan belkı 15-20 yıl once 3-5yıl once 1 kuran daha aldı pazardan ve arasında o kadar cok fark varkı anlatamam sıze onu bıle değıstırmısler yanı.. nys konuyu sapıtmayalım bence uzaylılar var uzaylılar olmasa marsta su bulunmazdı (nasıl yaklasım ama)
-
07 Ağustos 2008, 00:07
Tequ adlı üyeden alıntı
Bi peygambere bile musallat olabiliyorlarsa bizden üstün olduklarını gösterir bu..
dostum o zamanlar hz. MUHAMMET (s.a.v) efendimize zaten çoğu insan inanmıyordu buna cinlerde dahildi o yuzden
peki ben sana sorayım o zaman senden üstün olan bi varlığa sen nasıl emir verebiliyorsun veya istediklerini yaptırabiliyorsun
-
07 Ağustos 2008, 00:11
-
07 Ağustos 2008, 00:36
-
07 Ağustos 2008, 00:37
eftelya adlı üyeden alıntı
neyse vazgeçtik bilimsel araştırmalara dini karıştırmayalım artık
somut kanıtlar gösterelim arkadaşlar, hazır tequ da yoldan çıkmaya başlamışken değiştirelim biraz konuyu
ben bir tane göstereyim mesela.
http://foto.eksenim.mynet.com/eruda/foto/892187 <<< buyrun
kusura bakma konuyu buraya getirmek istememiştim ama dediğim gibi şirk'e girip kimsenin dinden çıkıp cehennemde yanmasını istemem hele bu birde motorcu kardeşimse
şahsen kendi gözlerimle görmezsem inanmam bence hava civa bunlar
-
07 Ağustos 2008, 01:06
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler