Bizim köy de çok war uzayLı ...
Ben son nesilim en gelişmiş nesiliz biz
Nesli miz Gün geçtikçee azalıyoo
Bizim köy de çok war uzayLı ...
Ben son nesilim en gelişmiş nesiliz biz
Nesli miz Gün geçtikçee azalıyoo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben de dünya dışı varlıkların olduğuna inanıyorum (uzaylı demiyorum çünkü dünya da uzayda bir gezegen olduğu için aynı kategoriye giriyoruz).
birçok kaynaktan çekilmiş ucan tabak gibi cisimler gördük ancak hemen hiçbirinde de "kütahya porselen" yazmıyordu
ancak son zamanlarda izlediğim videolarla yalnız olmadığımız konusundaki düşüncelerimi perçinlemiş oldum.
ilgili videoların linklerini veriyorum. Ya bunlarda iyi bir Hollywood prodüksiyonu ya da gerçekten de yalnız değiliz.
otopsi1
otopsi2
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Saçma sapan video...Görüntüleri bilerek net çekmemişler...Uzaktan net çıkıyor ama yakına gelince görüntü bulanıyor...
Uzaylı inceleyeceksin net bir çekim yapmayacaksın.....Kim yapar eline geçmiş fırsatı teper....
İnanmayın...Prim yapıp para kazanmaya çalışanların uydurması bu ufo olayı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Nasıl otopsidir bu, kurbanlığın iç organalrını boşaltır gibi boşaltmışlar
Cakalaz sana tavsiye imzanı deiştir...Hiç yakışmıyo hem sana hem siteye....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çakalaz hazır sarılmışı varken nie sarmaya çalışıyon etraf tütün kırıntısı oluyo
bu arada ufo otopsisi ile ilgili filmi izledim saçma buldum fake bence
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
AGa şimdi de imza ma mı taktınıs.. O benm yazdığım RaP Parçalarından bir bölüm sadecee... Napiim yani.. Ama sizi kırcaama imzamı silerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu sabah UFO gördüm desemmmmm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bence Yok Ufo felan Hikaye
NNe biliosun ! Gördün mü olmadığınıı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valla şimdi sahil turuna çıkıyorum forumu okuyamadım başlıga cevabım kesin var cakalaz yok diyenlerle sen basa cıkarsın gıbı gelıo bana yetısemessen aksama ben cevaplarım
7. Uluslararası U F O Müzesi Antalya da Açıldı
TÜRKİYE’NİN 3. ve DÜNYANIN 7. ULUSLARARASI U F O MÜZESİ 05 TEMMUZ 2008 Ctesi ANTALYA'DA AÇILDI!
Doğu-Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu'nun 3. “Uluslararası U F O Müzesi" olma özelliğini taşıyan ve Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından ve ALFEMO Antalya Mağazası sponsorluğuyla kurulan
“Sirius Uluslararası U F O Müzesi”,
tüm Dünyada bu konuyla ilgili araştırma yapan yüzlerce kurum ve kuruluşun data ve arşiviyle de desteklenmiş bir Projedir.
Müzenin açılışını yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan'dan bilgi aldı.
“Uluslararası U F O Müzesi” nde; Eski Çağlardan günümüze UFO olayları fotoğraflar, video görüntüleri, belgeler ve resmi raporlarla , maket ve modellerle sergilenmektedir….
Bu önemli projenin amacı; İnsanoğlunun evrimini ve gelişimini yakından ilgilendiren “Evrende Zeki Yaşam ve UFO Gerçeği” konusunun tanıtılmasına, yayılmasına, halkımızın ve yerli yabancı tüm ziyaretçilerin bu konuda bilgilenmesine ve bilinçlenmesine katkıda bulunmaktır. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan bilgiler ve görsel datalar, UFO Gerçeği ve Dünyadışı Zeki Yaşam'ın kanıtlarını 7'den 70'e tüm dünya insanına sunarak hizmet vermektir.
U F O Müzesini ziyaret edenler, konumuzla ilgili tarih öncesinden günümüze kadar olan tüm bilgileri, fotoğraf ve belgeleri, görsel materyalleri izleme, arşivden yararlanma ve bilgilenme imkanına sahip olacaklardır.
İnanıyoruz ki, İnsan Hayatının, Gezegenimizin ve Evrenin doğasına ilişkin bu önemli konu, çok geniş ve zengin bilgi, belge, fotoğraf ve görüntü arşivimizle hazırladığımız bu önemli proje, her insanın ruhunun derinliklerinden gelen ve bir türlü yanıtını bulamadığı sorulara bilimsel ve akılcı cevaplar oluşturmasını sağlayacaktır..
Adres : Aspendos Bulvarı No:52 Antalya / TÜRKİYE
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
korkudan tüylerim tiken tiken oldu yaa ..
yok desene yok desenee yaaa
Ne kolpacı adamladır bunlar yahu Vikipedi'de Atlantis ve Mu maddelerini temizlemekten bir hal oldum, yenileri geliyor galiba
UFO ya inanmıyosun galiba KÜTÜK BEY !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)