Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
28. sayfa BirinciBirinci ... 182627282930 ... SonuncuSonuncu

UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Gelsin be kardeşim ; Milenyum cağındayız artık
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuyu yeni gördüm.Konu dışına pek takılmadığımdandır heralde. Şimdi geyiği bi kenara bırakalım da anlattıklarımı birde siz düşünün.

Geçenlerde bi yorum okudum, pekte mantıksız gelmedi. Bir iddiaya göre ufo dediğimiz cisimler aslında Amerika'nın kullandığı bir tür keşif aracı. Bunu hükümetler biliyor ancak halklardan saklanıyor. Amerika diğer ülkelerdeki bir takım araştırmalarını gizlice bu araçlar tarafından gerçekleştiriyor. Buna da ufo yani "tanımlanamayan cisim" diyor. Arkadaşlar size mantıklı geliyor mu? bilim ve teknoloji konusunda bu kadar gelişmiş bir ülkenin bu araçlar hakkında hiçbir bilgiye sahip olamaması?

Şimdi bazı arkadaşlar buna da asparagas diyecek, ama zaten ufoların var olup olmaması bile bir muamma değil mi?

Daha önce yazdıklarımı haklı çıkaracak cinsten bir haber...

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11106444.asp?gid=229

Ben bi ufo bilirm o da bu...

ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Bari yeni bir tez atayım ortaya; Ufo yoktur. Tezimi çürütecek var mı?

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Nerden biliyosun olmadıgını ...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerden biliyosun olmadıgını ...
    Tezimi çürütemedin, sen kanıt gösterebilirmisin ki olduğuna dair.

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Motorhocası ben yeteri kadar anlattım, ama bizzat görmedim daha önceki sayfalara bakarsan umarım aklındaki sorular biraz cevabını bulur.
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

Alıntı cousinecruis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorhocası ben yeteri kadar anlattım, ama bizzat görmedim daha önceki sayfalara bakarsan umarım aklındaki sorular biraz cevabını bulur.
    Hepsini biliyordum zaten, somut bir nokta göster bana?

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    10 bilinen gezegenden sadece dunyada canli olmasi olasi bir durum fakat daha kesfedemedigimiz milyonlarca gezegen var dusunmek lazim...

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsini biliyordum zaten, somut bir nokta göster bana?

Hocam son olarak Amerıkada Obama nın Yemın Törenı Konusma yapacagı Meydanda O Beyaz Sarayın Karsısında bulunan uzun bır Anıt var orada suanda adı gelmedı aklımda neyse onun tam arkasında CNN canlı yayında ıken herkezın gozlerının onunde gectı kanatları ve kuyrugu olmayan yanı Dünyada bızım ucmak ıcın kullandıgımız havanın ıtıs ıle kaldırma gucunu kullanmayan bızım bılmedıgımız baska bır ucma teknolojısı ıle ucan cısım gectı ve barız bellı olarak gectı bu cısım anıtın sag kısmından gırdı ve cok hız bır sekılde sola dogru uzaklastı CIA hemen CNN dekı goruntulere el koydu ancak vıdeo ınternete verıldıgı ıcın suanda herkez ızlıyor..Bu cısım yaklsık 1 km yolu ses cıkarmadan 1 sn gıbı bır surede kat ettı.. Dunyada boyle bır teknolojıye sahıp bır ucan cısım varmı soylermısınız ?? Bırde Uçsuz bucaksız Evren Allah(cc)ın sadece bızı yarattıgına ınanabılıyor musunuz ?? Kur'an da da bahsedıldıgı gıbı bızım henuz bılmedıgımız bır cok bılım ve teknolojı var bunu unutmayın...

İşte Videosu

http://www.dailymotion.com/video/k1cJ2DTkq5oFsyVi2u

Akşam Saba Tümerin Programında da Tartısıldı Her turlu testen gecırıldı kesınlıkle goz yanılması hava olayı yada akla gelebılecek her turlu yanılgı ıcın testler yapılmıs kesınlıkle gıdenın fızıksel bır obje olduguna karar verılmıs...
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Kardeşim belgeledik siz hala tartışıyorsunuz
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu topic de ara ara UFO lar gibi canlanıyo ; sonra TIK yok
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Ya bana şu UFO'nun bir civatasını gösterin motorumu alın yaa

Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Ya bana şu UFO'nun bir civatasını gösterin motorumu alın yaa
    Ufoyu elinden tutup " gel bak seni motorhocası görmek istiyormuş, çayda yapmış nefis" diyemeyiz ya

Yine 1969 yılında aya yolculuk sırasında armstrongun aydan canlı yayında yaptığı konuşması vardı, Canlı yayın olduğu için hemen uyanamamışlar duruma. Sonradan toplamışlar tabi ama milyonlarca insan tarafından kayıtlara geçmiş bir kere. Konuşma hatırlayabildiğim kadarıyla şöyle;

A:Ufukta değişik ışıklar görüyorum,
    Nasa: Tanımlayın?
    A: Çok korkuyorum, yaklaşıyorlar
    N: Ne tür ışıklar?
    A: Her taraftan geliyorlar, ayın yüzeyindeler

Nasa böyle bir durum olması halinde güvenli kanala geçerek oradan iletişim kurmalarını söylemiş astronotlara. Armstrong heyecandan güvenli kanal yerine normal kanaldan devam etmiş ve bütün dünya tanık olmuş bu olaya.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    http://www.siriusufo.org/tr/

toprağım bu site sizi tatmin edermi bilmem fakat bayaa bi bilgi var incelenebilir

bende pek inanmıyorumn ancak üniversitedeyken bir arkadasım bu konulara daldı bi teleskop aldı ardından ışık güneş ay yıldız derken gözümüzün önünde kafayı yedi bi daha da toparlayamadı
    kim bilir belki de adama göründüler ondandır.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Bu ,fotodükanından çıkmış görüntülerle ekmek yiyen bir grubun sitesi. İnanmakta serbestsiniz. Soyut tek şeye inanırım ben bu Ufo'ya basmadığım küfür kalmadı, hani nerdeler?

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bir gün onlarla bulusacagımızı adım gibi biliyorum...
    Görmedigimiz bir cok soyut varkıga inanıyoruz... Göremedigimiz somut varlıklara neden inanmıyoruz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Görmedigimiz bir cok soyut varkıga inanıyoruz... Göremedigimiz somut varlıklara neden inanmıyoruz
    İnşallah buluşuruz da onların o koca gözlerine ilk yumruğu ben atarım

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    size çok deyişik bir sorum olucak

1995 1996 yıllarında ben 5 6 yaşındaydım o gün arkadaşlarımla oynarken havada uçaklar ucuyordu f16'lar sonra birden çok yakınımızdan bir ses geldi dönüp baktığımda şuanki hayalet ucaktarzında en az 30 40 cm büyüklügünde bir uçan araç gördüm tam 13 yıldırda bu nedir diye düşünüyorum o yıllarda uzakdan kumanda ile hayalet uçak tarzında maket oyuncaklar bulunuyormuydu.
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    İnşallah buluşuruz da onların o koca gözlerine ilk yumruğu ben atarım
    abi adamlar uzaylı onların vardır bi ışın yumruğu filan yaklaşmazlar uzaktan uzaktan basarlar köteği
    bizde burada bekleriz amerikanın bize çaktığı m16 larla bakarız havalara nerdeler die
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Bende.. Arkadaşlar eğer ufo görürseniz, madem kurşundan taştan falan kaçıyorlar, sizde lazer tutunuz bakalım neler olcek

Evrende bilimin daha keşfedemediği %80 gibi çok büyük rakamda enerjiler mevcut. Bir çok şeyi bilmiyoruz. Zamanla da kanıtlanıyor zaten. Kızılötesi ışınlarıda görmüyoruz ama cihazlarla tespit edebiliyoruz.

E biz elektriğide görmüyoruz ki ? Ama prize parmağınızı sokarsanız size kendini farkettirecektir.

Ufolar illa da uzay araçlarında olmayabilirler. Nano boyutlarda olup organlarımızıda inceliyor olabilirler.

Bizde nano teknoloji yeni yeni gelişiyor ve küçük robotlar yapıp damar hastalıklarına çare bulmaktayız. Peki biz bu küçük robotları üzerinde canlılar bulduğumuz bir gezegene gönderip neden oradaki canlıları inceleyemeyiz?

Ufo belgelerinin çoğu da sahte.. Hem okadar gelişmişlerse savaştan çok barışa önem verirler Biz gelişsek başka dünyaları nasıl ele geçiririz nasıl koloni kurarız diye düşünürüz, belki bizde bu düşünceden kurtulduğumuzda uzay araçları yapıp yıldızlara gidebiliriz.

Birde, evrende herşey zıtlık yasasına göre yaratılmıştır. İyi ufo varsa kötü ufoda vardır Saldıran ufo varsa koruyucu ufolarda vardır, o yüzden bize saldıramıyorlar

28. sayfa BirinciBirinci ... 182627282930 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler