Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ufo Ufo Ufo ; Ufo Ufo Ufo ; Varlığı bir dert ; yokluğu yara
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kelleci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R1
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ Kelleci :

Üstteki yazıyı sıkılmadan okuyan arkadaşlar; Anlamıstır olduğunu
    inşallah
    Drift Religion

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    geçen gün yine rüyamda ufo gördüm ya. Şekil değiştirip insan gibi görünüyordu. Hayır olsun.

Buradan o ufo arkadaşa seslenmek istiyorum, teknolojileri okadar ileriyse bunuda görür.

" Arkadaşım buyur gel bi çayımızı iç, kimsin nesin kimlerdensin? nerden geliyorsun? konuşalım. Öyle zırt pırt rüyalarıma girip durma. Delikanlı ol adam gibi çık karşıma"
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah ın yada peygamberimizin olduğuna dair hiçbi sözü yok. sonuç : yok!
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    İLLa söz mü olması lazım Belki insanların arastırıp bulunması isteniyordur
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

'seçme şansı olan tek canlı insandır' ibadet kasdedilen bi söz. şimdi varlarsada ibadet ediyorlar, melekler gibi. yani bi zarar gelmez

Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    solmyr kuranda yeryüzünde olduğu gibi göktede canlılar yaşıyor demiş allah. Tabi bu hangi boyut yada alemdir bilemeyiz. Cinler gibi olabilirler. Demirin dünyada bulunmadığını gökten indirildiğini yazmış. Yıldızların son hali yani ölü hali demir bir kütledir. Daha bunun gibi sonradan kanıtlanmış, kanıtlanacak bir sürü anlatım mevcut.

Ufo diye bişey yoktur arkadaşlar , var olan tek şey kafanızdaki ufo. Ufo var ufo var diye gece yatmadan beyninizi sıkıştırın, geliyolar cidden bizzat denedim.
    Ama beyninizi aşırı ve inanarak allah ne verdiyse sıkıtırmanız lazım. Sonuç mu kırmızısınız gözlerinz kapalı veönünüz kırmızı! Şimdi iletişime geçin ve keyfini çıkarın. Göz kapaklarınız kendiliğinden kırpışmaya başlar kapalı galdesiniz dibinize kadar uzaylıların geldiğini hissedebilirsiniz sıkıysa açın her türlü inncınız işte o zaman yerleşecektir. Uzaylı yok.

Motosikleti
    YZF-R1
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilimle dini karıştırmayın arkadaşım.Bilim demek kanıt demektir.Getir ufoyu koy önümüze inanalım.Din insanın vicdanı ile ilgilidir. Bilimle dini karıştırmayın. Şunun da izahını bir yapın: Neden islam ülkeleri yerlerde sürünürken diğerleri Ayda yürüyor? Tabi ki burada din bir engel değil,sadece bilimsel düşünmek yada düşünmemek ayda yürümekle yerlerde sürünmek arasındaki farkı belirliyor. Araştırmaya, öğrenmeye ,çalışmaya, düşünmeye ne gerek var.
    Kur'an-kerim'den 2-3 ayet okur herşeyi çözersin.
    YILLAR ÖNCE DE YARATICI VARMIDIR YOKMUDUR DİYE ARAŞTIRMA YAPILMIŞTI DA BİLİM YETERSİZ KALINCA KABULLENMİŞTİ(E!NOLDU BİLİME?)Dinden bahsetmem niye bu kadar zoruna gitti?kimseyi kandırdığım yada inancını sorguladığım da yok.Buna neden bu kadar kızdın anlamadım?kuran da bilimin yeni bulduğu buluşların ip uçları asırlar öncesinden verilmiş bunları azıcık araştırma ile görmek mümkün.OKUYACAKSIN VE SAKSIYI ÇALIŞTIRACAKSIN.sen okuyor ama saksıyı çalıştırmıyorsan kitap ne yapsın? nasıl oluyor da din ile gericiliği bağdaştırıyorsun orayı anlamadım. kutsal kitabın ilk ayeti OKU dur. hatırlatırım? seni bilemem de ben ilk önce bu konuda kuran'a bakarım.sonra bilim derim.senin o dediğin doğu batı fakına gelince: batı bizden teknoloji olarak ilerde olabilir,bunda herkes hem fikir ama bu gelişimleri sırasında kültürlerini kaybettiler,yozlaştılar hepsi.Bu yadsınamaz bir gerçek .bizde şu an teknolojik olarak gerideyiz belki ,ama erezyona uğratılsak da kültür olarak pek birşey kaybetmediğimizi düşünüyorum. ve arkadaşım unutma:GÜNEŞ DOĞUDAN DOĞAR
    Drift Religion

thelastninja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hazreti Kuran'da Zülkarneyn'den bahsedilir. Doğuya ve batıya yaptığı seyahat, iki dağın arasına gitmesi orada bir kavimle karşılaşması, bu kavmin Yecüc ve Mecücden dolayı yardım istemesi, Zülkarneynin set yapıp Yecüc-Mecücü engellemesi, zamanı dolduğunda setin parçalanacağından bahsedilir ve sonra (hadislerlede sabit) insanlarla savaş yapmaları, Hz. İsanın duaları ile Yecüc-Mecüc kavminin ölmesi.
    Buraya kadar tamam, bundan önce yapılan yorumlar doğu ve batıya seyahatin Dünya üzerinde olduğu idi. Bence nedeni ise o zamanlar uzaya gidilebileceğinin hesabının yapılmaması idi. Kurandaki kelimelerin anlamlarına bakınca yani kök yapılarına bakınca doğu ve batı denilen yerler aslında Güneşin doğduğu ve battığı yerlere işaret etmekte. Yani Güneşimizin de belirli bir hızla bir yerden diğer yere süreklenmesi, geldiği yer doğduğu yeri; battığı yer ise gittiği yeri kast ediyor olabilir. İki dağın arasına gitmesi ise iki gezegenin yılın belirli bir zaman diliminde karşı karşıya gelmesini anlatıyor olabilir. Dolayısı ile uzayda hayatın olması, Yecüc-Mecücün uzaydan insanlara saldırması ihtimal dahilindedir. Kaldıki bilmeseniz "küçücük böcek ne yararı var" diyeceğiniz canlı insanlara en faydalı şeylerden olan bal'ı üretme yeteneğine sahiptir, bu yetenek bahşedilmiştir. Eğer Hz. Allah diledi ise uzayda da oraya uygun canlılar yaratır.
    Zülkarneyn ile ilgili bilgiler İskender TÜRE nin ZÜLKARNEYN isimli kitabından hatırladığım kadarı ile alıntılanmıştır, yanlış hatırladığım bir şeyi yazdıysam kusuruma bakmayın. Kitabı şiddetle (yok yav güzellikle) tavsiye ederim.

Motosikleti
    YZF-R1
    Alıntı thelastninja adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazreti Kuran'da Zülkarneyn'den bahsedilir. Doğuya ve batıya yaptığı seyahat, iki dağın arasına gitmesi orada bir kavimle karşılaşması, bu kavmin Yecüc ve Mecücden dolayı yardım istemesi, Zülkarneynin set yapıp Yecüc-Mecücü engellemesi, zamanı dolduğunda setin parçalanacağından bahsedilir ve sonra (hadislerlede sabit) insanlarla savaş yapmaları, Hz. İsanın duaları ile Yecüc-Mecüc kavminin ölmesi.
    Buraya kadar tamam, bundan önce yapılan yorumlar doğu ve batıya seyahatin Dünya üzerinde olduğu idi. Bence nedeni ise o zamanlar uzaya gidilebileceğinin hesabının yapılmaması idi. Kurandaki kelimelerin anlamlarına bakınca yani kök yapılarına bakınca doğu ve batı denilen yerler aslında Güneşin doğduğu ve battığı yerlere işaret etmekte. Yani Güneşimizin de belirli bir hızla bir yerden diğer yere süreklenmesi, geldiği yer doğduğu yeri; battığı yer ise gittiği yeri kast ediyor olabilir. İki dağın arasına gitmesi ise iki gezegenin yılın belirli bir zaman diliminde karşı karşıya gelmesini anlatıyor olabilir. Dolayısı ile uzayda hayatın olması, Yecüc-Mecücün uzaydan insanlara saldırması ihtimal dahilindedir. Kaldıki bilmeseniz "küçücük böcek ne yararı var" diyeceğiniz canlı insanlara en faydalı şeylerden olan bal'ı üretme yeteneğine sahiptir, bu yetenek bahşedilmiştir. Eğer Hz. Allah diledi ise uzayda da oraya uygun canlılar yaratır.
    Zülkarneyn ile ilgili bilgiler İskender TÜRE nin ZÜLKARNEYN isimli kitabından hatırladığım kadarı ile alıntılanmıştır, yanlış hatırladığım bir şeyi yazdıysam kusuruma bakmayın. Kitabı şiddetle (yok yav güzellikle) tavsiye ederim.
    ağzına sağlık. benim demek istediğim bu. işte bu bilgiler ışığında bilim aracılığı ile sonuça ulaşılması.......... saygılar...
    Drift Religion

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufo diye bişey yoktur arkadaşlar , var olan tek şey kafanızdaki ufo. Ufo var ufo var diye gece yatmadan beyninizi sıkıştırın, geliyolar cidden bizzat denedim.
    Ama beyninizi aşırı ve inanarak allah ne verdiyse sıkıtırmanız lazım. Sonuç mu kırmızısınız gözlerinz kapalı veönünüz kırmızı! Şimdi iletişime geçin ve keyfini çıkarın. Göz kapaklarınız kendiliğinden kırpışmaya başlar kapalı galdesiniz dibinize kadar uzaylıların geldiğini hissedebilirsiniz sıkıysa açın her türlü inncınız işte o zaman yerleşecektir. Uzaylı yok.
    Haklısın dostum.

Çünkü insan bir şeye inanmak isterse inanır.
    Tıpkı din konusunda özgür olduğumuz gibi. (seçme ve inanma anlamında)

Fakat burda bazı şeylerin birbirine karıştırılmaması gerekir diye düşünüyorum.
    Kelleci arkadaşımız bir kaç sayfa önce uzun bir yazı yazmıştı ve bu yazılar Kur-an ı kerim den alıntılardı.

Burada kendi dinim (elhmdülillah) islam, diyen insanın şunu göz önünde bulundurması gerekir.

Öncelikle dinin ne diyor?
    Oku. Alimler, hocalar ne diyorlar?
    İslam mantık dinidir.
    Kelleci arkadaşımızın bir önceki sayfada yazdıklarını sıkılmadan sabırla okuyan zaten biraz düşündüğünde kendi yorumunu yapacaktır.
    http://www.motosiklet.net/forum/1357903-post498.html

Saygılar.
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

Erich von Daniken'in ''yıldızlara dönüş'' ve ''tanrıların arabaları'' kitaplarını da okuyun Ufo'nun babası bu herif. Tarihte Maya ve Mısırlıları da anlatıyo çok keyifli. Ben inanmak istedim okudum sonra inanmadım. Ama görürsem inanırım tabii bu Ufo illetine.

Alıntı cousinecruis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    solmyr kuranda yeryüzünde olduğu gibi göktede canlılar yaşıyor demiş allah. Tabi bu hangi boyut yada alemdir bilemeyiz. Cinler gibi olabilirler. Demirin dünyada bulunmadığını gökten indirildiğini yazmış. Yıldızların son hali yani ölü hali demir bir kütledir. Daha bunun gibi sonradan kanıtlanmış, kanıtlanacak bir sürü anlatım mevcut.
    hangi ayetler?

Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi ayetler?
    Kuran hiç tükenmeyen mucize diye bir kitap var, kuran araştırmacıları yazmış. Gerçekten aydın ve geniş görüşlü insanların yazdığı bir kitap, geniş açıklamaları mevcut. Okuyunca fiziksel olaylara dair merakınızı gideriyor, burada yazan bilgiler bilim dünyasında sonradan kanıtlanmıştır Kitaptan bir kaç başlık vereceğim,

- Karadelikler:Büyük Yemin
    56-Vakıa suresi 75-76
    75.Hayır yıldızların düştükleri yere ( mevkilere) yemin ederim
    76. Eğer bilirseniz, gerçekten bu büyük bir yemindir

-Vuruşlı yıldız ( pulsarlar)
    86-tarık suresi 1-3
    1. Ve evren'e ve Vuruşlu'ya ( Tarık'a)
    2. Vuruşlu (Tarık) nedir kavrayabilirmisin?
    3. O delici yıldızdır.

-1400 yıl önce zamanın izafiliği açıklandı
    32-secde süresi 5
    Gökten yere her işi çekip çevirir. sonra sizin saymakta olduğunuz bin yıla denk bir günde ona yükselir

70-Mearic suresi 4
    Melekler ve Ruh, süresi elli bin yıl olan bir günde o'na yükselirler

-Petrolün oluşumu
    87-Ala süresi 4-5
    4. O otlağı çıkardı
    5. Sonra da onu kararması için bi sel suyuna çevirdi.

Ve gelelim sorumuzun cevaplarından birine
    Gökte yaşan başka canlılara delil
    Talak süresi Ayet 12
    Allah Semavatta Arz Üzerinde Yaratmış olduğunun Bir Mislini daha Yarattı

Demirin indirilmesi Hadid süresi 57:25

-Ve demiri indirdik. ( arkadaşlar nette kısa bir aratma yaptım bulduğum sitede açıklaması var buyrun buradan bakınız
    http://www.mumsema.com/kuran-ile-ilg...rin-inisi.html )

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erich von Daniken'in ''yıldızlara dönüş'' ve ''tanrıların arabaları'' kitaplarını da okuyun Ufo'nun babası bu herif. Tarihte Maya ve Mısırlıları da anlatıyo çok keyifli. Ben inanmak istedim okudum sonra inanmadım. Ama görürsem inanırım tabii bu Ufo illetine.
    Tanrıların arabalarını okumuştum.
    Hatta yıllar önce bunun farklı bir isimde filmide yapılmış ama adını bilmediğim için bulamadım. Kitabı okudukça üstünde yaşadığımız topraklarda neler olup bitmiş ve biz bunun farkında bile değiliz diye düşünüyor insan.

Dünyada hala (Ör:Area 51) girilmesi yasak yerler var acaba neden?
    İlginç olan bir çok kahinin öngördüğü ve aynı zamanda (yanılmıyorsam maya)
    Eski kayıp bir kabilenin takvimlerinin dünyanın sonu 2012 demesi ve güneş sisteminde kesfedilen yeni bir gezegenin, NASA nın açıklamasına göre 2012 de dünyanın en iyi ihtimalle yanından geçeceğini ama bunun bile dünyanın sonu olabileceğini açıklıyor.Son bomba yine NASA dan geliyor. "UFO gerçekliğini 2012 de açıklayacağız..."
    Sizcede tüm bunlar tesadüf olmak için biraz fazla değilmi?

Şeytanın sayısı 666 rüyalarda rakamlar tert görünür 999 ve 1999 dünyanın sonu denilmişti... Bir zamanlar kıyamet senaryoları türetilmişti.Herkez farklı bir yok oluşa inanmaya başlamıştı. 1999 bütün dünya da yıkımlar, savaşlar, çöküşler ve ölümler yılı oldu, ama dünyanın sonu olmadı.

Şimdide herşey aa bu sefer hep bir ağızdan 2012 diyoruz.
    Hayırlısı inşallah
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

thelastninja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gaybın bilgisini sadece Hz.ALLAH bilir kafanıza takmayınız şu olacak bu olacak, 2012 şöyle olcak...
    Gerçi bu yeni gezegen derken Marduk'tan bahsediyor olmalısınız. Çok uzun sürede birkez dünyaya yakın geçen bir gezegen. Olabilir tabiiki ama sonunda ne olacağını kimse bilemez.
    Dediğiniz gibi hayırlısı olsun inşallah, zaten üç günlük dünya, ahiretimizi kaybetmeyelimde.

Sinema filmlerinde ve belgesellerde bu ufo uzaylıları hep dost gösteriliyor ama Ufo olsa düşmandır bunda şüphem yok. Beklemeyin o uğursuzları gitsinler memleketlerinde takılsınlar, benden uzak olsunlar.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yakında gelecekler
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakında gelecekler
    zorla getirceksiniz
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

27. sayfa BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler