olabilir beklenebilir bir durum olalabilir
olabilir beklenebilir bir durum olalabilir
:thumright
Kesinlikle var.
arkadaşım koca evrenin bir çok boyutu var bizim bulunduğumuz boyutta bizden başka canlı yok cinler vs. gidi yaratıklar olduğunu biliyoruz hepimiz ama ışından yaratıldıkları için başka bir boyutta yaşıyolar.Kuran-ı Kerim de 70 bin alem olduğu söyleniyor.Alemlerin Rabbi!!!!
ama bence dünyayı istila etmeye çalışan üstün teknolojili uzaylı kolonileri yokk...
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
eklemeden edemiycem çok komik ya
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
ispatlayın elinizle getirin elimi öpsün abi ben uzaylıyım desin tamam inancam
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
uzay boşluğunda ismini bilmediğimiz milyonlarca galaksi var
ve yüce yaratıcının yaratmış olduğu 70 bin alem (sayıyı yanlış hatırlamıyorsam)
neden olmasın diye düşünüyorum bizim adına ufo dediğimiz şey başka alemlerden yada başka galaksilerden olabilir.
olm sen ufodan mufodan uğraşacağına sana yolladığım 2.el araçların satışı ile uğraş...allaaaaaaaaaaaaaaaa allaaaaaaaaa...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Dediğim arabaları düşürürsen ara beni hemen
UzayLılar var var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
U.F.O.'nun açılımı neydi??
Uzaylı Falan Olabilir miydi?? neydi?
Wildgoose Rider - Transalp 650
[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/kumburgazufo65.wmv[/MEDIA]
Dünya Kumburgaz'daki UFO'yu konuşuyor
Kumburgaz'da ortaya çıkan UFO görüntüleri dış dünyadada oldukça büyük bir etki yarattı. The Sun gazetesinin manşetten verdiği Türkiye'deki UFO görüntüleri tüm zamanların en gerçekçi görüntüsü olarak belirtiliyor. Bu görüntüler son günlerde UFO arşivlerini halka açan İngiltere tarafından tartışma konusu oldu.
İŞTE KUMBURGAZ'DAKİ UFO'NUN KARE KARE RESİMLERİ
Kumburgaz'da bir site bekçisi tarafından çekilen ve UFO olduğu iddia edilen görüntüler, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından basına gösterilmişti. Bu görüntüler son günlerde UFO arşivlerini halka açan İngiltere tarafından da benimsendi.
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Hahaha böyle kapkara bir ortamda 20 metre ötedeki herhangi birşeyi (otomobil mesela) bu kadar net çekin, hele hareket eden bir otomobili çekin (bu kolpa videodaki gibi ışık hep aynı yerden yansımaz ama) sonrada gelin beni çekin... Bu kolpa video sözümona baya bir uzaktan bukadar net çekilmiş... Kaç milyar piksellik uzay(!) teknoloji bir kamera acaba bu?
kumburqaz da denize qirmeye, Seyran Pastanesi' nde çarka çıkmaya qelmişler heralde... belki de sewqililerini alıp, atlayıp son model UFO' larına Kumburqaz Nispet' e KUŞUM AYDIN' ı yada ROBER' i dinlemeye qelmişlerdir en önden...loca kapatıp...hatta UFO' yu waleye bile wermiş olabilirler...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
He He ; Ben Kumburgazdaki resimleri göremiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o diil de kumburgaz da uzaylilara tas atanlar oldumu acaba?
Arkadaşlar aklınızda bulunsun ufolar mermiden, füzeden taştan kaçıyorlar ya, ufo gördüğünüzde Lazer tutun bakalım neler olacak. Lazer ışığı ufonun dikkatini nasıl çekecek belki sizi kaçırabilirler bile Ben görürsem deneyeceğim
Güneş gibi yıldızlardan samanyolu galaksisinde 200 milyardan fazla var. Evrende Samanyolu galaksisi gibi 300 milyardan fazla galaksi var. Yani bunların çarpımı kadar yıldız mevcut. Bir çoğunun çevresinde ( atom çekirdeğinin etrafında dönen elektronlar gibi, böyle olmalı aksi halde yıldızlar gezinir durur ) onları dengeleyen gezegenler var. Diyelimki atıyorum 200 trilyon gezegen var. Bu muazzam rakamlar karşısında yalnız olmadığımızı düşünüyorum.
Dünyamızla insan gözüyle görebilidiğimiz renkler belli, kızılötesi ve mor ötesini bunların dışında kalan renkleri göremiyoruz. Madde ve ışık titreşimlerden oluşur ve her şeyin yani her atomun, kütlenin bir frekansı vardır. Diyebiliriz ki madde sıkıştırılmış ışıktır. Ufoların, cinlerin meleklerin ve daha bir çok alemin bulunduğu yer ücüncü boyut değildir. Frekansları farklı olduğundan şu an yanımızda bile olabilirler gözle göremeyiz.
Benim bir tanıdığım kar yağarken videoya çekeceği tuttmuş. Bir süre pencereden bu manzarayı çektikten sonra gece görüşünü çalıştıracağı tuttmuş ( kızılötesi frekansı yani) " Şok oldum, binaların sokakların arasında gezen bir ateş topu vardı. Sokaklara girip çıkıp geziyordu" dedi
Televizyonda izledim bir savaş pilotu 2 tane ufo görüyor, ardından oda gece görüşünü açıyor ve 2 ufonun arkasında 24 tane daha ateş topu görünümünde ufo olduğunu farkediyor.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
uzaylilarin olmadigini bana bilimsel olarak ispat edebilen cikabilir mi??
MANTIKEN denizlerdeki kum tanelerinin içinden birtanesi dünya buna göre sencede olazmı
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)