ftunnel tunelin sonunun nere çıkacağı belli mi olur..Hem ben severim cıbıl uzaylıları :D
ftunnel tunelin sonunun nere çıkacağı belli mi olur..Hem ben severim cıbıl uzaylıları :D
her şey bir bmx'le başladı..
ulam bide ben görsem şunları kulaklarını çekecem
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Sen göremezsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nedeninden anlamam Sen göremezsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[QUOTE=cakalaz;499065]Selam arkadaşlar... Ewet sorum : Sizce
bir fikir beyinfırtınası na iki kelam =evet bu konuda daha öncelerde birtakım araştırmalar yapmıştım ve sorduğun soruyu şöyle deyerlendiriyorum
1. si güneş sisteminde 10 gezegen diyil güncellenen 13 gezegen vardır .
2. si bu sözü gecen gezegen lerin dünya hariçinde yaşama elverişli en uygun gezegen olarak bilim çevreleri MARS olarak ifade ederler GEREKCE mars atmosferinin dünya atmosfer yapısına %70 oranında benzer olması gösterilmiştir mars yüzeyinde bulunan oksijen deyerlerinin dünyadaki osijenden %30_35 oranında zehirli gaz bulundurduğunu fakat bunun marsa gideceklolan asronotlar için bir tehlike olmadığını zejirli oksijeni filitre ederek kullana bilecekleri saptanmıştır (NOT)2015 yılında MARS a ilk insanlı aracı göndermeyi pilanlıyor NASA NASA Mars’ta suyun sıvı halde ve üstelik akar vaziyette bulunduğuna dair kanıtları açıkladı. Suyun açtığı kanallardan 10 yüzme havuzuna yakın su aktığı tahmin ediliyor. Ağustos 1999 ile Eylül 2005 tarihleri arasındaki fark fotoğraflarda belli oluyor. 6 yıl içinde kanalların oyulması, suyun günümüzde de akar halde bulunduğu şeklinde yorumlanıyor.
(NOT) ve arkadaşlar güneş dünya ve diyer 11 gezegen dışında bizim güneş sistemimize benzeyen milyarlarca hatta tirilyonlarca güneş sistemi ve gezegen olduğunu bu gün biliyoruz ve bu muazzam büyüklükteki evrende birtek dünya gezegeninde hayat olma olsılıgı düşününce nakadarda zayıf bir ihtimal ve evet kesin kanıtları olmamasına rağmen UFO ların varlığına bende inanıyorum çünkü şöyle düşünüyorum şöyle bir cevrenize bakın ve araştırın bugünkü teknolojimizle neler yapabiliyoruz bundan 100 yıl önce birisi size deseki birgün insan oglu kuşlar gibi uçacak hatta kıttalar arası ve uzaya, ay a veya mars a gideçek dese buna şüpesiz inanmaz ve o insana deli gözüyle bakardınız diyilmi .şimdi bu muazzam evrende dünyanın dışında başka gezegen lerde enaz insan kadar zeki varlıkların olduğunu ve yazılı tarihimizin henüz 2,010 yıllık olduğunu ve diyer yaşam formlarının bizden sadeçe 10,000 yıl daha ilerde olduğunu bir düşünün ve teknolojilerini ğözünüzün önüne getirin sonuç olarak UFOlar vardır. farklı görüşlerde vardır örneyin
albert Albert Einstein ufo lar varmıdır sorusuna şöyle yanıt vermiştir
Bugünün bilim olanaklariyla günümüzde zamanda yolculuk etmek imkansiz gibi
gözüküyor.Peki,zamanda yolculuk gerçekten mümkün mü?Bazi bilim adamlarinin
iddialarina göre bu tamamen aptalca bir düsünce.Zamanda yolculuk imkansiz bir
kani.Fakat günümüzde bir grup bilimadami,zamada yolculuk teorisini gerçek hale
getirmek için çalismaktadirlar.Şimdi bu teoriye bir göz atalim.
Albert Einstein'nin izafiyet teorisine göre "Eger bir cisim isik hizinda ilerliyorsa,
yanindan geçen zaman yavasliyacaktir.Yani baska bir degisle,cisim isik hizina ulastigi
zaman,içinde bulundugu zaman kavrami duracak ve bir zamansizlik boyutunda yer
alacaktir.Bunun olusmasi için cismin saniyede 300,000 km.hizla gitmesi gerekmektedir.
Böylece zamanin ilerisine ve gerisine yolculuk mümkün hale gelecektir. Buna göre UFO lar birceşit zaman makinesidir ve bu araçları kullananlar insandır,gelecekten gelen torunlarımızdır demiştir. şimdi siz şöyle soraçaksınız doğal olarak EEE madem öyle ozaman neden insanlığın başına gelen kötü olayları önceden durdurmuyorlar neden haber vermiyorlar ??!!! cevap şöyle açıklanmıştır çünkü zaman yolculu esnasında gidilen zaman paradoksunda hiçbir şekilde olayların akışına müdahale edilemez aksi taktirde çok feci sonuçlar doğa bileceyini söylenmiştir . örneyin MUSTAFA KEMAL ATATÜRK gibi büyük bir şahsiyetin zaman yolculuğu yapan birilieri tarafından alı konduğunu düşününün (yani öldürüldüğünü) sizce sonuç bugün itibariyle nasıl olurdu.
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
1-Güneş sisteminde 13 değil 8 gezegen var.Diğerleri cüce gezegen sınıfındadır ve gezegen sayılmaz
2- Mars atmosferi %99 oranında karbondioksitten oluşur, yani Dünya atmosferi ile benzer yanı yoktur.
3-Marsta su olduğu son gönderilen sondalarla ıspatlanmıştır.
4-Dünya dışı yaşamın var olup olmadığını değil, Dünya'ya gelip gelmediklerini tartışıyoruz.Bence de dünya dışı yaşam vardır ,fakat Dünya'ya gelmeleri ve garip ışıklar saçmaları ihtimal dışı bir olasılık.
güncel beyler güncel:d
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
hepimiz ölceeeeeeeeeeeeeeez
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Valla ben anLamam o işlerden Ama makinalar cekiyor fotoları
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ahan da yine cosuyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu alemin ötesinde ne alemler war. ufo hadisesi minik bir kum tanesi. war yada yok, fark yapmaz bana.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Sen de mi diğer alemlere getirdin lafı .. Onlar var zaten ... Ama bunlar da var..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
diğer alemlere mümkünse geçmeyelim saat de balum geç oldu :D
Aman gelirler be kardeşim ; ev de de tekim zati
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aman...
Alper senin ne güzel farların var öYLe
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)