valla inanasım gelmiyor ama teyzemde yemin ediyo gördüm diye dahada dicek bişey bulamıyorum en yakınımda gördükten sonra
valla inanasım gelmiyor ama teyzemde yemin ediyo gördüm diye dahada dicek bişey bulamıyorum en yakınımda gördükten sonra
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
ya ben msn'e giremiyorum , aceba uzaylıların bu işte bi parmağı olabilir mi ?
ne zaman bu topice baksam son mesaj eftelyanın yaa
eftelyadan şüpheleniyorum bu aralar,uzaylı olup aramıza sızmış olabiler
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
bende cakalazdan şüpheleniyorum hep fotoları o koyuyor
işte bizim şeklimiz bu dercesine
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
çok iyi birilerine benziolar.:D
Kawasaki-Zx10 R
Biri benden mi söz etti
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
al işte o türünün ilk örneği sende 2. örneğisin çıkarın bakalım şu maskelerinizide nası bişeye benzediğinizi görelim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Çıkarırsam Korkarsın Şekerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
EMOK kampında cekilmiş bi fotoğraf biraz dikkatli bakarsanız bi arkadas parmağıyla ufoyu(tanımlanamayan uçan objeyi) gösterio işte foto:
Benim makinamla cekildi kesinlikle fotoshop yok... ciddiyim...
bence böyle kesin vardır yada kesin yoktur denilemeyen konuları tartışmaya gerek yok isteyen inanır isteyen inanmaz
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
cem yılmazın gora filmindeki kütahya porselenden yapılma fotosu geldi aklıma
ama ben ciddi cevap vereyim. uzaylı derken evrene bizim gibi 3 boyutta dahil olan varlıklar bence yok. bu arada benim yorumum inanç yönüyle olacak. polemik amaçlı hariç her türlü fikir alışverişli seviyeli münazarada bulunabilirim.
şimdi benim düşüncem: uzaylı yoktur hele hele UFO teknolojisine sahip olan uzaylı kesinlikle yoktur. sebebi şu; kainat Peygamber Efendimizin hürmetine yaratılmış. O ise alemlere rahmet olarak gönderilmiş. o noktada düşünürsek uzaylı olduğu takdirde Peygamber Efendimizin onların arasında da bulunması gerekirdi. bu değişik bir durum olurdu. düşünün yani burada herkes insan ama bizden farklı bi varlık geliyor ve "ben Peygamber'im" diyor. anca çizgi filmlerde olur böyle birşey. ikincisi Allah kainatı bizim hizmetimize sunmuş yeter ki bize verdiği değeri bilelim tefekkür edelim diye. ve de en üstün varlık olarak bizi yarattığını Kuran'da belirtiyor. (Tin Suresinde geçer). buna göre benim çıkarsamam şudur, hadi diyelim ki uzayda canlı olsun, yine de bizden daha üstün daha zeki daha teknoloji sahibi olamaz.
ama inancımıza göre 18000 alem yaratıldığı söyleniyor. bunların hepsi bu dünyaya sığmayacağına göre büyük kısmı 3. boyutta değil de cinler melekler gibi başka boyutlarda yaratılmış olabilir diye düşünüyorum.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
BeLKi onlara da Peygamber gönderilmiştir ... ? Bunu bilemeyiz ki !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu konu cok cok derinlere iniyor uLan varsa bi görünün be kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynen. varlarsa bi görünüp kaçıyorlar resmen naz yapıyorlar. hatun mu ki acaba bu uzaylılar) adam gelir bi tanışırız bi çayımızı içiririz. karnı açsa doyururuz, sabahsa taktak (bizim burada kuyu kebabına diyorlar) akşamsa tire şiş köfte tattırırız. yeterki gelsinler dimi yani...
hocam kesin var yok mevzusu değil. mesela bi zaman boğazda ufo var diye gazeteciler kıyameti koparmıştı, iki gün sonra anlaşıldı ki bi düğünde helyum balonuna sepet takmışlar sepette de ateş yakmışlar. böyle gece ışıklı ışıklı hareket eden bişey "undefined flying object" olunca ufo oluyor tabi.
:D googleLA ufo gerçeği yazdım onda bile motosiklet.net cıktı daha önce nasıL görmedim ben bu topiği..
var ufo o FOTOLar ne kadar gerçek konuşulur ama ben hayattayken birini görürüm inş.
birde youtube'dan bi slayt video karışımı birsey yapıştırayım suraya
http://www.ftunnel.com/index.php/101...e4432849e17560
her şey bir bmx'le başladı..
uLa bu Link ten cıbıl Kızlar cıktı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)