çiçek Ve Suyun Hikayesi çok Derinden Etkileyecek
Reklamlar
-
ÇİÇEKLE SUYUN HİKAYESİ
Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır.ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder. Birliktelikleri tabi zaman lazımdır bir birlerini tanımak için. Gel zaman git zaman çiçek o kadar mutlu olurki mutluluktan içi içine sıgmaz artık ve anlarki suya aşık olmuştur. İlk kez aşık olan çiçek etrafa kokular saçar sırf senin hatrın için ey su diye… öyle zaman gelirki artık suda içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Zannederki çiçeğe aşıktır. Ama suda ilk defa aşık oluyordur. Günler ve aylar birbirini kovalar, ve çiçek acaba su beni seviyormu diye düşünmeye başlar. Çünki su pek ilgilenmez çiçekle. Halbuki çiçek alışkın değildir böle bir sevgiye ve dayanamaz çiçek suya seni seviyorum der: su bende seni seviyorum der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine seni seviyorum der. Su yine bende der. Çiçek sabırlıdır bekler bekler bekler…. Artık öyle bir duruma gelirki çiçek koku saçamaz etrafa. Ve son kez suya seni seviyorum der. Suda ona söledimya bende seni seviyorum der. Gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş çehresi sararmıştır çiçeğin.. suda başında bekler çiçeğin.. yardımcı olmak için sevdiğine… bellidirki artık çiçek ölecektir.. ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek suya derki seni ben gerçekten seviyorum… çok hüzünlenir su.. bu durum karşısında.. ve son çare olarak bir doktor çağırır.. nedir sorun diye… doktor gelir ve muayene eder. Sonra şöyle der hastanın durumu ümitsiz. Artık elimizden bir şey gelmez. Su merak eder sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye sorar doktora. Doktor şöyle bir bakar suya.. ve derki çiçeğin bir hastalığı yok dostum… bu çiçek sadece susuz kalmış ölümü onun için der ve anlamıştırki artık su sevgiliye sadece seni seviyorum demek yetmemektedir
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
Reklamlar
-
güzelmiş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
aga üzme bizi bea
-
Ben çok derinden etkilenmedim ama.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Bi kez daha oku o zaman heh
-
qüzelmiş paylaşım için saol
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler