Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Formula1 'in Yaşayan Efsanesi!

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Yemişim Schumacher'i, her zaman hileci bir pilot olarak hatırlanacak.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Hileci değil de sportmen olmayan diyelim... Zaten Ferrari ve Schumi'nin sportmen olmayan tutumlarına inat onları destelemedim, desteklemeyeceğim de.
    Bir de videoda şeye çok güldüm. %10 şans. Sadece %10. Puhahahaha.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Arkadaşlar yapmayın 7 şampiyonluk ve o kadar galibiyet tesadüfen mi geldi??şin içinde biraz şans, biraz kurnazlık olsun artık.. Robot değil sonuçta adam, işini en iyi şekilde yaptı derim gerisine gülüp geçerim

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    abartıyorsunuz. F1 hiçbir zaman tek başına sürücülük başarısını gerektiren bir spor olmadı. motoru en güçlü olanın her zaman kazandığını gördünüz mü? yahut en iyi pilotun kazandığını? aslına bakarsanız otomobil sporlarının çoğunda durum böyle. ferrari de şartların gerektirdiğini en iyi şekilde yaptı ve başarıyı yakaladı.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Evet, başarı büyük ama ne tek başına Ferrari'nin, ne tek başına Schumacher'in. Hatta bu ikisinin payının yanında diğer takımların adam gibi rekabet edememesinin bile payı var. Schumacher'in sezonlarından 2002 ve 2004'ü çıkarın bakalım mesela (Ferrari'nin domine ettiği sezonlar ve Schumacher takım içinden bile rekabet görmedi). Ve kazandığı GP sayısını en çok arttıran sezonlar bunlar.
    İkinci olarak istatistiklerin bir diğer boyutu daha var. Schumi Senna'nın pol pozisyonu rekorunu kırdı. Schumi'nin çıktığı GP sayısı neredeyse Senna'nın iki katı. Senna daha dayanıksız otomobillerin olduğu bir dönemde, daha güçlü rakiplerin olduğu bir dönemde, Schumacher'in yarısı kadar GP'de piste çıkıp Schumacher'e yakın pol pozisyonu kazandı.
    Herşeye tek yönlü bakmayın.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler