Bizim kiracının ilkokula giden bir çocuğu var 9 yaşında lösemi idi
Saçında saç kalmamıştı şimdi elden ayaktan düşmüş
İyileşirmi bu çocuk dün annem dedi gözlerim doldu
Bizim kiracının ilkokula giden bir çocuğu var 9 yaşında lösemi idi
Saçında saç kalmamıştı şimdi elden ayaktan düşmüş
İyileşirmi bu çocuk dün annem dedi gözlerim doldu
Löseminin tedavisi var mı......
Çok büyük geçmiş olsun.Löseminin tedavisi varmı?
kucakta bindirmişler taksiye
bilmiyorum varmı tedavisi
İlik naklinden başka çare yok, o da zor bulunuyor ve pahalı bir ameliyat.
Allah yardım etsin...
evet ilik nakli olabilir. ve arkadaşın dedigi gibi çok pahalı bir ameliyat. ama ilik nakli olsada kurtulması zor.erken teşhis edilmişse kurtulabilir... bizim bir yakınımız 2-3 defa ilik nakli olmasına ragmen yine hayatını kaybetti
bu kanser illeti hergün dahada yaygınlaşmakta ve bunun nedeni teknoloji. tv,pc,elektrikli ısıtıcılar nükleer silahlar.dogal olmayan besin tüketimi( hamburger ,hormonlu meyve ve sebzeler, tost vb.....) ve daha birçok şey......
Valla musti can çok zor bir durum.( Meseleyi anlatmaya gerek yok sen ve bilenler biliyor.) Çok zor bir durum. Önce kanserin ilerlemesinin durdurulması lazım. Sonra kendi iliğinden ilik üretip kendi iliğini nakil ediyorlar ama o küçücük beden nasıl dayanacak o kemo denen mavi zehire???
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
çok geçmiş olsun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Benim ilkokulda lösemili arkadaşım vardı o yırtmıştı zamanında paçayı, büyüyünce cep herkülü gibi adam oldu valla beni bile devirir...O yüzden umudu kesmemek lazım.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Bazı türlerinin var...Umarım düzelir...Çocukların hasta olmasına dayanamıyorum yaaa....O kadar gereksiz lanet insanlar varki,onlar dururken masum gözlerin dayanılmaz bakışların söneceğini bilmek......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Abi hiç hastalık diye bişey olmasın ...Bari çocuklar hasta olmasın...Şimdi pazarlık gibi olmasında onun Lösemiyi ben devralsam olurmu acaba...Allahım sen onun hastalığını bana ver...ben şu anki irademle aşabilirim...veya denerim en azından...yani kullarına aşabilecekleri hastalıklar nasip eyle...bir yavruya bu zayıf ve bağışıksız günlerinde hastalık ihsan eyleme...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu da günümüzde bir şeyi açığa çıkarıyor....Ne kadar basit aslında...Sadece 250 ytl gibi bişeymiş duyduğuma göre.....
Kordon kanı bankasına ilk doğumdan alınan yapıcı onarıcı kanı vermek.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Geçmiş olsun. Löseminin tedavisi var ama pahalı ve herkeste sonuç vermiyor. Lösev'in yalancısıyım.
Saç dökülmesi sanırım kemoterapiye bağlı. Eğer iyileşir ve kemoterapi biterse o saçlar yeniden çıkıyormuş galiba.
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar bu üzücü haberi ben yazmak istemezdim ama..
VEFAT ETMİŞ..
CBR 600F Honda,
Canım, boğazım düğüm düğüm. Söyleyecek bi şey bulamıyorum ki. Ne illet hastalıkmış bu böyle girdiği bedeni yok etmeden bırakmıyo
Korkarak açmıştım başlığı korktuğum da oldu.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Allah rahmet eylesın yaa ne kadar zor bı durum annesı ıcın Allah sabır versın :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ALLaH Rahmet eylesin; ailesinee sabırrrrrrrrrrrrr ALLAH
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)